یا سلام
من میخواستم یه پروژه بنویسم اما با مشکلی برخوردم فرض کنید روی یه فرم 1000 عدد RadioButton دارید حال اگر بخواهید هر لحضه یکی از RadioButton ها روشن شود چه می کنید خوب اگه بخواید چک کنید که کدوم روشنه بعد بعدی رو روشن کنی 'منظورم از روشن کردن همان(Cheked) شدن است' خوب طبیعتا خیلی طول میکشه من گفتم اگر یه متغیر بگیریم که با یه دستور حلقه از یک تا هزار بره و هر هزار تا RadioButton هم اسماشون بترتیب از یک تا هزار باشه شاید بشه یه کاری کرد اما نتوستم آیا شما می تونید کمکم کنید؟ منظورمو با یک مثال باز تر می کنم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
Public
من میخواستم یه پروژه بنویسم اما با مشکلی برخوردم فرض کنید روی یه فرم 1000 عدد RadioButton دارید حال اگر بخواهید هر لحضه یکی از RadioButton ها روشن شود چه می کنید خوب اگه بخواید چک کنید که کدوم روشنه بعد بعدی رو روشن کنی 'منظورم از روشن کردن همان(Cheked) شدن است' خوب طبیعتا خیلی طول میکشه من گفتم اگر یه متغیر بگیریم که با یه دستور حلقه از یک تا هزار بره و هر هزار تا RadioButton هم اسماشون بترتیب از یک تا هزار باشه شاید بشه یه کاری کرد اما نتوستم آیا شما می تونید کمکم کنید؟ منظورمو با یک مثال باز تر می کنم
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
Public
Class Form1
'یه متغیر اعلان می کنیم
Dim a AsInteger
PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
'با یه حلقه متغیر از یک تا هزار می ره
DoUntil a = 1000
' اگه بشه اینجا یه جوری a رو توی دستور اشتراک داد اونوقت دیگه راحت میشیم به مثال زیر توجه کنید اشتباهه ولی شاید بشه یه کاریش کرد.
RadioButtona.Cheked =
True
a+=1
Loop
EndSub
EndClass
Loop
EndSub
EndClass
آخرین ویرایش: