یه مشکل با فتوشاپ 8

siavoosh

Member
با سلام:

من فتوشاپ cs یا 8 دارم قبلا" خوب بود ولی از زمانی که کامپیوترم رو فرمت کردم و این برنامه رو دوباره نصب کردم .

زمانی که با ابزار انتخاب قسمتی رو انتخاب میکنم و میخوام از منوی fill یا با سطل رنگ داخلش رو رنگ کنم اطراف نواحی رنگشده تار و کمرنگ میشه هرکار کرده نشد که درست بشه برای اینکه منظورم رو متوجه بشین یه عکس پیوست کردم ببینید و راهنمایی کند که چگونه این مشکل رو حل کنم.

پیوست ها

• rayl002.gif
    rayl002.gif
    7.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

hamid ir

Well-Known Member
وقتی شکلتو رسم میکنی با ابزار Marquee باید Feather شما 0 باشه تا لبه هاش تار و کمرنگ نشه
شما Feather رو روی 0 گذاشتی؟

siavoosh

Member
وقتی شکلتو رسم میکنی با ابزار Marquee باید Feather شما 0 باشه تا لبه هاش تار و کمرنگ نشه
شما Feather رو روی 0 گذاشتی؟

دوست گرامی ممنون از توجه شما:

من Feather رو هم صفر که می کنم مشکل حل نمیشود لازم به توضیح است که قبلا" Feather رو عدد هم میدادم مشکل نبود ولی الان؟!!!!!!!!!

کسی دیگه ای نمی دونه از چیه.

hamid ir

Well-Known Member
آخه اگه به عکس نگاه کنی لبه های اون مستطیلت گرده.این برای داشتن همون Feather هستش
سایز صفحت چنده؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما زمانی که فتوشاپ در حال لود شدن هستن و میخواد اجرا بشه کلیدهای Alt+Ctrl+Shift رو بگیر تا تنظیمات فتوشاپ بحالت Defualt تبدیل بشه و امتحان کن ببین درست میشه؟!

siavoosh

Member
شما زمانی که فتوشاپ در حال لود شدن هستن و میخواد اجرا بشه کلیدهای Alt+Ctrl+Shift رو بگیر تا تنظیمات فتوشاپ بحالت Defualt تبدیل بشه و امتحان کن ببین درست میشه؟!

دوست گرامی کاری کخ گفته بودید انجام دادم ولی مشکل من حل نشد چی کار کنم؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخه این مشکل شما فقط زمانی اتفاق میفته که همونطوری که حمید گفت feather ابزار دستکاری شده باشه وگرنه هیچوقت نباید اینطوری بشه!!

شما اگر میتونی فتوشاپ رو از روی یه سی دی دیگه نصب کن و اگر درست نشد فکر کنم مجبوری ویندوز رو هم عوض کنی!!

جدیدترین ارسال ها

بالا