یه فروشگاه آنلاین باید چه امکاناتی داشته باشه؟

phpweb

Active Member
من می خوام یه فروشگاه با تمام امکانات طراحی کنم. لطفا بگید که یه فروشگاه آنلاین باید چه امکاناتی داشته باشه؟

Sherlock.Holmes

New Member
اصولاً برای ساخت یک فروشگاه خوب باید ببینی محلش چطوره دزد بازار نباشه ! یک فروشنده خوب اگر از اقوام باشه مورد اطمینان تر هست فردا پس فردا بحث حساب کتاب میاد وسط ! تحویه هوا + سیستم گرمایشی و سرمایشی یک فروشگاه خیلی مهمه دیگه جونم برات بگه سعی کن آدامس خروس و آدامس عسلی جلو دست بزاری تا بجای باقی پول بندازی به مردم ( همین چیزاست که فردا میشه سرمایه )

اگرم دلت خواست به سایت های فروشگاه آنلاین سر بزن و الگو برداری کن :-"

در کل امیدوارم کمکت کرده باشم ...

phpweb

Active Member
اصولاً برای ساخت یک فروشگاه خوب باید ببینی محلش چطوره دزد بازار نباشه ! یک فروشنده خوب اگر از اقوام باشه مورد اطمینان تر هست فردا پس فردا بحث حساب کتاب میاد وسط ! تحویه هوا + سیستم گرمایشی و سرمایشی یک فروشگاه خیلی مهمه دیگه جونم برات بگه سعی کن آدامس خروس و آدامس عسلی جلو دست بزاری تا بجای باقی پول بندازی به مردم ( همین چیزاست که فردا میشه سرمایه )

اگرم دلت خواست به سایت های فروشگاه آنلاین سر بزن و الگو برداری کن :-"

در کل امیدوارم کمکت کرده باشم ...
مشکل اینه که به کنترل پنل این فروشگاهها دسترسی ندارم. چندتا فروشگاه دانلود و نصب کردم، ولی به صورت کامل طراحی نشدن.

امکانات اصلی توی کنترل پنل هست.

Sherlock.Holmes

New Member
خوب میتونی از اسکریپت فروشگاه ساز های رایگان شروع کنی مثل پرستا شاپ و روی لوکال نصب کنی اینطوری به کنترل پنل هم دسترسی داری !

Masoud1365

مدیر انجمن
چندتا فروشگاه دانلود و نصب کردم، ولی به صورت کامل طراحی نشدن.
جریان یارو هست که میگه ادب از که آموختی از بی ادبان !
اونا ببین کجا کمبود دارن شما توی فروشگاه خودت اون قسمتها رو مرتفع کن !
بعدشم فروشگاه مانورش روی فروش هست که دو بخش هست یکی بخش سفارش کاربران که خب راحت سفارش بدند و یه بخش هم واسه خودت ( مدیریت ) که بتونه سفارش ها رو مدیریت کنه !
موفق !

جدیدترین ارسال ها

بالا