هر کاری میکنم رندرم ارنجوری که میخوام نمیشه به این نتیجه رسیدم از تنظیمات فایل اماده استفاده کنم
A alimasjedi2 New Member Feb 18, 2014 #1 هر کاری میکنم رندرم ارنجوری که میخوام نمیشه به این نتیجه رسیدم از تنظیمات فایل اماده استفاده کنم پیوست ها 1.bmp 895.8 کیلوبایت · بازدیدها: 41
M mm88mm Member Feb 18, 2014 #2 دوست عزیز این یه رندر کاملا معمولی با تنظیمات پیشفرض شما موتور رو بزار im , lc همین. فقط سایز تصویر رو بزار 1920 رندرت همین میشه.شایدم بهتر!
دوست عزیز این یه رندر کاملا معمولی با تنظیمات پیشفرض شما موتور رو بزار im , lc همین. فقط سایز تصویر رو بزار 1920 رندرت همین میشه.شایدم بهتر!
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Feb 18, 2014 #3 سلام این فایل شما که مردود هست و نمره 1 از 10 میگیره. پیشنهاد میکنم فایل مسابقه سه بعدی که برگزاری کردم رو بگیرین. فقط کافی یه vray sun بزارین و عدد multiplear رو روی 0.04 بزارین از متریال هاش استفاده بکنین لینک مسابقه
سلام این فایل شما که مردود هست و نمره 1 از 10 میگیره. پیشنهاد میکنم فایل مسابقه سه بعدی که برگزاری کردم رو بگیرین. فقط کافی یه vray sun بزارین و عدد multiplear رو روی 0.04 بزارین از متریال هاش استفاده بکنین لینک مسابقه