یه عکس سیاه سفید رو تبدیل کردم ، چطوره ؟؟؟

di@n@

Member
سلام به همه ... می خواستم ببینم تبدیل کردن رو تا چه حد یاد گرفتم :) ... راستش الان عکس اصلی رو ندارم که بتونید باهم مقایسه کنید ... برای این آماتور چه امتیازی میدید ...؟؟؟

ممنونم

mostafa_az

Well-Known Member
خوبه ديانا جان .
فقط سبزش به برگ ميخوره . پر رنگ تره .
زردش هم يكم تيرست .

مخلصيم
مصطفي

di@n@

Member
مثل اینکه همه رفتن مهمونی ... یعنی حتی کسی پیدا نمی شه بگه ، دختر این کارا چیه می کنی ...؟؟؟

saeid-xplod

Member
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !
yahoo.gif

من دارم كم كم لباس ميپوشم ! برم !
russian_ru.gif

من عكس اصلي رو نديدم !
umnik2.gif
ولي اگه نميگفتي من نميفهميدم رنگش كردي ! يعني ... نفهميدم !
blush.gif

ولي در كل من ميگم : خــــيـــلــــــي هم جــــــالـــــــــب !
friends.gif

bahy_my

Active Member
آفرين
خوب مي دوني معلومه كه رنگ شدس.............چون اصلاٌ نمي خوره..............
ولي باور نكردنيه كه اين طور عالي بتوني رنگي كني.
باريكلاّ

NaviD.R.R

Member
اگه تازه کاری که خیلی خوبه .
ولی اینم بگم که هنوز خیلی جای کار داره. ( حالا نا امید نشی ) اینو گفتم که بری بیشتر تمرین کنی.

Saeed-masih

Member
navid rahimi rad گفت:
اگه تازه کاری که خیلی خوبه .
ولی اینم بگم که هنوز خیلی جای کار داره. ( حالا نا امید نشی ) اینو گفتم که بری بیشتر تمرین کنی.
موافقم.
از کی تاحالا تو ذوق زدن شده تشویق؟(آقا نوید شوخی کردم به دل نگیریا)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه هایی که میگن این طرح کار بیشتری لازم داره میشه بگن منظورشون چجور کاریه؟!

من که هر چی میبینم اکثر قوانین مربوط به رنگی کردن رو رعایت کرده. فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه. چون اصلا خود رنگی کردن کار خیلی خاصی نمیخواد و یک روش مشخص داره. من که فکر میکنم خوب شده و مشکلی هم نداره. حالا دوستانی که میگن ایراد داره اگر توضیح بدن که چه ایراداتی داره ممنون میشم.

موفق باشی دوست عزیز و امیدوارم از این به بعد کاراتو بدون هیچ ترسی تو انجمن قرار بدی (پ.خ)

NaviD.R.R

Member
sara_is_nice_girl گفت:
بچه هایی که میگن این طرح کار بیشتری لازم داره میشه بگن منظورشون چجور کاریه؟!

من هنوز هم میگم جای کار داره. من نگفتم که اصول رنگ آمیزی رعایت نشده یا اینکه بد رنگ آمیزی شده منظور من این بود که میشه این کار رو زیباتر رنگ کرد و یه نکته دیگه اینکه مثلا برای اون قسمت طلایی می شد Contrast رنگ رو یکم زیاد کرد تا حالت فلزی قشنگ تر بشه و ...

GFX Master

خوب آقا نوید اگر دقت کنین این دوستمون گفته که تازه کار هست و در ضمن اون چیزی هم که شما گفتین درباره contrast و ... مربوط به رنگی کردن طرح سیاه سفید نیست ولی خوب بله حرف شما رو قبول دارم که یه سری کارای تکمیلی میتونه طرح رو زیباتر کنه.

di@n@

Member
سلام
دیروز فرصتی نشد تا بیام و از همه تشکر کنم امروز این کار ُ انجام میدم ...
اول از Saeid_xplod عزیزم که مثل همیشه با مهربونی هاش نسبت به من شرمندم کرده ، Ashiyane که معلومه کلی کلافه س ، bahy_my که با نظرشون بهم لطف کردن ، و آقا Navid که فکر نمی کنم گفته ی آقای Saeed_masih درباره شون کاملا درست باشه ... از همه ممنونم ، قول میدم از نظرات تون استفاده کنم تا بتونم در آینده بهتر عمل کنم ...

di@n@

Member
سارا جان از توجهت ممنونم ، راستش فکر نمی کردم به عنوان یه تازه کار شما بهم بگی کارم ایرادی نداره ... امیدوارم کردید متشکرم

GFX Master

نه عزیزم وقتی یه کار ایرادی توش نباشه ربطی به تازه کار بودن یا نبودن نداره و قابل تعریف و تحسینه.

اینجور کارا مثل رنگی کردن عکس سیاه و سفید و ... یه قاعده و روش مخصوص و تعریف شده داره که هر کسی (چه تازه کار و چه باتجربه) باید به همون قوانین عمل کنه. البته به قول آقای نوید میشه با یکسری کارای تکمیلی کار رو از اینی هم که هست قشنگتر کرد که اون دیگه نیاز به تجربه بیشتر داره.

موفق باشی

Mandana

Active Member
بابا دیگه ازین بهتر چی می خواسته بشه؟دیانا جان خیلی هم قشنگه.اگه تازه کاری واقعا بهت تبریک میگم کارت به تازه کارا نمی خوره.در ضمن رنگ برگهای راش همونجوریه..یعنی سبز تیره است.رنگها رو خیلی عالی در آوردی.

من نمی دونم چرا وقتی یکی میاد میگه تازه کارم نظر بدین همه فکر می کنن حتما باید ایراد بگیرن.

موفق باشی دیانا جان

alireza-metal

Active Member
به نظر من هم خیلی روش کار شده و دقت زیادی به کار رفته - ولی برای قضاوت بهتر باید عکس اصلی هم باشه تا دقیق تر بشه نظر داد . ولی در مجموع و با توجه به اینکه تازه کار هستی خوبه - البته میتونی از صورت انسان هم برای تمرین رنگ کردن استفاده کنی و به تجربت اضافه کنی -

جدیدترین ارسال ها

بالا