بی بی کد یه طرح پیشنهادی دیگه

طرح ابتکاری جهت بوتیک

002.jpg 004.jpg 005.jpg DDD.jpg

یه طرح پیشنهادی بود ، که کلاً در حد همون پیشنهاد باقی موند.

توضیح: برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ ، روشون کلیک راست کنید و اوپن این نیو تب رو بزنید.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام یه مقداری توضیح بده.چی هست اون آینه ها؟
لباس فروشیه یا آینه فروشی؟
برای موضوع هم بنویس مثلا طراحی فلان جا بهتر هست.
در کل بامزه شده اما باید توضیح بدی هدفت از این طرح چی بود.
فاز تکنیکی هم یه مقداری سعی کن گلاسینس رو بیشتر به کار ببری.کف خیلی شفاف شده
رنگ ها خیلی تند هست.یه مقداری توی فتوشاپ saturation رو کم کنی بهتر میشه
موفق باشی

با تشکر از استاد خودم عارف خان، عرضم به حضورتون که نه آینه!! فروشی نیست :)))))

اما توضیح:

کارفرما شخصی بود که می خواست یه بوتیک داشته باشه که داخلش لباس زنونه و زیور آلات و چیزهایی که توی این زمینه هست رو داشته باشه ، نمی دونم اصطاحاً بهش ریبوک می گن یا چی اگه کسی می دونه راهنمایی کنه. اما خواسته اش این بود که بتونه از هر چیزی یه دونه در معرض نمایش داشته باشه، یعنی هدفش این بود که صرفاً برند های معتبر کار کننه . به گفته خود ایشون ، می خواستن حداقل کیف و کفش و لباس و زیورآلات حتماً باشه ، حالا شما خودت مثلاً کلاه و چتر و چیزهای دیگه رو هم در نظر بگیر.

اما توضیح در مورد طرحی که بنده پیشنهاد دادم:

نکته اول اینکه خوب قریب به اتفاق کسایی که برای دکوراسیون بوتیک و مغازه و خونه به ما مراجعه می کنن با توجه به اینکه شمال شهر تهران هستیم، توقعشون این هست که یه چیز متفاوت رو تجربه کنن توی دکور جدیدشون!! ، پس ما هم ابتکار عمل به خرج دادیم مثلا! ( حالا به گمان استاد عزیز که شبیه آینه فروشی شده این طرح :))) )

نکته دوم هم اینکه از اونجایی که ما سعی بر کپی کاری نداریم ، خوب مشخص هست که ممکنه هر نوع نظری رو در مورد طرح ها بشنویم ، اما از اونجاییی که این طرح صرفاً در حد پیشنهاد باقی موند و به مراحل ویرایش نرفت ، هر نوع ایرادی از طرف دوستان وارد هست.

اما خود توضیح: المان اصلی من توی این طرح پروانه و یک خانومی که تدایی کننده خرید و مد و فشن باشه بوده ، و خوب ایده ای هم که برای پیاده کردن داشتم روی دو تا مورد بود ، یکی اینکه در قسمت انتهایی مغازه بشه لباس ها رو مثل فرش فروشی ها ورق زد ، و در ضمن امکان قرار گرفته در کمترین جای ممکنه رو هم داشته باشه ، به این صورت که سه تا ریل توی سقفی که فی مابین دو تا اتاق پرو بوجود اومده نصب می شه و این ورق ها با یراق آلاتی که قابلیت چرخش رو داشته باشه آویز می شه.

ایده دوم هم از اونجایی که می خواستم تو سبک گالری در بیارم استایل کار رو. از اون باکس های شیشه ای بهمراه سنگ و از اون باکس های سینه ی دیوار جهت نمایش استفاده کردم. فلسفه اون شو کیس های ایستاده ای هم که در وسط مغازه کار شده به این صورت هست که می خواستم تا لباس درون اون فریم فلزی وسط کار قرار بگیره و قابلیت چرخش رو داشته باشه ، تا مشتری بتونه هر دو طرف لباس رو براحتی ببینه ، که برای این که دید بهتری هم بوجود بیاد و جهت نور پردازی از سه تا منبع نور در هر طرف از دیواره ها کار کردم ، یه جورایی انگار که لباس رو توی دستگاه اسکن قرار داده باشیم.

اون متریالی هم که شما می فرمایید آینه ، درواقع متریال استیل هست که اتفاقاً بهش آینه هم گفته می شه ، به دلیل اینکه این نوع از استیل از قابلیت انعکاس خیلی خوبی برخوردار هست، از این نوع توی آسانسور ها و خیلی جاهای دیگه استفاده می شه.

اگر سوالی بود بازم در خدمت هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا