سلام یه طرح واسه تابلو مغازه عکاسی میخام 4*180 کسی هست کمکمکنه با تشکر
I IrIsmaili Member Jan 25, 2011 #1 سلام یه طرح واسه تابلو مغازه عکاسی میخام 4*180 کسی هست کمکمکنه با تشکر
I IrIsmaili Member Jan 25, 2011 #4 lthr گفت: چقدر باریک کلیک کنید تا باز شود... ببخشید منظورم 4 متر در یک مترو هشتاد سان هست Qsism.inc گفت: مبلغی هم داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه فی سبیل الله باشه که خیلی بهتره ولی اگر زحمتشو بکشید حتما از خجالتتون در میآم
lthr گفت: چقدر باریک کلیک کنید تا باز شود... ببخشید منظورم 4 متر در یک مترو هشتاد سان هست Qsism.inc گفت: مبلغی هم داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه فی سبیل الله باشه که خیلی بهتره ولی اگر زحمتشو بکشید حتما از خجالتتون در میآم
Mandana Active Member Jan 26, 2011 #5 البته سایز به این بزرگی احتمالن کسی انجام نده...ولی اطلاعات روی تابلو رو بگید یه موقع میبینین یکی می تونه انجام میده^.- روش چیها قراره نوشته بشه خوب؟
البته سایز به این بزرگی احتمالن کسی انجام نده...ولی اطلاعات روی تابلو رو بگید یه موقع میبینین یکی می تونه انجام میده^.- روش چیها قراره نوشته بشه خوب؟
I IrIsmaili Member Jan 26, 2011 #6 mandana_ns گفت: البته سایز به این بزرگی احتمالن کسی انجام نده...ولی اطلاعات روی تابلو رو بگید یه موقع میبینین یکی می تونه انجام میده^.- روش چیها قراره نوشته بشه خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام عکاسی اَرگ عکس فوری در 5 دقیقه همراه: - تلفکس:
mandana_ns گفت: البته سایز به این بزرگی احتمالن کسی انجام نده...ولی اطلاعات روی تابلو رو بگید یه موقع میبینین یکی می تونه انجام میده^.- روش چیها قراره نوشته بشه خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام عکاسی اَرگ عکس فوری در 5 دقیقه همراه: - تلفکس:
V Violet89 کاربر مهمان Jan 31, 2011 #8 سلام چه طور؟؟؟؟ عجله ای یه چی زدم ولی باید روش کار کنم. پیوست ها Untitled-1.jpg 47.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26
I IrIsmaili Member Feb 3, 2011 #9 سلام با تشکر از شما دوست عزیز دوستان اگه کسی هست بتونه کمکم کنه مشکل هزینش نیست پرداخت میکنم یه طرح توپ میخوام واسه تابلوم با تشکر
سلام با تشکر از شما دوست عزیز دوستان اگه کسی هست بتونه کمکم کنه مشکل هزینش نیست پرداخت میکنم یه طرح توپ میخوام واسه تابلوم با تشکر