یه سوال ساده

hami6266

New Member
سلام دوستان
به یه مشکلی تو محیط مکس برخوردم، میدونم مشکله مسخره ی،اما ذهنم هنگیده... نمیدونم چکار کنم..

مشکل اینه که ابزار Move کار نمیکنه...یعنی توری شده که هر شی رو که رسم م کنم در مرکز صفحه(0و0و0) رسم میشه و اصلا هم نمیتونم جابجاش کنم...!
میدونم بخاطر pivot ...
ممنون میشم منو راهنمایی کنیذ.... میدونم که مشکل خنده داری اما میگم که...:sad:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام دوستان
به یه مشکلی تو محیط مکس برخوردم، میدونم مشکله مسخره ی،اما ذهنم هنگیده... نمیدونم چکار کنم..

مشکل اینه که ابزار Move کار نمیکنه...یعنی توری شده که هر شی رو که رسم م کنم در مرکز صفحه(0و0و0) رسم میشه و اصلا هم نمیتونم جابجاش کنم...!
میدونم بخاطر pivot ...
ممنون میشم منو راهنمایی کنیذ.... میدونم که مشکل خنده داری اما میگم که...:sad:
سلام دوست من منم همین مشکل رو قبلا داشتم .فکر کنم اگه دکمه ی x روی کیبرد رو بزنی درست شه

ALI3D69

Member
نه مشکلشون یه چیز ددیگه هست من هم قبلا این مشکل رو داشتم که برنامه رو دوباره نصب کردم ولی بعدش فهمیدم که اشکال از تنضیمات پنل موشن هست.
ایشون رفتم تو پنل موشن قسمت assign controller و روی پزیشن دابل کلیک کردن و دکمه assign controller رو زدن و یه چیزی رو انتخاب کردن و دکمه میک دیفالت رو زدن. که باید برن اونجا و position xyz رو بزنن و بعد هم دکمه میک دیفالت.

hami6266

New Member
ممنونم دوستان
دقیقا بخاطر همین assign controller بود، چون آخرین کاری که انجام داده بودم تو همین قسمت بود که یادم نمیامد، همه تنظیمات مکس رو چک کردم اما اصلا حواسم به این نبوده:)
اما قبلا از نظرات شما دوستان چون نا امید شدم مجبور شدم منم کار شما رو بکنم و مکس رو دوباره نصبش کنم.
اما حالا که دلیلشو فهمیدم خیلی خیالم راحتتر شد چون همش نگران این بودم که اگه یه باره دیگه همچین اتفاقی بیافته باید چکار کنم...
اما بعد از نصب به مشکل جدید برخوردم....
اونم ایتکه دو پلاگین Dream Space و After Burn رو نصب کردم اما مکس نمی شناسه و گزینه هاش به مکس اضافه نشده
درحالی که من تو مکس قبلی این پلاگین ها رو نصب کرده بودم و استفاده می کردم
نمی دونم باید مسیر پلاگین رو عوض کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید..:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا