یه سوال تخصصی از حرفه ای ها

مجتبی !

New Member
سلام بر تمامی اساتید و ممنون از کمکشون
میخواستم ببینم راهی وجود داره که بشه از طریق اکشن فهمید که یه متن Tlf text بیشتر از فضای تعریف شده اش دارای متن هست .
فکر کنم جملم همچین پیچیده شد .
در واقع میخوام وقتی متن داخل TLF بیشتر از حجمش شد با اکشن دستور بدم که تکس باکس بزرگ شه .
:sad:

benyamin_pc

Well-Known Member
امتحان کردم . آره دقیقا میشه فهمید . maxScrollV تکست باکستو بگیر اگه از 1 بیشتر شه یعنی از تکست باکست زده بیرون و به میزان هر عددی که بیشتر از یک شه یعنی همونقدر خط از حجم تکست باکست بیشتره مثلا اگه 4 شد یعنی 3 خط بیشتر از حجمه تکست باکست متن تو تکست باکسته

benyamin_pc

Well-Known Member
فکر کن اسمه تکست باکست a هست
کد:
a.maxScrollV
اونو که نوشتم اگه از 1 بیشتر شد به هر میزان که بیشتره یعنی 1 خط زده بیرون از تکست باکست

benyamin_pc

Well-Known Member
مثلا اگه 4 شد یعنی 3 خط بیشتر از حجمه تکست باکست متن تو تکست باکسته

++Hadi++

Active Member
اگه منظورتون عمودی هست باید wordwrap رو true و multiline رو true کنین و اگه منظورتون عمودی هست فقط کافیه Autosize رو تنظیم کنین و همینطور اگه width خاصی در نظرتونه ، باید width رو از اول تعیین کنید .

benyamin_pc

Well-Known Member
آره Autosize هم خوبه و دیگه به محاسباتی که گفتم هیچ نیازی نیست . اما اینجوری یکم تو کنترل کردن انتهاش سخت میشه

مجتبی !

New Member
اون چیزیو که بنیامین کفت امتحان کردم جواب داد
ولی اونی که هادی گفت و نفمیدم چطوری استفاده کنم
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

benyamin_pc

Well-Known Member
خوب اگه همونو تونستی ازش کار بکشی باهاش کار کن چون دستیه و بیشتر میشه باهاش مانور داد . مثلا اگه از1 بیشتر شد تکست باکستو اندازشو تغییر بده و میتونی از ی حدی اندازه تکست باکست بیشتر شد دیگه اندازشو تغییر ندی و بجاش اسکرول بار بذاری و ....
اما کلا autosize هم خوبو راحته
کد:
a.autoSize =  TextFieldAutoSize.RIGHT ;
كافيه اينو بنويسي اما سرچم یکم بکنین عینه این کدو هزارجا نوشته

مجتبی !

New Member
با تشکر تمامی دوستان
حالا می خوام با اطلاعات به دست اومده یه کمکی به دوستان بکنم
همون طور که بعضی از تاپیک ها دوستان درخواست پرینت کردن متن رو داشتن
حالا با کد maxScrollV و کد For به راحتی می تونیم دستوری بنویسیم که در داخل مووی کلیپ اندازه تکس باکس و تغییر بده تا موقع پرینت تمام متن پرینت شه و یه خوبی دیگش اینه که در واقع این دستور پرینت به صورت داینامیک کار میکنه و می تونی از فضای parent مووی کلیپ محتواشو از داخل یه txt دیگه بخونه

جدیدترین ارسال ها

بالا