سلام برای این که آمار سایت بالا بره بهترین راه چیه؟
echessdesign مدیر انجمن طراحی وب Aug 29, 2007 #3 دوست عزیز memeri جان سوال خود رو در انجمن تخصصی طراحی وب سایت مطرح فرمایید تا پاسخ کاملی از اساتید فن دریافت نمایید.
دوست عزیز memeri جان سوال خود رو در انجمن تخصصی طراحی وب سایت مطرح فرمایید تا پاسخ کاملی از اساتید فن دریافت نمایید.
B behdesign Member Sep 2, 2007 #5 تبلیغات باید بکنی توی سایتها و وبلاگها اگر تونستی خدمات رایگان هم بده
maysam.m Well-Known Member Sep 9, 2007 #7 دوست عزیز یکی از راه ها هم تبادل لینک و بنر با سایتهای دیگر است که مثلا میتونی با سایت من تبادل لینک کنی آخرین ویرایش: Sep 9, 2007
دوست عزیز یکی از راه ها هم تبادل لینک و بنر با سایتهای دیگر است که مثلا میتونی با سایت من تبادل لینک کنی
P parastooprst New Member Sep 10, 2007 #10 باسلام دوست عزیز من به سایت شما یه سری زدم و فکر می کنم که این logo ای که استفاده کردید بسیار عالی و جذاب هست ولی سایتتان نیاز به کار بیشتری دارد با کوکی های phpهم زیاد کار کنید . برای بهتر شدن سایتتان از بنر استفاده کنید.
باسلام دوست عزیز من به سایت شما یه سری زدم و فکر می کنم که این logo ای که استفاده کردید بسیار عالی و جذاب هست ولی سایتتان نیاز به کار بیشتری دارد با کوکی های phpهم زیاد کار کنید . برای بهتر شدن سایتتان از بنر استفاده کنید.
memeri Member Sep 10, 2007 #11 با کوکی های phpهم زیاد کار کنید کلیک کنید تا باز شود... یعنی چه استفاده ای؟ آخرین ویرایش: Sep 10, 2007