یه سؤال در مورد تغییر روی آبجکتهای آماده

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام به همه
میبخشین من تازه با 3d max شروع به کار کردم و هنوز اونقدا راه نیفتادم
یه سؤال در مورد آبجکتها دارم و ممنون میشم راهنماییم کنین ،البته خداوکیلی خیلی گشتم ببینم جایی در این مورد بحث شده یا نه ،ولی به چشمم نخورد
اغلب آبجکتهای آماده رو که باز میکنم ، یه جورایی group شده بنظر میان و نمیتونم اجزاءشون رو از هم جدا کنم ، البته مشخصه که group نشدن، مثال زدم
مثل این میمونه که تمام کارا رو روی پروژه انجام میدن و در نهایت خروجی میگیرن که نشه روش تغییر اعمال کرد ، آره؟
مثل فتوشاپ که هم میشه به صورت یه عکس خروجی گرفت و هم بصورت psd ،که فقط تو حالت psd لایه باز هست و میشه روی پروژه تغییر اعمال کرد ، میخوام بدونم چه جوری میشه روی این آبجکتها تغییر اعمال کرد و مثلا یه تیکشو جدا کرد و تو پروژه دیگه ای ازش استفاده کنیم؟
خدا کنه منظورمو خوب گفته باشم
ممنون میشم راهنماییم کنین:rose:
اگه سؤالم مبتدیانست و یا تکراری ،اساتید و مدیران به بزرگیشون ببخشن
موفق باشین
یا علی

mg_mahyar

Member
ببین این موضوع هست. ولی میشه خود آبجگت رو ساخت. یا توی زی براش تغییرات داد.
اگ آبجکت ساده باشه من فکر کنم بشه با گرفتن section و اعمال surface ابجکت اولیه رو بدست اورد

با سلام.

تفسيري كه كردي درسته.
اين كار رو به چند جهت انجام مي دهند.يكيش همين بود كه شما گفتي يعني كسي نتونه تغييرات زيادي بده.
اكثر تغييرات مخصوصا در حوضه انيميشن مشروط به داشتن جسمي با خصوصيات Low poly هست.بنابرين اگه قصد شما در آينده انيميشن هست بهتره از الان خودتون رو از آبجكتهاي آماده بي نياز كنيد.

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام و ممنون از راهنمایی اساتید گرام
توی زی براش تغییرات داد.
اگ آبجکت ساده باشه من فکر کنم بشه با گرفتن section و اعمال surface ابجکت اولیه رو بدست اورد
ممنون ، فقط یه مشکلی هست ، طبق راهنماییتون پیش رفتم ولی در آخر بازم به نتیجه نرسیدم ،میبخشین منظورتون از زی براش z brush هست یا یه نرم افزار دیگست؟
با سلام.
اكثر تغييرات مخصوصا در حوضه انيميشن مشروط به داشتن جسمي با خصوصيات Low poly هست.بنابرين اگه قصد شما در آينده انيميشن هست بهتره از الان خودتون رو از آبجكتهاي آماده بي نياز كنيد.
بابت راهنمایی دلسوزانتون ممنون ،حق با شماست ،اتفاقا تو زمینه تدوین و میکس و مونتاژ فیلم هم پروژه های آماده به وفور یافت میشه ولی خودم اصلا باهاشون موافق نیستم چون خلاقیت رو از آدم میگیره ، ولی تو این مورد بیشتر هدفم استفاده ازشون نیست ،میخوام از روی قسمتهای مختلف یه آبجکت یه خورده در مورد نحوه ساختش پی گیر بشم و ببینم در مجموع و به طور کلی روی آبجکت حاصل ،چه کارایی انجام شده.
خودمم این باور رو دارم و به این مثل شدیدا معتقد که : " خلق را تقلیدشان بر باد داد" ، بازم ممنون
موفق باشین
یا علی

H.S

Member
شما میتونی از قسمت Selection (پارامترهای Editable Poly) پلی (شماره '4' از صفحه کلید) رو بزنی و اون قسمتی که میخوای جدا بشه رو انتخاب کنی. حالا کافیه Detach کنی (یکی از پارامترهای Editable Poly).

موفق باشی.

mg_mahyar

Member
سلام و ممنون از راهنمایی اساتید گرام

ممنون ، فقط یه مشکلی هست ، طبق راهنماییتون پیش رفتم ولی در آخر بازم به نتیجه نرسیدم ،میبخشین منظورتون از زی براش z brush هست یا یه نرم افزار دیگست؟
بله منظورم همون برنامه بود.
ببین من نگفتم دقیق اونو در میاری ولی دست کم یه چیزی شبیه اون مشه و میتونی بیشتر روش کار کنی. مثلا گلدان آماده رو میتونی این مدلی شبیه سازی کنی. یا ماشین رو حتی ولی خوب بعد از این کار باید poly بشن و ورتکس ها جا به جا. در کل خودم توصیه نمیکنم ولی ادمو به اون ابجکت نزدیک میکنه. بهترین راه آموز های مناسب رو یاد بگیری. مثلا برای ساخت مبل توی مکس من یک اموزشی توی سایت cgarena دیدم. خیلی خوب توی سه بخش توضیح میده. و برای بقیه مدل ها هم اموزش ها هست. ولی خوب به سرعت نیست. همون مبله که اموزشش رو گفتم کلی کار برده
http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/sofamodeling/sofa_modeling.html

jangaleshab7770

Well-Known Member
دوباره سلام
از راهنماییهاتون ممنون ، هر دو پست تا حدودی کارمو راه انداخت ، ولی چون خیلی مشکل میتونم از روی کار نهایی ، کل تغییرات اعمال شده رو بفهمم ،به توصیه masoud_warcraft و دیگر عزیزان پی گیر یادگیری بهتر مدلینگ میشم
بهترین راه آموز های مناسب رو یاد بگیری. مثلا برای ساخت مبل توی مکس من یک اموزشی توی سایت cgarena دیدم. خیلی خوب توی سه بخش توضیح میده. و برای بقیه مدل ها هم اموزش ها هست. ولی خوب به سرعت نیست. همون مبله که اموزشش رو گفتم کلی کار برده
http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/sofamodeling/sofa_modeling.html
سایت جالبی بود ، خیلی ممنون ، حتما به توصیتون عمل میکنم
بازم از همه ممنون
موفق باشین
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا