سلام یه رندر جدید گرفتم از x6 خودم
aminn70 Well-Known Member Nov 27, 2010 #1 سلام یه رندر جدید گرفتم از x6 خودم پیوست ها hghgj.jpg 104.5 کیلوبایت · بازدیدها: 39 newa.jpg 104.2 کیلوبایت · بازدیدها: 40 آخرین ویرایش: Nov 27, 2010
ali hasanzadeh Member Nov 27, 2010 #2 خوب شده دوست عزیز ولی به نظر می یاد نور پوشت خیلی زیاد شده در کل خوب شده موفق باشی
emad04 Well-Known Member Nov 27, 2010 #3 سلام .. امین خیلی خوب شده .. ولی یکم نور پشتش زیاد شده و بین دو تا رندری که گرفتی به نظرم سمت چپیه بهتر شده و نورش ملایم تره.. ولی در کل هم مدل ماشین و هم رندر عالی در اومده ...
سلام .. امین خیلی خوب شده .. ولی یکم نور پشتش زیاد شده و بین دو تا رندری که گرفتی به نظرم سمت چپیه بهتر شده و نورش ملایم تره.. ولی در کل هم مدل ماشین و هم رندر عالی در اومده ...
Mostafa Cg Member Nov 27, 2010 #6 امین جون میشه دیگه رندر نگیری ... اخه من اینجوری شب خوابم نمیبره(چون عاشق ماشینت شدم) ..... رندرت خیلی خوشمله...
امین جون میشه دیگه رندر نگیری ... اخه من اینجوری شب خوابم نمیبره(چون عاشق ماشینت شدم) ..... رندرت خیلی خوشمله...
FATEMEH همسفر قاصدک ها Nov 27, 2010 #7 سمت راستی که نورش متعادل تره قشنگ تر شده حالت قشنگی پیدا کرده موفق باشی
.:PAR3A:. Member Nov 28, 2010 #8 خیلی خوبه... ولی تکسچرای محیط یه کم کارتو ضعیف کرده... یه خورده نور آبی هم از اطراف قاطیش کن که این قدر زردیش تو چش نزنه...
خیلی خوبه... ولی تکسچرای محیط یه کم کارتو ضعیف کرده... یه خورده نور آبی هم از اطراف قاطیش کن که این قدر زردیش تو چش نزنه...