یه دفتر کار........!!

DIMO

Active Member
سلام خدمت همگی

این هم یه کار دیگه ازمن که تو اینکار سعی کردم یه دفتر کار آرام رو به نمایش بگذارم امیدوارم خوشتون بیاد،:)درضمن نظر یادتون نره سعی کنید بجای تعریف و تمجید زیادی دوتا ایراد بجا از کار بگیرید تا تاپیک هم جنبه آموزشی برای تازه واردها داشته باشه و هم نمایشی.درضمن من یه هفته به صورت پراکنده روش کار کردم.

موتور رندر من Vray هستش،زمان رندر 5ساعت و 30 دقیقه هستش همه چی هم تو تصویر مشخصه،در ضمن تو فکرشم که با منتال هم یه رندر بگیرم........ببینم وقت میکنم یا نه آخه همین کار رو هم نیمه شبها انجام میدادم.!؟

من دوتا ایراد توش میبینم،ببینم شما پیداشون میکنید.:neutral:

هر سوالی هم داشتین من درخدمتم.:)

شاد و پیروز باشید.:rose:

خب خوب شده رندرشم خوبه منتها به 5 ساعتش نمی ارزه. رندر بهتر از این با زمان کمترم من تو دورو اطرافم دیدم که میگیرن. حالا اگه با منتال ری کار کنی احتمال داره زمانش کمتر بشه ولی کیفیت رو نمی دونم.
نوری که دورو ور پنجره است خیلی زیاده و کلا تمام اطراف پنجره رو سفید کرده.همینطور شدت مستقیم آفتاب اون حالت آروم بودنی که مد نظرت بوده رو از بین برده.درضمن پیشنهاد هم میکنم تو کارت از ambient occlusion استفاده کنی. چون اون قسمت سایه ها خیلی روشن و غیر طبیعی هستن به صورتی که همون سایه ها باعث شدن که آبجکتها رو هوا به نظر بیان مخصوصا تابلو ها .

آخرین ویرایش:
سلام خيلي آرامش بخش شده .

فقط :
1- پايين پنجره ها دوتا نور زائد داره .
2- الان كه هوا روشنه قشنگه اگه شب بشه چي !!!؟؟ تو تاريكي ميمونن كه آخه من هيچ لامپي نميبينم كه به ديواري جايي باشه ؟:d

amin2001

Active Member
سلام
خیلی خوب شده
فقط
1_نویز رو از بین ببر
2_نوری که از بیرون وارد اطاق میشه باید بهتر باید بشه . مخصوصا زیر پینجره که روبرو دوربین قرار داره
3_با توجه به شدت نوری که از بیرون وارد اطاق میشه باید سایه های بزرگتر و تاریک تری و به سمت جهت نور ایجاد کنه

ببخشید ایراد گرفتم . ایرادای بزرگی هم نبودن . ولی به بهتر شدن کارت کمک میکنن

موفق باشی:rose:

Farrokh

Active Member
تنظیمات جی آیت خیلی پایینه
برای فرش هم کاش از ویری فلر استفاده می کردی

آجرت هم طالب بامپ بیشتریه شایدم دیسپلیسمنت

چند تا ایراد دیگه هم توی بند انگشتی همین پسته

پیوست ها

• dfg33434r.jpg
    dfg33434r.jpg
    358.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

DIMO

Active Member
درضمن پیشنهاد هم میکنم تو کارت از ambient occlusion استفاده کنی.

این ambient occlusion چی هست؟اسمش خیلی آشناست،از کجا قابل دسترسیه ؟

چون اون قسمت سایه ها خیلی روشن و غیر طبیعی هستن به صورتی که همون سایه ها باعث شدن که آبجکتها رو هوا به نظر بیان مخصوصا تابلو ها .

خودمم بهش پی بردم.

سلام خيلي آرامش بخش شده .

فقط :
1- پايين پنجره ها دوتا نور زائد داره .
2- الان كه هوا روشنه قشنگه اگه شب بشه چي !!!؟؟ تو تاريكي ميمونن كه آخه من هيچ لامپي نميبينم كه به ديواري جايي باشه ؟

خیلی ممنون داداشی گل بابت مورد اول باید بگم خودم هم دیدمش،اول فکر میکردم ماله متریالشه،با متریالش کار کردم اتفاق خواصی نیفتاد فکر کنم از مدلش باشه،باید بیشتر باهاش کار کنم ببینم چشه؟

:D باورتون میشه اصلاً فکر شبش نبودم،مشکلی نیست این طرح برای قطب شمال و اسکاندیناویه که بیشتر وقت سال روزه(6ماه روزه،6ماه شب):wink:

ببخشید ایراد گرفتم . ایرادای بزرگی هم نبودن . ولی به بهتر شدن کارت کمک میکنن

بخدا امین جان من با اینجور تاپیکا بیشتر حال میکنم تا تاپیکهایی که پر از تعریفو تمجیده............:)ممنون.

تنظیمات جی آیت خیلی پایینه

فرخ جان همون Global Illumination هستش دیگه؟میشه طریقه دسترسی بهشو بگی.؟منظورت Primary bounces هستش؟

برای فرش هم کاش از ویری فلر استفاده می کردی

Vray Fur .......!! نه حرفشو نزن...با فیلتر Catmull-Rom ساز گاری نداره..خیلی اذیتم کرد.

آجرت هم طالب بامپ بیشتریه شایدم دیسپلیسمنت

سیستمم در برابر دیسپلیس Vray کم آورد مجبور شدم به بامپ بسنده کنم،چشم بامپشو بیشتر میکنم.

آره به این میگن تاپیک:neutral::neutral::oops::oops::paint:

خیلی ممنون بابت کمکهاتون،ولی اون ایراد هایی که تو پست اولم بهشون اشاره کردمو کسی نتونست پیدا کنه؟

شاد و پیروز باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا