یه دسوال نیمه فتوشاپی

یه سوال نیمه فتوشاپی

در نرم افزار ویدئو استادیو (Ulead VideoStudio) یک قسمت وجود دارد به نام farme .

1.jpg

در این قسمت یک سری تصویر وجود دارد با فرمت tif .
مثل این تصویر :

f14.jpg

و کار این تصاویر هم این است که وقتی آنها را روی فیلم خود می اندازیم فقط قسمتی از فیلم دیده میشود که در فایل tifمان خالی بوده.مثل نمونه زیر ، که همان فایل tif بالا را انداختیم روی فیلم .

uvs040930-002.jpg

حالا سوالم اینجاست این فایل tif را چگونه میشود ایجاد کرد .
من یک تصویر ایجاد کردم و وسط اش را خای کردم و با پسوند tif ذخیره اش کردم ولی جواب نگرفتم .
اگر کسی راه اش را میداند کمک کند .

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببینید شما باید وسط تصویر رو که خالی هست به صورت Transparent دربیاری یعنی کاملا شفاف باشه و نه اینکه زمینه و بک گراند سفید باشه. وقتی وسط تصویر کاملا ترانسپرنت باشه و گوشه کار هم یه تصویر مثل نمونه باشه و در ضمن موقع ذخیره کردن تصویر با فرمت Tiff لایه ها رو هم Merge نکنید. اینطوری فکر میکنم جواب بده

S.H.R.M.K

Well-Known Member
همینطوریه که سارا گفت ولی Merge کردن لایه ها ایرادی نداره

ببخشید بچه ها!
من این مراحل رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم .
ببینید درست انجام دادم یا نه.
این عکس زیر رو در نظر بگیرید .

11.jpg

من اون آدمک هاش رو تو یه لایه جدید با مداد سفید رنگ کردم و دکمه Transparent در پالت لایر مقابل دکمه lock رو فعال کردم و به صورت tif بدون Merge کردن لایه ها ذخیره کردم جواب نداد .
با Merge کردن لایه ها ذخبره کردم جواب نداد .
به جای استفاده از مداد از پاک کن استفاده کردم جواب نداد .
اینجوری دیگه .

S.H.R.M.K

Well-Known Member
علی اصغر جان وقتی با پاک کن پاک میکنی پس زمینت سفید میشه یا مشکی؟
باید دقت کنی که لایه مورد نظرت نباید در حالت بکگراند باشه.
حالت رنگت رو هم بزار روی Rgb و بعد با پاک کن یا هر ابزار های دیگه اونجاهایی رو که میخوای پاک کن و بعد ذخیره کن ببین درست میشه یا نه.

جناب S.h.r.m.k !
وقتی که با پاک کن پاک میکنم رنگی باقی نمیمونه . یعنی شطرنجی میشه و بکگراندش از بین میره .
با حالت Rgb هم امتحان کردم جواب نداد .

GFX Master

خوب علی اصغر منظور من از حالت ترنسپرنت همون حالت شطرنجی بود دیگه!!

باید اونجوری بشه تا زیر عکست هرچی میخوای بذاری معلوم بشه و در هر حالت دیگه که مثلا بک گراند حتی اگر سفید هم باشه باز چیزی از زیرش معلوم نمیشه!

این کاری رو که میگم انجام بده:

با ابزار Magic Lasso دور تا دور جایی رو که میخوای از تصویرت حذف بشه رو بصورت تمیز و دقیق انتخاب کن و بعد دکمه Del رو بزن تا اون قسمت پاک بشه. بعد دقت کن که لایه ای که عکست هست زیرش کاملا شفاف باشه یعنی همون حالت شطرنجی. بعد بدون Merge کردن لایه ها اونها رو با پسوند Tiff ذخیره کن چون اگر لایه ها رو Merge کنی احتمال داره که دوباره بک گراندت سفید بشه و از حالت شطرنجی خارج بشه.

جناب sara_is_nice_girl !
من قبلا با پاکن و Magic Lasso وسط عکسام رو خالی کرده بودم (شطرنجی) اما جواب نداده بود . در ضمن وقتی با این دو تا ابزار روی عکس کار میکنم که 2 تا لایه نمیشه . که حالا بخوام Merge کنم یا نکنم .
یه کار دیگه هم کردم ولی باز جواب نداد . اونم اینکه یه لایه جدید زیر لایه عکس ام که وسطش رو شطرنجی کرد بودم ساختم و Merge هم نکردم و ذخیرش کردم ولی باز هم جواب نداد.

GFX Master

دوست عزیز من میگم زیر لایه شطرنجی شده نباید هیچ لایه دیگه ای باشه!!

باید موقع ذخیره کردن تصویر حالت شطرنجی بودن حفظ بشه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ببین شما تصویرتو با فرمت Png 24 ذخیره کن البته با همون حالت ترانس پرنت 100% درست میشه!

جناب S.h.r.m.k !
خیلی عالی بود . جواب داد .
راستی دلیلش چی بود که با فرمت tif جواب نمیداد ولی با فرمت png جواب داد .
این فرمت چه جور فرمتی ؟
گذشته از این حرفها ، خیلی خیلی از این چیزی که یاد گرفتم میتونم استفاده کنم . دستتون درد نکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا