یه درخواست کوچیک

سلام . به دوستان خوب مجید آنلاین
می خواستم ببینم چه جوری می تونم از این بنرا طراحی کنم . که اگثر دوستان ازش استفاده می کنن . راه راه باشه یا ...
اگه میشه بهم یاد بدید
idadv.jpg

userbar.gif

BfYwNtHI.jpg

signature.gif

Soldier

Member
عزیزم برای اینکه بتونی از یک بنر الگو برداری کنی و مثلاً از حالت و افکت های اون خوشت میاد باید سعی کنی اونو تجزیه کنی ...

1- شما در بگراند چی می بینین ؟ یه پترن خط خطی ، که
گوشه ای از اون گرادینت خورده و یه شیپ اونجا نقش بسته
2- اون گل چی هستش ؟ اون گل سیاه یه براش سیاه هست که در پشت اون با نور کمی یه گل سفید هم وجود داره ..

3-افکت نوشته چی هستش ؟ افکت Miror هستش که برای ایجاد اون :

Text > یه کپی لایز از اون > Ctrl+T > راست کلیک Flip Vertical

بعدش یه کمی Move Down

4- اون فلش های هم یه Shape هستن و یه گرادینت خوردن ...

دیگه چیزه خاصی نمی بینم

فلن

سلام دوستعزیز
ممنون از توضیحات عالی
ولی خیلی راحت در یک پیغام خصوصی از کسی که این طرح و زده سوال کنی
به نظر من بهتر بود
موفق باشی
محسن شورگشتی

mostafa_az

Well-Known Member
خوب البته من توی امضای شما نگاه میکنم میبینم سه تا طرح وجود داره که هر سه تا از همین مدل پترن استفاده کردن اما اگه میخوای بدونی باید گفت پترن ها الگوهایی هستن که توی طرح تکرار میشن. مثل چیدن آجر کنار هم می مونه که حالا بسته به نوع طرحی که برای پترنت میخوای بسازی نحوه ایجادشون فرق میکنه. برای مثال اگه میخوای یه پترن شطرنجی مانند درست کنی به ترتیب زیر عمل کن :

اول از همه یه سند جدید در سایز سه پیکسل در سه پیکسل ایجاد کن.
حالا لایه بکگراند رو مخفی کن و یه لایه جدید هم ایجاد کن.
اگه طرحت رو توی ذهنت به 9 تا مربع مساوی تقسیم کنی باید مربع وسطی از هر ضلع رو رنگ کنی.
حالا که اینکار رو کردی از منوی Edit برو به Define pattern و اونجا پترنت رو درست کن.
الان تو یه پترن داری و اون رو به لیست پترن ها اضافه کردی. حالا اگه میخوای ازش استفاده کنی روی طرحی که میخوای اینکار رو انجام بدی یه لایه جدید بساز . حالا اگه نیاز داری کل طرحت رو با پترن پر کنی که هیچی وگرنه اگه نقطه خاصی فقط مد نظرت هست اون نظقه رو سلکت کن و از منوی Edit برو به Fill و از اونجا Foreground color رو به Pattern تغییر بده . اگه زبونه پائین رو باز کنی میبینی که پترنی که ساختی به لیست اضافه شده. حالا اون رو انتخاب کن و ازش استفاده کن.
توجه داشته باش که اگه لایه بکگراند رو هنگام ساخت پترن مخفی نکنی زمینه هایی از کار که رنگ نمیکنی به صورت سفید توی پترن ذخیره میشن و در این صورت اگه توی طرحت لودش کنی هر لایه ای که زیر لایه پترن داشته باشی دیده نمیشه.

من سعی کردم توضیح قبلی ساخت پترن رو برات بزارم که مربوط به این تاپیک میشه. توضیحات دیگر دوستان هم توی همین تاپیک ممکنه کمک زیادی بهت بکنه :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=78336
اما چون عکس هایی که توی پستم توی تاپیک بالایی بودن از بین رفته اگه متوجه نشدی بگو تا به صورت تصویری برات آموزش بدم.
در مورد بقیه چیزها که Soldier جان زحمت توضیجش رو کشیدن اما اگه نیازی به توضیح بیشتر بود من در خدمتم :)

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:
سلام مصطفی جان . خیلی ممنون ازت انقدر عالی توضیح دادی که هر مپتدی یاد گرفت چه برسه با تصویر . از شما آقای Soldierهم ممنون :D

Soldier

Member
سلام دوستعزیز
ممنون از توضیحات عالی
ولی خیلی راحت در یک پیغام خصوصی از کسی که این طرح و زده سوال کنی
به نظر من بهتر بود
موفق باشی
محسن شورگشتی

حرف شما صحیح ...
ولی خوب شاید این مطلب یا نکات از اون نه تنها سوال یک نفر که سوال چند نفر باشه ...

و تازه اگه اینجوری هم نباشه میشه با طرز تهیه یک بنر شیک ولی از لحاظ آموزشی تقریباً ساده آشنا شد که باسه همه
مفید باشه
rose3.gif

مخلص همه بچه های گل مجید آنلاین
ugly002.gif

h-akhavan

Member
سلام مصطفی جان . خیلی ممنون ازت انقدر عالی توضیح دادی که هر مپتدی یاد گرفت چه برسه با تصویر . از شما آقای Soldierهم ممنون :D

سلام عزیز:)
انگاری مشکلت برطرف شده ولی گفتم شاید یه نگاهی به اینجا بندازی بد نباشه (پست شماره 4).
جالبه یه سوال تو یه زمان از دو زمان.:neutral:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=563122&posted=1#post563122
موفق باشی:oops:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا