یه درخواست خیلی مهم از برنامه نویسان واقعا حرفه ای ( حرفه ای ها بشتابید ! )

سلام به همه ي دوستان عزيزم در مجيد آنلاين .
رفقا سه ساله شدن مجيد آنلاين مبارك باشه اميدوارم مجيد آنلاين 100 ساله بشه ! 8O :oops:

دوستان من نياز به يه كمك فوري در زمينه ي برنامه نويسي دارم.
كدوم يكي از شما عزيزان برنامه نويس مي تونه كمك كنه اما اينكه من چه كاري مد نظرمه :

شرح كار اينه كه يه سيستم شماره گيري تلفن تحت وب نيازدارم يعني يه سيستمي كه يه فيلد براي ورود شماره تلفن داشته باشه و اون وقت بتونه بدون اينكه ارتباطش با اينتر نت قطع بشه
با اون شماره تلفن ارتباط برقرار كنه . ( فقط يه زنگ بخوره )
البته نوع برنامه نوسيسيش مهم نيست ( Delphi - Flash - Asp - Php - Cgi - Java ) ولي ترجيحا از برنامه نويسي هاي تحت وب باشه خيلي بهتره ! ( Asp - Php - Flash , ... )

ضمنا هر كدوم از دوستان كه بتونه به من كمك كنه حتما من هم يه جوري ( مالي ...!!! ) يا يه طور ديگه از خجالتش در ميام ! 8) :oops:

اميدوارم دوستان عزيز كمك كنند و همين جا از همتون خيلي خيلي متشكرم .

راستي واسه اينكه انجمن ها شلوغ نشن ادامه ي اين بحث رو از لينك پايين دنبال كنيد :

http://forum.majidonline.com/post-176433.html#176433

موفق باشيد .

fafa^mx

Member
:) نه كنه ميخواي يه تك زنگ بزني خونه GF ات بعد قطع کنی!
این کار به این سادگیا نیست که فکر میکنی!الاوه بر برنامه نویسی تجهیزات سروری هم میخواد یا فرار داد با یکی از این شرکت های Phone2Phone و ....!

fafa^mx

Member
قرار دادش به اين سادگيا نيست!!بايد به نوعي از يكي از وب سرويس هاي اونها استفاده كني!بايد ديد اين امكان رو براي يوزر ها فعال ميكنن!در ضمن اگر اين كارو بكنن يه 50 هزار دلاري كم كمش بايد بدي بهشون!

جدیدترین ارسال ها

بالا