یه تیکه ایده از من یه دریا نظر از تو

omidsas

Member
دوستان عزیز مجید آنلاینی گرامیان همیشگی به خواست یکی از دوستان طرحی رو برای یه بیلبورد خیابونی زدم :cry: از نظر شما چطور شده؟

پیوست ها

• winda_ketab1.jpg
    winda_ketab1.jpg
    310.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35

NAKOOT

Well-Known Member
ایده و فکر کار خیلی خوبه تبریک می گم ...
ولی عکس هایی که استفاده کردی چه از نظر کیفیت و چه از نظر کمیت خوب نیستن ... برش عکس هم خوب نشده ...
موفق باشی /

hosienmax100

3D Artist
با شهرام موافقم عکسها خیلی کیفیتشون پایینه

ضمنا چیزی که اینجا بدجوری به چشم میزنه نبود ارتباط به لحاظ نوره !!!بک و لایه های بعدی اصلا با هم نمیخونن

البته ایده ی جالبه بیشتر روش کار کن

موفق باشی

omidsas

Member
NAKOOT; گفت:
ایده و فکر کار خیلی خوبه تبریک می گم ...
ولی عکس هایی که استفاده کردی چه از نظر کیفیت و چه از نظر کمیت خوب نیستن ... برش عکس هم خوب نشده ...
موفق باشی /

شهرام جان ممنون از راهنمایی که کردی یه چند تا نکته رو فقط برای اینکه شاید کمک کنه به دوستان دیگه تو نظراتشون اضافه کنم یکی اینکه عکس اون حراجی رو میتونم بگم تنها عکسی بود که بیشترین شباهت رو از نظر زاویه با بک داشت خیلی گشتم ولی چیز بهتری پیدا نکردم راجع به برش حالا که دقت میکنم میبینم که یکمی تیز شده البته اگه درست متوجه منظورت شده باشم راستی اینکه گفتی عکس ها از نظر کمیت خوب نیست رو متوجه نشدم اگه شد بیشتر توضیح بده ممنون

alionline1366

Active Member
خیلی جالب نشده ایده خوب بوده ولی اجرا مشکلات زیاد داره که بچه ها اشاره کردند

L-B

Well-Known Member
منم موافقم با علی
ایده عالیه به نظر من و لی تو اجرای کار ضعیف بودی ...

omidsas

Member
از همه دوستانی که به من لطف دارند و نظراته سازندشون رو میدن ممنونم فقط یه خواهشی داشتم و اون هم اینه که اگه جزیی تر بگن کجای کار مشکل داره ممنون میشم تا بتونم بهتر رفعش کنم

alionline1366

Active Member
پنجره ای که گذاشتی زیاد رنگش تضاد داره اون فید شدن آدما جالب نشده دور چوب اون طرف استاده نور سفید اضافیه و غیره .....

جدیدترین ارسال ها

بالا