یانگوم

(MRE)

Well-Known Member
من می خواهم مدل بازیگر فیلم جواهری در قصر یعنی یانگوم را بسازم پیشرفت کار را تا اینجا در زیر نشان داده شده است.
خوشحال می شوم نظراتتون را بدونم.

yangom_quick_texture_936.jpg

2_826.jpg

3_487.jpg

hamed-ddd

Well-Known Member
خوب چی بگم
بهتر بود شما نرم افزاری که باهاش کار کردی و روش کار رو هم مینوشتی (البته ساده و خلاصه)
چون نرم افزار face gen modeler کار مدل سازی صورت رو راحت انجام میده طوری که نیازی به حضور در پشت کامپیوتر هم نیست (فقط با یک یا دو تا عکس )
این با همین نرم افزاره یا چیزه دیگه است (ظاهر کار که نشون میده که هنوز رندر نشده )؟
شبیه به رندرهای ساده مایا یا محیط یک برنامه است
از سگمنتهای روی گوش و لبه های سر هم معلومه که مدل یک مدل medium poly هستش که به صورت کاملا حرفه ای ساخته شده
کمی ما رو روشن کنی ممنون میشم

(MRE)

Well-Known Member
نرم افزار مورد استفاده ی من مایا و فوتوشاپ بود و تا حالا face gen modeler را هم ندیدم و همون طور که گفتم کار کامل انجام نشده و texture و موها و لباس مونده.
البته چند وقته سرم خیلی شلوغه و احتمالا زمان زیادی طول می کشه تا بتونم تمومش کنم.

bijan_zorro

Member
صوتي‌هاي تكستچرينگش منم ياد FaceGen انداخت.
البته با عرض معذرت. منظوري ندارم.

dipperman

Member
چيزي كه در اين كار براي من جالبه تكسچرينگ و قرار گرفتن تصوير روي مش است عمل به صورت جالبي انجام شده
در صورت امكان در مورد روش انجام ان كمي توضيح دهيد

(MRE)

Well-Known Member
من این کار را برای این شروع کردم تا تمرینی باشه که بتونم با blueprint های نه چندان خوب هم مدلسازی کنم.
برای اطمینان شما از اینکه من از face gen استفاده نکردم مدل بدون texture وچند کار در حال جریانم را می گزارم.

http://www.cgthought.com/forums/files/1_204.jpg

http://www.cgthought.com/forums/viewtopic.php?t=13

http://www.forum.cgarena.com/viewtopic.php?t=2448&postdays=0&postorder=asc&start=0

einollahia

Well-Known Member
بابا روش مدلسازیتو می خوان.

یراست بگو box modeling.

در مورد اینکه کار با MAYA هست هم من شهادت کامل می دم.

ما کلا دوتا کامپیوتر داریم که یکیش زیر دست منه یکیشم (خیلی توپ تر از مال منه) زیر دست محمدرضا هست که تو هیچ کدومش این چیزایی که میگید نصب نشده.

(MRE)

Well-Known Member
فعلا روی texture را بهتر کردم وای هنوز لباس ها را نساختم.
برای درک بهتر کار سر را روی لباس بوسیله ی photoshop منطبق کردم.لباس را بعدا می سارم.
خوشحال می شوم با نظراتتون من را در ساخت این کار یاری کنید.

yangom_162.jpg

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
دوست خوبم سلام ..
ادامه بدید .

مستقیم برید سراغ چشمها و دندونها .

(MRE)

Well-Known Member
می خوام کار را همین جا تموم کنم texturing ضعیفه چون مرجع خوبی نداشتم.می خوام روی texturing با zbrush کار کنم که اگر کار دیگه ای هم بود بهتر باشد.

241505_1179495672_large.jpg

ali.t.computer

New Member
کارتون بسیار عالی ای اگه همین طوری ادامه بدی به احتمال زیاد یکی از با ارزش ترین گرافیست های این مرز و بوم خواهی شد

زیاد جدی نگیری !!!

(MRE)

Well-Known Member
خیلی ممنون علی آقا ولی ما افراد بسیار توانایی در مورد گراقیک داریم که کار را برای خارج از کشور می سازند و سطح کار این افراد حتی بالاتر از شرکت هایی مثل والت دیزنی است.
یکی از این افراد که من دیدم و معاون رییس جمهور بود از هند افراد دارای مدرک دکترا شاگرد ایشون بودند کلاس های ایشون هم ساعتی 450 هزار تومان بود.

در ضمن اینجا با لباس درست نشان می دهم.

241505_1179845582_large.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا