یاران توس

reza_pa48

Active Member
سلام
کسی از آقای ظریف مسئول یاران توس اطلاع ندارد؟
موبایلشان خاموش است و میل ها را هم جواب نمی دن
کسی از ایشون اطلاع دارد؟

IranPardakht

Well-Known Member
من هم مشکل شما رو داشتم انگار Mail Server سایتشون مشکل داشته/داره...

oliver

Member
15 گيگ رسلر مي دم ماهي 20000 تومان - 10 گيگ ماهي 17000 - 5 گيگ ماهي 15000

morsoltany

Active Member
اقای ظریف مدیر شرکت یاران توس یک سفر کاری داشته اند و متاسفانه دسترسی به کامپیوتر ندارند
ایشون همین جا اعلام کردند
شما اگر مشکلی دارید به ایمیل [email protected] بزنید اقای علیپور پشتیبانی موقت کار شما را حل می کنند .
این را هم بگم اقای ظریف در این سایت و سایت پرشین تولس و فکر کنم سایت خودشان اعلام کرده بودند .
در مورد موبایل هم بگم که ایشون موبایل همراه ندارند.
نگران نباشید اقای ظریف کارشون درسته
مخلصیم
یا حق

میلاد

Member
اقای ظریف مدیر شرکت یاران توس یک سفر کاری داشته اند و متاسفانه دسترسی به کامپیوتر ندارند
ایشون همین جا اعلام کردند
شما اگر مشکلی دارید به ایمیل [email protected] بزنید اقای علیپور پشتیبانی موقت کار شما را حل می کنند .
این را هم بگم اقای ظریف در این سایت و سایت پرشین تولس و فکر کنم سایت خودشان اعلام کرده بودند .
در مورد موبایل هم بگم که ایشون موبایل همراه ندارند.
نگران نباشید اقای ظریف کارشون درسته
مخلصیم
یا حق
تایید میشه، قبلا اعلام کرده بودن.

reza_pa48

Active Member
سلام
دوستان ن به آای ظریف اطمینان دارم که می خوام ازشون خربد کنم.
میل هم زدم.
ولی هنوز جواب نداد(از دیشب) اگه گسی شماره آقای علیپور رو می دونه منون می شم بگه.

ali-msh

Member
دوست عزیز خوب کمی صبر کنید شاید کارها زیاد هست نمیرسن تو زمان کوتاه جواب بدن

این همه عجله برای چی کمی حوصله داشته باشید

reza_pa48

Active Member
سلام
چون برای شرکت می خواهم
مجبورم تا امروز عصر بگیرم. برای این اگه نگیرم مجبورم از جای دیگه بگیرم
برا اینه

morsoltany

Active Member
اقای ظریف فروش را فعلا قطع کردن و تا 3 هفته دیگر که بر می گردن چیزی نمی فروشن ( یعنی در همه سایت ها اعلام کردن که فروش قطع است ) ولی در مورد ساپورت باید بگم که اقای علیپور حتما جواب می دن و مشکلی نیست
من ادرس تاپیک را برای آقای علیپور ایمیل زدم که بیان تو انجمن
یا حق

Pink_hat

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز

همانطور که بعضی از دوستان نوشتند اقای ظریف تا اول اسفند در یک مرخصی کاری هستند که البته موبایل ایشان همراهشان هست و دلیل خاموشی این هست که در نقطه ای هستند که آنتن نمیدهد و متاسفانه خودشان نیز دسترسی به کامپیوتر ندارند .

اما خوب طی آخرین تماسهایی که با ما داشتند اعلام کردند که تا چند روز دیگر یک مرخصی چند روزه خواهند داشت و در سایت حضور پیدا میکنند .

حتما لینک این موضوع و ایمیل های محبت آمیز دوستان را به آقای ظریف گزارش میدهیم و من نیز از افرادی که حسن نیت خود را به ادنان نشان دادند تشکر میکنم و برای آن دسته از افراد که از غیبت 2 ماهه ایشان سوء استفاده میکنند متاسفم !

در انتها خدمت شما دوستان عرض میکنم که بخش ساپورت را آقای ظریف با کلی وسواس به آقای مهندس علیپور سپرده اند که از هر نظر توانایی جواب گویی به مشکلات و سایر امور را مثل آقای ظریف دارند .

بهرحال خود آقای مهندس علیپور به این تاپیک سر خواهند زد و اطلاعات جامع تری رو در اختیار شما قرار میدهند .

با تشکر ...

بنیامین

morsoltany

Active Member
من هم به اقای علیپور ایمیل زدم که به این تاپیک مراجعه کنند
اقای ادنان در تاسوعا و عاشورای حسینی به اینترنت دسترسی دارند و به سایت سر می زنند .
مطمئن باشید که اقای ادنان بهترین کار و خدمات را دارند

YTERROR

Active Member
خدا بهشو برکت بده کمتر تویی این فروم از یکی چند نفر پشتیبانی می کنند

ولی اگه بعد اومدن دلیل قطع فروش رو که یکی گغت توضیح بدهند برام سوال شده بود

جدیدترین ارسال ها

بالا