یاد گیری فلش

rasool_jelve

Active Member
سلام
برای برنامه نویس شدن حرفه ای از چی باید شروع کرد
دنبال چه منابعی بود مثلا من اصول برنامه نویسی رو میدونم یعنی حلقه های شرطی حلقه های تکرا و... البته این فرامین رو به صورت نسبی با مولتی مدیا بیلدر و اتوپلی مدیا کار کار کردم دنبال مثلا اگه فتوشاپ رو بلد باشی چون یک نرم افزار مادر هست اگه یاد بگیر با ه نرم افزار گرافکیک یتونی کار کنی اما مثلا اگه پینت ویندوز رو یاد بگیری به هیچ وجه نمیتونی با فتوشاپ کار کنی چی کار باید بکنم و چه راهی رو طی کنم

و همینطور برای یادگیری فلش
اگه میشه دوستان تجربیات خودشو رو در نحوه یاد گیری بیان کنن

teshneh

Active Member
باعرض سلام و ادب
شما می توانید از کتابهای pdf آنلاین و یا فیلم های آموزشی در این زمینه استفاده کنید.
بعد از آشنایی اولیه با محیط و ابزارها و قوانین کدنویسی آن ، میتوانید برای خودتان پروژه تعریف کنید و خودتان را بسنجید.

rasool_jelve

Active Member
باعرض سلام و ادب
شما می توانید از کتابهای pdf آنلاین و یا فیلم های آموزشی در این زمینه استفاده کنید.
بعد از آشنایی اولیه با محیط و ابزارها و قوانین کدنویسی آن ، میتوانید برای خودتان پروژه تعریف کنید و خودتان را بسنجید.

سلام ممنون از پاسخت
زبان برنامه نویسی مادر چی هست
منظورم اینه که بتونم با یادگیری این زبان تسلط روی زبانهای برنامه نویسی دیگه داشته باشم
مثلا توی گرافی فتوشاژ رو خوب کار کنی و بلد باشی کار با نرم افزار های دیگه برات راحته مثلا فتوامپکت رو هم میتونی تطبیق بدی و کار کنی ولی اگه ا.ل فتو ایمپکت ر و یاد بگیری نمیتونی بعدا فتوشاپ رو راحت کار کنی

خود شما از چه مرحله ای شروع کردید تا نهایتا حرفه ای شدید منظور م اینه کا گام به گام با یاد گیری چه چیزهای جلو اومدید
ممنون

teshneh

Active Member
شما يك سري قوانين كلي برنامه نويسي را بدوني كافيه مثلا همون حلقه ها و متغيير و كلاس و ... .
بعدش هر زبان برنامه نويسي به فرمت يا شكل خاص خود اون حلقه for. يا ساير موارد را دارد و پياده سازي ميشود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

جدیدترین ارسال ها

بالا