یادگیری کدام زبان از خانواده c بهتر است؟

تینا 88

Member
سلام

قصد دارم برنامه نویسی به زبان ++c رو یاد بگیرم.

آیا لازم هست که ابتدا زبان های دیگر خانواده c مثلا خود c یا c# رو یاد بگیرم؟

ممنون میشم اگه یه معرفی کوتاه از هر کدام از زیان های c - c# و ++c داشته باشید و اینکه هر کدام در چه سطحی و چه کاربردی دارند.

saeedasp

Member
سلام

قصد دارم برنامه نویسی به زبان ++c رو یاد بگیرم.

آیا لازم هست که ابتدا زبان های دیگر خانواده c مثلا خود c یا c# رو یاد بگیرم؟

ممنون میشم اگه یه معرفی کوتاه از هر کدام از زیان های c - c# و ++c داشته باشید و اینکه هر کدام در چه سطحی و چه کاربردی دارند.

سلام دوست عزیز !
بهتره زبان سی شارپ یا ویژوال بیسیک رو یاد بگیری چون اگه اینها رو یاد بگیری انگار زبان سی رو هم بلدی چون خیلی به هم نزدیکه دستوراش
البته قدرت سی شارپ و یا ویژوال بیسیک رو با سی مقایسه نکن که اونا خیلی قدرتمندتر از سی هستند و یادگیریشون هم آسونتر!!!

تینا 88

Member
سلام دوست عزیز !
بهتره زبان سی شارپ یا ویژوال بیسیک رو یاد بگیری چون اگه اینها رو یاد بگیری انگار زبان سی رو هم بلدی چون خیلی به هم نزدیکه دستوراش
البته قدرت سی شارپ و یا ویژوال بیسیک رو با سی مقایسه نکن که اونا خیلی قدرتمندتر از سی هستند و یادگیریشون هم آسونتر!!!

ممنون از راهنماییتون

سی شارپ و سی پلاس پلاس چه تفاوت هایی با هم دارند؟کاربرد کدوم بیشتره و در چه زمینه هایی هست؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
البته منظور دوستمون یادگیری c++.net هستش که خیلی قدرتمند مثل c#. اما یادگیری c# به مراتب راحتره از c++ (ویژوال c++.net).

ولی تو کارهای ترکیبی c++ حرف اول رو میزنه مثلاً ترکیب فلش با c++.net راحتره و امکانات بیشتری واسه نفوذ تو دل فلش به ما میده

تینا 88

Member
البته منظور دوستمون یادگیری c++.net هستش که خیلی قدرتمند مثل c#. اما یادگیری c# به مراتب راحتره از c++ (ویژوال c++.net).

ولی تو کارهای ترکیبی c++ حرف اول رو میزنه مثلاً ترکیب فلش با c++.net راحتره و امکانات بیشتری واسه نفوذ تو دل فلش به ما میده

من منظورم یادگیری c ++بود نه c++.net و قصد داشتم از این فیلم های آموزشی استفاده کنم که بر اساس کتاب آموزش زبان ++C دایتل اند دایتل هست و برنامه در پروژه Win32 Console Application نوشته میشه.حالا ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید که آیا از این فیلم های آموزشی استفاده کنم
یا برم سراغ (ویژوال c++.net)؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
ببینید شما اگه بخوای بعده ها زبان های تحت وب هم کار کنی
بهتره سی شارپ یاد بگیری(هم قدرتش بیشتر از ویژوال بیسیکه هم با asp تعامل داره)
اما اگه بخوای چند تا اپلیکیشن بنویسی بهتره بری سراغ همون ویؤوال بسیک!
اما بهت توصیه میکنم بری سی شارپ یاد بگیری این که میگم قدرتش بیشتره شاید الان درک نکنی
اما وقتی یکم با سی شارپ کار کنی و با بقیه مقایسه کنی قدرتش رو به خوبی درک میکنی
موفق باشیــــــــ:rose:

mohammad.sub7

کاربر فعال
کلا باید سراغ ویژوال استادیو دات نت بری که هم C#.net هم j#.net هم c++.net و ... رو داخل خودش داره که معمولاً اکثراً میرن سراغ c# ولی c++.net که با
C++ قدیمی فرق داره هم مثل C# قوی هستش تو بعضی جاها شاید قویتر ولی c# ساده تر خطا تو کد نویسی کمتر میده

تینا 88

Member
ممنون از توجه دوستان

با این تفاسیر بهتره با یادگیری سی شارپ شروع کنم.
سپاسگزار میشم اگر منابع فارسی از جمله کتاب و فیلم آموزشی برای یادگیری زبان سی شارپ در محیط برنامه نویسی Visual Studio 2010 معرفی کنید و یا در صورت امکان لینک دانلود قرار بدید.

اما دوست داشتم نظر دوستان رو در مورد فیلم های آموزشی که در پست پنجم معرفی کردم بدونم.فکر میکنم بشه این آموزش هارو در نسخه 2010 ویژوال استادیو انجام داد.من دانشجوی ترم اول رشته نرم افزار هستم و کتاب آموزش برنامه سازی پیشرفته به زبان سی پلاس پلاس نوشته دکتر احمد فرهی از منابع درسیم هست.
میخواستم بدونم آیا سی پلاس پلاسی که در این ویدئو ها آموزش داده شده قدیمی هست و الان کاربرد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از توجه دوستان

با این تفاسیر بهتره با یادگیری سی شارپ شروع کنم.
سپاسگزار میشم اگر منابع فارسی از جمله کتاب و فیلم آموزشی برای یادگیری زبان سی شارپ در محیط برنامه نویسی visual studio 2010 معرفی کنید و یا در صورت امکان لینک دانلود قرار بدید.

اما دوست داشتم نظر دوستان رو در مورد فیلم های آموزشی که در پست پنجم معرفی کردم بدونم.فکر میکنم بشه این آموزش هارو در نسخه 2010 ویژوال استادیو انجام داد.من دانشجوی ترم اول رشته نرم افزار هستم و کتاب آموزش برنامه سازی پیشرفته به زبان سی پلاس پلاس نوشته دکتر احمد فرهی از منابع درسیم هست.
میخواستم بدونم آیا سی پلاس پلاسی که در این ویدئو ها آموزش داده شده قدیمی هست و الان کاربرد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

++c خودش زبان قدیمی ای است اما آموزش هاش معمولا همیشه کاربرد داره چون زبان خیلی مرسوم و پر کاربردی است. مگر اینکه آموزش مخصوص یکسری کتابخانه های خاص باشه،
چون معمولا هر کتابخانه ای یک عمری داره. اگر توسعه اش متوقف بشه یا تغییرات زیادی بکنه آموزش هایش به تدریج کهنه و از رده خارج میشه. اما اگر آموزش های عمومی خود زبان باشه
همیشه قابل استفاده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا