سلام
قصد دارم برنامه نویسی به زبان ++c رو یاد بگیرم.
آیا لازم هست که ابتدا زبان های دیگر خانواده c مثلا خود c یا c# رو یاد بگیرم؟
ممنون میشم اگه یه معرفی کوتاه از هر کدام از زیان های c - c# و ++c داشته باشید و اینکه هر کدام در چه سطحی و چه کاربردی دارند.
سلام دوست عزیز !
بهتره زبان سی شارپ یا ویژوال بیسیک رو یاد بگیری چون اگه اینها رو یاد بگیری انگار زبان سی رو هم بلدی چون خیلی به هم نزدیکه دستوراش
البته قدرت سی شارپ و یا ویژوال بیسیک رو با سی مقایسه نکن که اونا خیلی قدرتمندتر از سی هستند و یادگیریشون هم آسونتر!!!
البته منظور دوستمون یادگیری c++.net هستش که خیلی قدرتمند مثل c#. اما یادگیری c# به مراتب راحتره از c++ (ویژوال c++.net).
ولی تو کارهای ترکیبی c++ حرف اول رو میزنه مثلاً ترکیب فلش با c++.net راحتره و امکانات بیشتری واسه نفوذ تو دل فلش به ما میده
ممنون از توجه دوستان
با این تفاسیر بهتره با یادگیری سی شارپ شروع کنم.
سپاسگزار میشم اگر منابع فارسی از جمله کتاب و فیلم آموزشی برای یادگیری زبان سی شارپ در محیط برنامه نویسی visual studio 2010 معرفی کنید و یا در صورت امکان لینک دانلود قرار بدید.
اما دوست داشتم نظر دوستان رو در مورد فیلم های آموزشی که در پست پنجم معرفی کردم بدونم.فکر میکنم بشه این آموزش هارو در نسخه 2010 ویژوال استادیو انجام داد.من دانشجوی ترم اول رشته نرم افزار هستم و کتاب آموزش برنامه سازی پیشرفته به زبان سی پلاس پلاس نوشته دکتر احمد فرهی از منابع درسیم هست.
میخواستم بدونم آیا سی پلاس پلاسی که در این ویدئو ها آموزش داده شده قدیمی هست و الان کاربرد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟