یادگیری فتوشاپ بصورت حرفه ای چقدر طول می کشه

i-php-i

Active Member
من برنامه نویس وب سایت هستم و با php کد می زنم. از اونجاییکه همه کارهای یه وب سایت رو خودم انجام می دم تصمیم گرفتم که فتوشاپ رو یادبگیرم. ابتدا یه کتاب 300 صفحه خوندم و با ابزار فتوشاپ تا حدی آشنا شدم. کم کم به گرافیک هم علاقمند شدم.

بعد به مدت یک ماه خود آموزهای مختلف رو کار کردم و الان می شه گفت همه بخشهای فتوشاپ رو می شناسم. با فیلترها، استایلها و ...

الان روزی 5-10 خودآموز رو کار می کنم، سوالی که دارم اینه که به طور کل چه مدت طول می کشه تا بتونم توی فتوشاپ حرفه ای بشم و اشکال مختلف رو طراحی کنم؟

MOSTAFA

کاربر فعال
خوب زمان بستگی به خودتون داره... هر چه شما بیشتر کار کنید، زودتر با برخی تکنیک های مورد نیاز آشنا میشید.
اگه شما الان با ابزار ها آشنایی دارید پس نیازی ندارید که با اون ها آشنایی پیدا کنید فقط باید یاد بگیرید چطور از اونها استفاده کنید که این هم با تمرین میتونید بر اون مسلط بشید

i-php-i

Active Member
خوب زمان بستگی به خودتون داره... هر چه شما بیشتر کار کنید، زودتر با برخی تکنیک های مورد نیاز آشنا میشید.
اگه شما الان با ابزار ها آشنایی دارید پس نیازی ندارید که با اون ها آشنایی پیدا کنید فقط باید یاد بگیرید چطور از اونها استفاده کنید که این هم با تمرین میتونید بر اون مسلط بشید
بنظرتون بطور کلی چقدر طول می کشه تا کار کردن با این ابزار رو یادبگیرم؟

فکر کنید از نظر هوش و حافظه یکمی خوب باشم :wink:

Member
1+n روز
1 روز طول میکشه تا بتونید با فوتوشاپ کار کنید و n روز برای یادگیری چیزهای جدید
فقط تجربه مهمه و بس
برای من اینطور بود که فوتوشاپ رو نصب کردم و برای کارهام ازش استفاده میکردم بعد ها که توی یه مرکز طراحی کار پیدا کردم تجربه خوبی به دست اوردم به شما هم پیشنهاد میکنم که توی این زمینه کار پیدا کنید

i-php-i

Active Member
1+n روز
1 روز طول میکشه تا بتونید با فوتوشاپ کار کنید و n روز برای یادگیری چیزهای جدید
فقط تجربه مهمه و بس
برای من اینطور بود که فوتوشاپ رو نصب کردم و برای کارهام ازش استفاده میکردم بعد ها که توی یه مرکز طراحی کار پیدا کردم تجربه خوبی به دست اوردم به شما هم پیشنهاد میکنم که توی این زمینه کار پیدا کنید
چه مدت طول کشید تا تجربه کافی بدست بیارید؟

MOSTAFA

کاربر فعال
کسی نمیتونه بهتون بگه که چقدر طرل میکشه... این کاملا بستگی به خودتون داره که چقدر تمرین داشته باشید. هرچه بیشتر تمرین کنید و بیشتر کار کنید زود تر مسلط میشید.

phpweb

Active Member
حداقل 3 ماه طول می کشه.

خیلی باید نابغه باشید تا توی این مدت بتونید حرفه ای بشید. کار فتوشاپ یه کار تجربی هست و باید زیاد تمرین کنید. ولی سه ماه باید کار کنید تا بتونید ابزار و طرههای مختلف رو یادبگیرید.

Member
چه مدت طول کشید تا تجربه کافی بدست بیارید؟
برای من مثل پله بود
هر وقت نیاز میشد یه پله میرفتم بالاتر و هر وقت هدف بالاتر از دسترسم بود پله های مورد نیاز برای رسیدن رو پیدا میکردم و بالا می رفتم و هر چند وقت یکبار یه درصدی یاد میگرفتم
چیزی که شما نیاز دارید کار جدیه که بهترین تمرینه براتون.

i-php-i

Active Member
برای من مثل پله بود
هر وقت نیاز میشد یه پله میرفتم بالاتر و هر وقت هدف بالاتر از دسترسم بود پله های مورد نیاز برای رسیدن رو پیدا میکردم و بالا می رفتم و هر چند وقت یکبار یه درصدی یاد میگرفتم
چیزی که شما نیاز دارید کار جدیه که بهترین تمرینه براتون.
شما کارتون چیه؟

من خودم طراح وب هستم و برای گرافیک وب سایتها دارم فتوشاپ یاد می گیرم.

Member
من مشاور تبلیغات و طراح شرکتمون هستم و تخصصم مالتی مدیاست
با حفض سمت گاهی درس هم میدم
البته جدیدا دارم بازی سازی هم میکنم

aes71.info

Member
به نظر من بخوای حرفهای بشی خیلی زرنگ باشی 6 ماه حد اقل طول بکشه ولی برای طراحی وبلاگ زیاد اونقدر نمیخواد حرفهای بشی (این نظر خدم شاید هم اشتباه باشه...)

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
هروز بهتر از دیروز به شرطی که مرتب به روز بکنی اطلاعاتت و سلیقه شخصی را

1 نمونه کار زیاد ببین
2 قدرت تخیلت بالا ببر
3 سعی کن ایده بسازی

کلاً سوال شما جواب کاملی نداره خودت باید بخوایی :green::rose:

Intuos4

New Member
دوست عزیز اگه نیاز به کار گرافیکی دارید یادگیری فتوشاپ یک باید به حساب میاد پس زیاد خودت رو درگیر این مسایل نکن که چقدر طول میکشه و ... بجاش به این فکر کن که هرچقدر هم زمان ببره اگه از امروز شروع کنی یک روز جلو تر هستی
موفق باشی

i-php-i

Active Member
دوستان می شه بگید که طراحی قالب و هدر یه وب سایت با استفاده از فتوشاپ رو می شه با بقیه کارهای گرافیکی مثل طراحی پوستر، کارت ویزیت و ... مقایسه کرد؟

یعنی برای طراحی یه هدر من دیدم که حداکثر 3 تا عکس رو می گیرن و روی همدیگه می ذارن، و با تغییر مد لایه یا با تغییر میزان روشنایی و رنگ یه هدر حرفه ای طراحی می کنن. خیلی جاها هم به با یه گرادیان ساده یا یه تصویر کار رو انجام می دن.

به نظر شما برای استفاده از فتوشاپ توی طراحی هدر یه وب سایت باید خیلی روی فتوشاپ وقت گذاشت؟ لطف توضیح بدید.

i-php-i

Active Member
من مشاور تبلیغات و طراح شرکتمون هستم و تخصصم مالتی مدیاست
با حفض سمت گاهی درس هم میدم
البته جدیدا دارم بازی سازی هم میکنم

از چه برنامه هایی برای بازی سازی استفاده می کنید؟ برای اینکار از فتوشاپ هم استفاده می کنید؟

moslancer2

Member
دوستان می شه بگید که طراحی قالب و هدر یه وب سایت با استفاده از فتوشاپ رو می شه با بقیه کارهای گرافیکی مثل طراحی پوستر، کارت ویزیت و ... مقایسه کرد؟

یعنی برای طراحی یه هدر من دیدم که حداکثر 3 تا عکس رو می گیرن و روی همدیگه می ذارن، و با تغییر مد لایه یا با تغییر میزان روشنایی و رنگ یه هدر حرفه ای طراحی می کنن. خیلی جاها هم به با یه گرادیان ساده یا یه تصویر کار رو انجام می دن.

به نظر شما برای استفاده از فتوشاپ توی طراحی هدر یه وب سایت باید خیلی روی فتوشاپ وقت گذاشت؟ لطف توضیح بدید.
دوست عزیز شما هرچی به کار کردن با فتوشاپ عادت کنید و هر روز یک چیز نو و تازه یاد بگیرید می تونید کارهای زیبایی بسازید... اما اینکه کارهای پوستری و این ها با هدر مربوط باشه نمیشه گفت صد در صدر اما همه اینها یک اصول پایه دارن و اون خلاقیت هست...
شما همونطور که دوستان هم گفتن نمونه کار زیاد ببین و تمرین کن...
حتی میشه با ساده ترین افکت ها یک کار زیبا ساخت...
من خودم در کنار کارهای تبلیغاتی هدر هم میزنم اما خب اصول ها متفاوت هست...
مثلا برای یک هدر شما باید در یکجای کم با یک افکت خوب و به موقع بتونید مفهوم سایت نماد کار و شرکت و زیبایی رو بدون متن و یا کمترین متن و یا متن های کلیدی و شعار گونه به بیننده برسونید و یا حتی فقط با یک تصویر بدون هیچ چیزی باید این کار رو کنید...
اما در پوستر یک سبک هست در بروشور هم همینطور در کارهای تبلیغی دیگه هم همینطور...

i-php-i

Active Member
دوست عزیز شما هرچی به کار کردن با فتوشاپ عادت کنید و هر روز یک چیز نو و تازه یاد بگیرید می تونید کارهای زیبایی بسازید... اما اینکه کارهای پوستری و این ها با هدر مربوط باشه نمیشه گفت صد در صدر اما همه اینها یک اصول پایه دارن و اون خلاقیت هست...
شما همونطور که دوستان هم گفتن نمونه کار زیاد ببین و تمرین کن...
حتی میشه با ساده ترین افکت ها یک کار زیبا ساخت...
من خودم در کنار کارهای تبلیغاتی هدر هم میزنم اما خب اصول ها متفاوت هست...
مثلا برای یک هدر شما باید در یکجای کم با یک افکت خوب و به موقع بتونید مفهوم سایت نماد کار و شرکت و زیبایی رو بدون متن و یا کمترین متن و یا متن های کلیدی و شعار گونه به بیننده برسونید و یا حتی فقط با یک تصویر بدون هیچ چیزی باید این کار رو کنید...
اما در پوستر یک سبک هست در بروشور هم همینطور در کارهای تبلیغی دیگه هم همینطور...
با توجه به مطلب شما می شه گفت که کار طراحی هدر نسبت به بقیه کارها ساده تر هست؟

moslancer2

Member
با توجه به مطلب شما می شه گفت که کار طراحی هدر نسبت به بقیه کارها ساده تر هست؟
دوست عزیز نمی شه گفت ساده... هر کاری سختی خودش رو داره.. مثلا شما اگر ایده نداشته باشی و یا دیدی نسبت به طرح از قبل نداشته باشی ممکنه حتی یک کارت ویزیت هم نشه طراحی کرد و یا حتی یک هدر و یا بنر...
همه چیز بستگی به خود آدم داره... یکی ممکنه یک افکت رو زود و خوب پیاده کنه اما یکی نه کند باشه ولی بالاخره به هدف برسه...
پس زیاد به این موضوعات فکر نکنید...
بهتره بیشتر دنبال دیدن باشید تا ایده ها رو جذب کنید...

i-php-i

Active Member
دوست عزیز نمی شه گفت ساده... هر کاری سختی خودش رو داره.. مثلا شما اگر ایده نداشته باشی و یا دیدی نسبت به طرح از قبل نداشته باشی ممکنه حتی یک کارت ویزیت هم نشه طراحی کرد و یا حتی یک هدر و یا بنر...
همه چیز بستگی به خود آدم داره... یکی ممکنه یک افکت رو زود و خوب پیاده کنه اما یکی نه کند باشه ولی بالاخره به هدف برسه...
پس زیاد به این موضوعات فکر نکنید...
بهتره بیشتر دنبال دیدن باشید تا ایده ها رو جذب کنید...
لطف می کنید و به این تاپیک که چند روزه ایجاد کردم پاسخ بدید؟
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=168159

جدیدترین ارسال ها

بالا