گوگل گروگان استرالیایی در عراق را نجات داد

Salar

Active Member
مارتینکاس ربوده شدن خود را تجربه های جالب دانسته است و میگوید: «آنها احمق نبودند. آنها در حال جنگ هستند؛ اما آدمهای بی تمدنی نیستند و خواهی نخواهی مردم را نمیکشند. در مورد من هم چون دلیلی برای کشتن من نبود آزاد شدم.»

هموطن_موتور جستجوی گوگل تاکنون در بسیاری از زمینه ها قابلیت خود را نشان داده است، از فراهم کردن امکان جستجو در اینترنت و کامپیوترهای شخصی تا عرضه خدمات خرید کالا و خدمات محلی و به تازگی هم شایع شده که قرار است گوگل، مرورگر و سرویس مسنجر اختصاصی خود را به بازار عرضه کند؛ اما هیچکدام از اینها ربطی به سیاست ندارد. ولی شبه نظامیان عراقی که بر ضد نیروهای آمریکایی در این کشور در حال نبرد هستند پای گوگل را به سیاست هم بازکرده اند.

تعدادی از شورشیان عراقی که چندی قبل یک روزنامه نگار استرالیایی به نام جان مارتینکاس را به گروگان گرفته بودند برای اینکه در مورد قتل یا آزادسازی گروگان خود به نتیجه برسند از موتور جستجوی گوگل استفاده کردند و با جستجوی آثاری که از این روزنامه نگار در اینترنت موجود بود و سپس مطالعه آنها تلاش کردند تا به خط مشی وی پی ببرند و متوجه شوند که آیا او از سیاستهای آمریکا در عراق حمایت میکند یا خیر.

هنگامی که آنان متوجه شدند این استرالیایی نه آمریکایی و نه جاسوس است و در عوض به روزنامه نگاری و نگارش کتاب اشتغال دارد، دست به جستجو برای یافتن آثار او در اینترنت زدند و با مطالعه آنها متوجه شدند که او چندان نظر مثبتی نسبت به عملکرد آمریکا در عراق ندارد. همین مسئله موجب شد تا مارتینکاس از مرگ حتمی نجات یابد.

این روزنامه نگار آزاد و باتجربه که در برخی از خطرناکترین نقاط جهان و ازجمله در تیمور شرقی حضور داشته دیروز گفت که از لحظه به لحظه زمان گروگانگیری – که 20 ساعت به طول انجامیده – برای متقاعد کردن شبه نظامیان سنی گروگانگیر بهره برده و سرانجام موفق شده آنان را قانع کند که وی را نکشند. مارتینکاس به زور اسلحه در خارج از هتل الحمرا که فاصله چندانی با سفارت استرالیا در بغداد ندارد ربوده شد. او تا قبل از ربوده شدن به مدت دو هفته سرگرم پوشش خبری نبردهای مقتدی صدر و طرفدارانش با نیروهای آمریکایی بود و هنگامی که ربوده شد در انتظار یک اتومبیل بود تا او را به فرودگاه ببرد.

مارتینکاس ربوده شدن خود را تجربه های جالب دانسته است و میگوید: «آنها احمق نبودند. آنها در حال جنگ هستند؛ اما آدمهای بی تمدنی نیستند و خواهی نخواهی مردم را نمیکشند. در مورد من هم چون دلیلی برای کشتن من نبود آزاد شدم.»

وی تصریح میکند که برای قتل تمامی گروگانهای قبلی از سوی شبه نظامیان عراقی حتما دلیلی وجود داشته است.

یکی از دوستان مارتینکاس که پس از آزادی او از چنگال گروگانگیرها با وی صحبت کرده میگوید: آنها با مراجعه به وب سایتهایی که نسخه هایی از آثار او را منتشر کرده بودند با دیدگاههای گروگان خود آشنا شده بودند و متوجه شدند که او از اشغال عراق توسط آمریکا حمایت نمیکند. لذا باید گفت که نقش فناوری اطلاعات در نجات جان مارتینکاس بسیار زیاد و قابل توجه بوده است. در این میان موتور جستوجوی گوگل هم نقش مهمی بازی کرده است زیرا با رباتهای جستجوگر قدرتمند خود امکان یافته شدن آثار مارتینکاس را به گروگانگیرها داده است.

گفتنی است کتاب مارتینکاس با عنوان سفرهایی به عراق آمریکایی که در ماه جولای منتشر شد حاصل تجارب و مشاهدات او از یک سفر هفت هفته ای به عراق است که با هدف جمع آوری اطلاعات از نیروهای مخالف آمریکا در این کشور صورت گرفته بود. با این حساب بد نیست اگر قصد سفر به عراق را دارید یک اثر ضد جنگ از خود در اینترنت منتشر کنید تا شورشیان با مطالعه آن از نظرات شما آگاه شده و قصد کشتن شما به سرشان راه پیدا نکند!

a Truth Seeking

Active Member
خبر خيلي خوبي بود پيش از اين خبر آزادشدن يك گروگان در عراق به ياري جستجوهاي گوگل داده شده بود اين هم شرح اون خبره.

Salar

Active Member
این یارو شانس آورد....

جدیدترین ارسال ها

بالا