گوگل بوت را به صرف شيريني و تنقلات به سايت خود دعوت كنيد!!!

izone

Active Member
ميدونم كه نام تاپيك عجيبي درست كردم. ولي اگر بخونيد متوجه ميشيد.

من در فوروم هاي گوناگوني دنبال پاسخ به يك پرسشم بودم اينكه چيكار كنم گوگل بيشتر به سراغ تارنمايي كه من و چند نفر ديگه اين همه زمان روش گذاشتيم تشربف بياره؟؟؟ يا اينكه اصلا ما را قابل بدونه كه پيش ما بياد!!!

چندي پيش يك برنامه اي بنام Google Tap را پيدا كردم كه خيلي جالب است. اين برنامه محتوي فايلهاي php را بگونه موقت به فايل html در مياره و نشان ميده. اين فايلهاي html در جايي ضبط و نگهداري نمشيند كه جا بگيرند. ولي براي گوگل مانند شيريني هستند كه باعث ميشه بهتر بتونه تارنما را در cache خودش بخونه و آسانتر بتونه در فايلها جستجو كنه.

براي اينكه گوگل به تارنماي شما بيايد ميدونيد كه ابتدا بايستي تارنما تون را نزد گوگل ثبت كنيد و بعد چندين هفته زمان ميبرد كه گوگل سري هم به شما بزند. ولي زمانيكه ميآيد اگر فايلها بگونه روان و آماده شده براي بوت اون نباشه زياد نميمونه و همه سايت را جستجو نميكنه. من چند هفته پيش اين برنامه را نصب كردم كه براي اينكه ببينيد چجوري كار ميكنه ميتونيد به تارنماي ما برويد و به يك خبر يا نوشته (متن ) نگاه كنيد يا اينكه به فوروم برويد و يك تاپيك را ببينيد. اونوقت اگر به نشاني و نام فايلي كه در بخش نشاني مرورگر وب ديده ميشه نگاه كنيد خواهيد ديد كه اين فايل با پسوند html هست. اين باعث ميشه كه گوگل از اين نوشته ها بيشتر خوشش بياد و بيشتر و زودتر به سايت سر بزنه. براي نمونه امروز بامداد كه تارنما را سري زدم ديدم 174 مهمان در تارنما هم زمان هستند (بله درست خونديد يكسدو هفتاد و چهار ) كه وقتي ip اونها را از روي log سايت كنترل كردم ديدم كه گوگل بوت هستند (IP گوگل 66.196.9X.XXX است).

خوب حالا كه پر چونگي كردم بايد بگم كه اين برنامه نصب آساني ندارد و نياز داره به اينكه شما بتونيد فايل htaccess. را دستكاري كنيد و شايد برخي از بخشهاي تارنما هم از كار بيفتند كه بعدا ميتوان آنها را درست كرد. (بخش دانلود من ابتدا از كار افتاد براي اينكه من يك برنامه NSN GR DOWNLOADS را بجاي دانلود اصلي نصب كرده بودم ولي بعدا آنرا درست كردم و تارنما بخوبي كار ميكند).

اميدوارم كمك خوبي براي دوستان باشد.

izone

Active Member
شما ميتونيد آخرين ورژن اونرا از اين نشاني دريافت كنيد:

http://gt.audioslaved.com/downloads-cat1.html

شما بايد ابتدا فايل GT-NExtGEn Beta Ver 0.4 را نصب كنيد و سپس فايل GT-NExtGEn Beta Ver 0.4a را.

اگر هم Gallery داريد ميتونيد فايلهاي ويژه اونرا از اينجا دريافت كنيد:

http://www.nukedgallery.net/article38.html

شاد و پيروز باشيد.

a Truth Seeking

Active Member
اتفاقا براي من هم چندبار سوال بوجود اومد كه چطور بعضي سايت ها كه با PHP نوشته شدن حالا ساختاري با html دارن.
چه تغييراتي بايد در فايل htaccess. داده بشه؟

izone

Active Member
با اين برنامه يك فايل htaccess. هم مي آيد كه شما هرچه كد درون اين فايل هستش را بايد به پايان فايل خودتان اضافه كنيد.

توضيح بيشتر را در فايل همراه برنامه نوشته اند.

izone

Active Member
گمان ميكنم كه مجيدآنلاين هم در همين فوروم از اين استفاده ميكنه؟

به پسوند فايلها نگاه كنيد!

با سلام
جناب IZONE من فقط این رو میدونم که اون آی پی که نوشتید مربوط به Inktomi/Yahoo که یکی از روبوت های یاهو هستش و به گوگل مربوط نیست
من درست در موردش نمیدونم این رو بخونید :
[/quote]About Inktomi
Based in Foster City, Calif., Inktomi is the leading provider of OEM Web search and paid inclusion services. A pioneer in Web search technology, Inktomi provides millions of users worldwide with the freshest and most relevant search experience, and ensures that thousands of online retailers have their content constantly represented. The company's customers and partners include Amazon.com, eBay, Lycos/HotBot, MSN, Overture and WalMart.com.
یا به لینک زیر برید:
http://docs.yahoo.com/docs/pr/release1050.html

این مساله خونده شده سایت توسط جستجو گر ها به مقدار زیادی به سی ام اس وابسته است به طوری که اگه فانکشن های سی ام اس Search Engine Friendly نباشن سایت رو دیر میگیره
به عنوان مثال در مورد سایت جادوگران موضوع جالب اینجاس که در گوگل با هر کی وردی که مربوط به هری پاتر باشه حد اکثر سومی یا چهارمی هست ولی در یاهو بالاتر از 30 ام میاردش
البته نوع برنامه نویسی این سرچ اینجین ها از سکرت ترین و پر هزینه ترین برنامه ها هست که باعث شده گوگل از یاهو جلوتر بیافته و یاهو هنوز که هنوزه نتونسته بهش برسه
در ضمن من تصور میکنم بالاخره هر فایل php باید به html تفسیر بشه تا درون وب قابل نشون دادن باشه این طور نیست؟

سه راهنمایی ساده برای اینکه وب سایتتون رو در سرچ اینجین ها بهتر بیاره:

1- سعی کنید تا حد امکان همه جای سایتتون رو برای مهمان باز کنید چون سرچ اینجین لاگین نمیکنه !!!!

2- سعی کنید تا جایی که میتونید لینکهای مهم سایتتون رو در هدر فوتر و هر جایی که میتونید در داخل theme هارد کد کنید یعنی لینکش رو اونجا قرار بدید

3- تا جایی که میتونید برای بلاکها یا ماژول هایی که تغییر نمیکنند از cache استفاده کنید ( البته من نمیدونم نیوک امکان کش کردن بلاک و ماژول رو داره یا نه ولی حتما باید داشته باشه )

izone

Active Member
سپاس از شما دوست گرامي

من درباره اينها كه گفتيد كمي بيشتر جستجو ميكنم.

اما در مورد كش كردن تا آنجا كه من ميدونم در ناك وجود ندارد (به عنوان استاندارد) ولي يك برنامه اي وجود دارد (ماژول) كه اينكار را ميكند.

تلاش ميكنم اونرا بيشتر بررسي كنم و در اين انجمن براي دوستان ديگر هم بنويسم.

اميدوارم بيشتر در اين مورد از شما و دوستان ديگر نوشته و پيشنهاد داشته باشيم.

شاد و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا