گسترش سطوح مطالب در جوملا

itgate.ir

Member
می خواستم بدونم راهی هست که بشه در جوملا 1.5 سطح های خبر رو گسترش داد؟
چون تو پیش فرض جوملا فقط بخش، مجموعه و بعدش خبر رو داریم

برای مثال فرض کنید یه سایت اخبار کامپیوتری بخواهیم داشته باشیم
و می خوایم به ااین صورت مطالب رو طبقه بندی کنیم:
اخبار=> رایانه=> بازی ها => بازی پلی استیشن => بازی های اکشن => و در آخر هم مطلب بازی قرار بگیره

البته این یه مثال بود

من می خوام محدودیت سطوح رو بردارم
چون به صورت پیش فرض جوملا فقط دارای سطوح "بخش" و بعدش "مجموعه" و در این مجموعه ها باید خبر قرار بگیره

آیا راهی وجود داره که بشه این محدودیت رو برداشت؟
خیلی مهمه!!!

alionline1366

Active Member
دوست عزیز شما میتونید از طریق منو ها و زیر منوها همچین شکلی را ایجاد کنید

irlogo

Active Member
می خواستم بدونم راهی هست که بشه در جوملا 1.5 سطح های خبر رو گسترش داد؟
چون تو پیش فرض جوملا فقط بخش، مجموعه و بعدش خبر رو داریم

برای مثال فرض کنید یه سایت اخبار کامپیوتری بخواهیم داشته باشیم
و می خوایم به ااین صورت مطالب رو طبقه بندی کنیم:
اخبار=> رایانه=> بازی ها => بازی پلی استیشن => بازی های اکشن => و در آخر هم مطلب بازی قرار بگیره

البته این یه مثال بود

من می خوام محدودیت سطوح رو بردارم
چون به صورت پیش فرض جوملا فقط دارای سطوح "بخش" و بعدش "مجموعه" و در این مجموعه ها باید خبر قرار بگیره

آیا راهی وجود داره که بشه این محدودیت رو برداشت؟
خیلی مهمه!!!

در جوملا چنین امکانی موجود نیست ! یک نقص بی نهایت بزرگ ! شما نمی تونین در یک کتگوری یک کتگوری دیگر بسازید

alionline1366

Active Member
کی همچین حرفی زده دوست من کاملا امکان داره وقتی در مورد چیزی اطلاعاتی ندارید سریع یک عیب ندونید میشه به همون روشی که گفتم

irlogo

Active Member
کی همچین حرفی زده دوست من کاملا امکان داره وقتی در مورد چیزی اطلاعاتی ندارید سریع یک عیب ندونید میشه به همون روشی که گفتم

بسیار عالی ، ممنون می شم از یه مدیریت جوملا عکس بگیرین و توضیح بدین !
بنده نزدیک به 4 سال هست که با مامبو کار می کنم و از ابتدای پیدایش جوملا اونو گسترش و فارسی کردم و هنوز! چنین چیزی ندیدم !!!!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
علی درست می گه با منو می شه همچین کاری کرد . شما اگه اطلاعاتی رو که مامبو به صورت پیش فرض نصب می کنه رو ببینیدتو قسمت منو سوالات متداول و که ببینید زیر منو ساخته .

irlogo

Active Member
علی درست می گه با منو می شه همچین کاری کرد . شما اگه اطلاعاتی رو که مامبو به صورت پیش فرض نصب می کنه رو ببینیدتو قسمت منو سوالات متداول و که ببینید زیر منو ساخته .

منتظر توضیحات بیشتر شما هستم دوست عزیزم
متشکرم

alionline1366

Active Member
دوست عزیز شما در بخش ایجاد منو یک منو انتخاب میکنید و بعد آدرس چند تا کتگوری رو بهش میدید اون کتگوری ها میشن زیر مجموعه و همینطور میتونید برای هر کدوم از اونها هم زیر مجموعه بزارید

irlogo

Active Member
دوست عزیز شما در بخش ایجاد منو یک منو انتخاب میکنید و بعد آدرس چند تا کتگوری رو بهش میدید اون کتگوری ها میشن زیر مجموعه و همینطور میتونید برای هر کدوم از اونها هم زیر مجموعه بزارید

نمیشه ! عکس بزارین برای اثبات گفتتون !!

alionline1366

Active Member
اینم از عکس فکر کنم تو این عکس بتونی ساختار زیر مجموعه ای رو ببینی

پیوست ها

• joomla.jpg
    joomla.jpg
    69.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

itgate.ir

Member
یعنی برای شبیه سازی سطوح بیایم و مجموعه ایجاد کنیم و بعدش اونا رو در قالب منو دربیاریم؟
درسته؟

irlogo

Active Member
من فکر می کردم ایشون می خواهند در دل یک کتگوری یک کتگوری دیگه بسازند ! ظاهرا ایشون می خواهند به مطالب و یا مجموعه مطالب لینک بدهند ؟؟ از بابت عکس هم ممنونم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
اینم جواب بنده به قسمت هایی که با قرمز مشخص کردم توجه کنید

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    126.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9

itgate.ir

Member
روش شما درسته ولی توی مسیر(شما در حال دیدن این بخش هستین) که خودتون هم قرمز کردین "مدیریت کاربران " از کجا اومده؟

و اگه من بخوام در مثال شما بخوام یه همچین مسیری داشته باشم باید چه بخش ها و مجموعه هایی به جوملام اضافه کنم؟
سوالات متداول=> indent 1 => مامبو و مدیریت =>آیا اعضا اجازه ویرایش ... را دارند؟

یه همچین سطوح ویا حتی بیشتر رو باید به چه شکلی بخش و مجموعه بندی کرد که وقتی کاربر داره مسیر رو مشاهده می کنه گیج نشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا