گزینه full یا NoFMOD

sosol

Member
سلام

پروژه من داری دو بخشه
که اکه پروژه رو هنگام کمپایل Full بزنم بخش اولش کار میکنه ولی بخش دومش ... (بخش اول - پخش صدا)

و اگه با گزینه NoFMOD کمپایل کنم بخش دوم کار میکنه ولی بخش اول .... (بخش دوم - تنظیمات مربوط به خاموش شدن سیستم)

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام

پروژه من داری دو بخشه
که اکه پروژه رو هنگام کمپایل full بزنم بخش اولش کار میکنه ولی بخش دومش ... (بخش اول - پخش صدا)

و اگه با گزینه nofmod کمپایل کنم بخش دوم کار میکنه ولی بخش اول .... (بخش دوم - تنظیمات مربوط به خاموش شدن سیستم)
میتونید بگین این تنظیمات خاموش کردن سیستمتون چیه و چطور کار میکنه و از چی استفاده کردین تا بشه کمکتون کرد آخه گفتتون نامفهموم

hr1510

Active Member
كاملا متوجه نشدم جريان چيه اما اگر سوال ميفرماييد كه كدوم رو انتخاب كنيد گزینه full یا NoFMOD ميشه اينطور پاسخ داد :

شما ميتونيد دو بخش رو مجزا كنيد و از يكي به عنوان luncher ديگري استفاده كنيد . اينطوري حداقل يكي از بخش ها به دليل NoFMOD بودن خب سبكتر هم مي شه .

يا ميتونيد در قسمت اول صداتون رو پخش كنيد (همراهFMOD) و اگر روي صداهاي قسمت دوم كنترل نداريد با كدي كوچولو volume سيستم را قطع نماييد . در آخر به حالت اول باز گردانيد .

بازم اگه متوجه منظور پست شما نشدم و پستي كه زدم اشتباه الكي بود عذر مي خوام . چون واقعا جملاتي كه به كاربرديد نيمه سوالي و نيمه خبري داره .

m javad

کاربر متخصص
سلام:rose:
بهتره که ذکر کنید از چه پلاگینی استفاده کردید.
هم برای پخش صدا و هم خاموش کردن سیستم. اگرم برای هر کدوم از پلاگین استفاده نکردید (مثلا صدا رو با خو بیلدر پخش کردید و یا مثلا خاموش کردن رو با cmd) بهتره روشتون رو بگید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.
موفق باشید

sosol

Member
پلاگین !

البته من چند تا پلاگین به نام های
MiscPlugIn
Tweak
MMBTray.dll
و
استفاده کردم

جناب hr1015
گفتین که برنامه رو دو بخشی کنم
که البته خودم هم تو این فکر بود اما
گفتم شاید برنامه سنگین بشه

اگر راه عملی به ذهنتون میرسه که رو برنامه هم تاثیر نمیزاره بگین

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
پلاگین !

البته من چند تا پلاگین به نام های
MiscPlugIn
Tweak
MMBTray.dll
و
استفاده کردم

جناب hr1015
گفتین که برنامه رو دو بخشی کنم
که البته خودم هم تو این فکر بود اما
گفتم شاید برنامه سنگین بشه

اگر راه عملی به ذهنتون میرسه که رو برنامه هم تاثیر نمیزاره بگین

دوست عزيز
پلاگين هايي كه شما استفاده كرديد ربطي به تنظيمات Player پنجره كامپايل نداره. تفاوت زيادي هم به لحاظ حجم بين Full و NoFMOD وجود نداره.

اگه منظورتون از سوالتون اينه كه با اعمال اين تنظيمات بخشي از برنامه شما كار نميكنه توصيه ميكنم برنامتون رو از ابتدا مرحله به مرحله چك كنيد. چون بعيده كه تعيين Full يا NoFMOD باعث بروز چنين مشكلي بشه.

حداقل در مورد سوالتون و نوع مشكلتون يكم بيشتر توضيح بديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا