گزینه های Flaten Image و Smart Object چه وظیفه ای دارن؟

i-php-i

Active Member
لطفا بگید که گزینه های Flaten Image و Smart Object چه وظیفه ای دارن؟

MOSTAFA

کاربر فعال
گزینه ی Flaten Image تمام لایه های شما را به یک لایه ی Background تبدیل میکنه. البته من به شخصه توصیه میکنم به جای Flaten Image از Apply Image در یک لایه ی جدید استفاده کنید، اینطوری هم یک لایه از کار خود دارید هم طرحتون رو به صورت لایه باز حفظ میکنید تا در صورت نیاز بتونید روش کار کنید.
گزینه ی Smart Object هم لایه ی شما رو به صورت یک document یا پروژه در میاره که شما با کلیک کردن بر روی لایه در یک پروژه ی جدید میتونید روی لایه تون کار کنید. این گزینه بیشتر برای مواقعی استفاده میشه که شما حین کار بر روی یک پروژه نیاز دارید تا یک آبجکت فرعی بسازید و این گزینه این امکان رو به شما میده که به جای شلوغ کردن و زیاد کردن تعداد لایه های پروژه ی اصلی از یک پروژه ی فرعی برای اون آبجکت استفاده کنید.

i-php-i

Active Member
گزینه ی flaten image تمام لایه های شما را به یک لایه ی background تبدیل میکنه. البته من به شخصه توصیه میکنم به جای flaten image از apply image در یک لایه ی جدید استفاده کنید، اینطوری هم یک لایه از کار خود دارید هم طرحتون رو به صورت لایه باز حفظ میکنید تا در صورت نیاز بتونید روش کار کنید.
گزینه ی smart object هم لایه ی شما رو به صورت یک document یا پروژه در میاره که شما با کلیک کردن بر روی لایه در یک پروژه ی جدید میتونید روی لایه تون کار کنید. این گزینه بیشتر برای مواقعی استفاده میشه که شما حین کار بر روی یک پروژه نیاز دارید تا یک آبجکت فرعی بسازید و این گزینه این امکان رو به شما میده که به جای شلوغ کردن و زیاد کردن تعداد لایه های پروژه ی اصلی از یک پروژه ی فرعی برای اون آبجکت استفاده کنید.

الان من یه تصویر رو بصورت اسمارت آبجکت درآورم و روش دوبار کلیک کردم. یه صفحه جدید باز شد و توی این صفحه، تغییرات دلخواهم رو وارد کرد.

حالا چطور باید این تغییرات رو توی پروژه اصلی به فایل مورد نظر اعمال کنم؟

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
i-php-i جان سوالهای جدیدتون رو توی تاپیکهای جدید مطرح کنید :rose:

موفق باشید ...

سپاس

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
الان من یه تصویر رو بصورت اسمارت آبجکت درآورم و روش دوبار کلیک کردم. یه صفحه جدید باز شد و توی این صفحه، تغییرات دلخواهم رو وارد کرد.

حالا چطور باید این تغییرات رو توی پروژه اصلی به فایل مورد نظر اعمال کنم؟

وقتی روی لایه ی اسمارت دوبار کلیک کنید یه پنجره ی جدید باز میشه که پسوندش psb هست.
شما تغییرات لازم رو انجام بدید و کلیدهای ctrl + S رو بزنید تا تغییراتتون ذخیره بشه.
بعد اون پنجره ی جدید مربوط به اسمارت رو ببنید.
ملاحظه خواهید کرد که این تغییرات بصورت خودبخود در فایل اصلی هم اعمال خواهد شد.

i-php-i

Active Member
وقتی روی لایه ی اسمارت دوبار کلیک کنید یه پنجره ی جدید باز میشه که پسوندش psb هست.
شما تغییرات لازم رو انجام بدید و کلیدهای ctrl + s رو بزنید تا تغییراتتون ذخیره بشه.
بعد اون پنجره ی جدید مربوط به اسمارت رو ببنید.
ملاحظه خواهید کرد که این تغییرات بصورت خودبخود در فایل اصلی هم اعمال خواهد شد.
فرض کنید که یه لایه رو بصورت اسمارت آّبجکت تبدیل کنیم و تغییراتی توش بدیم و بعد از اعمال این تغییرات، بخوایم لایه رو از حالت اسمارت آبجکت خارج کنیم.

در این صورت چه گار باید کرد؟

MOSTAFA

کاربر فعال
میتونید بعد از این که تمام تغیرات رو روی اون لایه ی اسمارت آبجکت اعمال کردید و مطمئن شدید که دیگه به لایه باز اون نیاز ندارید، لایه رو با یک لایه ی جدید Merge کنید، اینطوری لایه تون به یه لایه ی ساده تبدیل میشه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته بجز راحتی که black.dragon گفتن ، کافیه روی لایه ی اسمارت راست کلیک کنید و گزینه ی Restrize Layer رو انتخاب کنید تا از حالت اسمارت بودن خارج بشه

i-php-i

Active Member
البته بجز راحتی که black.dragon گفتن ، کافیه روی لایه ی اسمارت راست کلیک کنید و گزینه ی restrize layer رو انتخاب کنید تا از حالت اسمارت بودن خارج بشه
اینطوری روی وکتورها هم تاثیر می ذاره و اونها رو به پیکسل تبدیل می کنه.

راهی نیست که اسمارت آبجکت رو به یه لایه عادی تبدیل کرد بطوریکه روی وکتورها تاثیری نداشته باشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا