گزارش کامل سخنرانی‌ استیو جابز در Mwsf07

Parham

Well-Known Member
همایش سالانه Macworld سان فرانسیسکو (MWSF 2007) از ساعتی‌ پیش با سخنرانی‌ استیو جابز آغاز شد. قرار است در این سخنرانی‌ اپل به معرفی‌ محصولی‌ بپردازد که تا امروز صحبتی‌ از آن نکرده است و علاوه بر آن گزارشی‌ در مورد عملکرد و برنامه های خود را نیز برای سال 2007 ارائه کند.دنیای آی تی‌ برای شما عزیزان گزارش کامل این سخنرانی‌ به همراه تصاویر مربوطه را آماده و ارائه می‌ کند که امیدوارم استفاده لازم را ببرید.

7:54 - محل برگزاری سخنرانی‌ استیو جابز از ساعت 9 شب روز گذشته پر از افرادی بود که می‌ خواستند در این سخنرانی‌ حضور داشته باشند و برخی‌ از آنها نیز در همانجا کمپ هایی‌ برای استراحت و آماده شدن برای صبح امروز داشتند. به هر حال پس از این انتظار سر انجام با قرار گرفتن در صف مربوطه به سالن وارد شدند و همگی‌ منتظر شروع این سخنرانی‌ و پرده برداری از محصولات و نوآوری های اپل هستند.

8:11 - در میان بخش VIP، رئیس هیات مدیره Quanta و همچنین Paul Otellin مدیر و رئیس هیات مدیره اینتل نیز حضور دارند.

8:23 - فروشگاه اپل مثل همیشه به دلیل برگزاری این سخنرانی‌، بسته شد.

8:57 - تمامی‌ افراد وارد سالن شدند و آماده برگزاری سخنرانی‌ جابز هستند که در میان آنها خانواده جابز نیز حضور دارند. زمانی‌ که موانع مربوط به خبرنگاران برداشته شد، آنها به صورت دیوانه وار به سمت پله برقی‌ حرکت کردند تا بتوانند محل مناسبی‌ برای استقرار خود پیدا کنند.

9:06 - در این لحظه موسیقی‌ های رسمی‌ اپل پخش می‌ شود.

9:12 - " آقایان و خانم ها صبح بخیر، به سخنرانی‌ Macworld 2007 خوش آمدید ".

9:14 - همه چیز با موسیقی‌ James Brown آغاز می‌ شود و با تشویق حاضرین، استیو جابز وارد می‌ شود.

9:15 - در حالی‌ که حاضرین به صورت ایستاده در حال تشویق جابز هستند وی می‌ گوید : " امروز می‌ خواهیم تاریخی‌ به یاد ماندنی‌ را ایجاد و ثبت کنیم ".

9:16 - " تنها یکسال پیش ما اعلام کردیم که می‌ خواهیم اینتل را انتخاب کنیم که به عنوان بزرگترین جا به جایی‌ می‌ باشد. پردازنده های بدون نقص بسیار زیبای اینتل که در نسخه مخصوص OS X هستند. من اعلام کردم که این موضوع 12ماه طول خواهد داشت که ما آن را تنها در مدت 7 ماه به پایان رساندیم و این جا به جایی‌ به بهترین حالتی‌ بود که در تاریخ صنعت اتفاق افتاد. از طرفی‌ این موضوع به دلیل طراحی‌ نسخه از Mac OS X برای بهره گیری از پردازنده های اینتل بود و تیم سخت افزاری ما، هر ماه بررسی‌ های خود را برای ارائه مک هایی‌ با استفاده از پردازنده های اینتل انجام می‌ دادند تا ما بتوانیم این مهاجرت به پردازنده های اینتل را در مدت 7 ماه به پایان برسانیم، توسعه دهندگان دیگر ما نیز نرم افزارهای استاندارد پردازنده های اینتل را به سرعت ارائه کردند که از آنها نیز سپاسگزاریم ".

9:17 - " ما به شدت سال موفقی‌ داشتیم و می‌ خواهم از کاربران خود بسیار تشکر کنیم. فروشگاه های ما بیش از نیمی‌ از مک های خود را به مردمی‌ فروختند که تا پیش از آن از مک استفاده نکرده بودند. بیش از نیمی‌ از مک هایی‌ که در آمریکا به فروش رفت برای افرادی بود که مک را انتخاب کرده بودند و ما اعضای بسیاری در این مدت را کنار خانواده اپل شاهد بودیم. و این هم کاربری است که به زودی به مک روی می‌ آورد، جیم آلچین از مایکروسافت که اعلام کرده بود اگر روزی در مایکروسافت کار نکند، یک مک خریداری می‌ کند و با توجه به نزدیک شدن زمان بازنشت شدن وی ما منتظر حضور او در فروشگاه های خود هستیم ".

9:18 - پس از آن تبلیغاتی‌ که برای ویندوز ویستا آماده شده بود پخش شد که در آن Hodgman در نقش مک و Long در نقش کامپیوتر می‌ باشد که لباس بیمارستان بر تن دارد و برای عمل کردن آماده می‌ شود تا برای ویندوز ویستا سخت افزار خود را به روز کند !

9:20 - " سال 2007 برای مک بسیار بزرگ می‌ باشد. در طول چند ماه گذشته ما چیزهای بسیار جالبی‌ را برای مک ارائه کردیم. اولین موردی که می‌ خواهیم در مورد به روز رسانی‌ آن اطلاع بدهم، بخش موسیقی‌ است. همانطور که اطلاع دارید ما iPod را داریم که به عنوان بهترین پخش کننده موسیقی‌ در جهان می‌ باشد و امروزه به عنوان محبوب ترین پخش کننده فایل های تصویری در جهان و با فاصله بسیاری از رقبای خود قرار دارد؛ خانواده جدیدی از iPod Nano در رنگ های مختلف و iPod Shuffle جدید رابه عنوان پوشیدنی‌ ترین پخش کننده نیز ارائه کردیم ". صدای تشویق حاضرین " ما بیش از 2 میلیارد موسیقی‌ را در سرویس iTunes به فروش رساندیم ".

9:21 - " مقاله ای اخیرا در مورد فروش آرام موسیقی‌ در iTunes ارائه شد که من نمی‌ دانم آنها به دنبال کدام اطلاعاتی‌ این موضوع را عنوان کردند... " نموداری بر روی صفحه نمایش پشت جابز نشان داده می‌ شود. " ما بیش از 5 میلیون موسیقی‌ در هر روز به فروش می‌ رسانیم که 58 موسیقی‌ در هر ثانیه می‌ باشد... دفعه قبل که با شما صحبت کردیم، عنوان شد که ما جزو 5 ارائه دهنده بزرگ موسیقی‌ در آمریکا می‌ باشیم و الان باید اعلام کنم که با رشد iTunes، ما Amazon را در حال حاضر پشت سر گذاشتیم و در جایگاه چهارم قرار داریم ".

9:22 - " و شما می‌ توانید هدف (Target) بعدی ما را حدس بزنید" ( Target در جایگاه سوم قرار دارد ) " من بسیار خوشحالم که باید اعلام کنم، ما بیش از 50 میلیون برنامه تلویزیونی‌ را به فروش رساندیم. حال بهتر است به فیلم ها بپردازیم... زمانی‌ که ما تصمیم به فروش فیلم گرفتیم ،دیسنی‌ به عنوان شریک اصلی‌ ما بود. در 4 ماه اول ما 1.3 میلیون فیلم را در iTunes به فروش رساندیم و امروز ما شریک جدیدی را برای فروش فیلم در iTunes معرفی‌ خواهیم کرد؛ Paramount ". پارامونت فیلم های بسیاری مانند Tomb Raider، Italian Job، Wrath of Khan، Chinatown، Zoolander، School of Rock و Sum of all Fears را ارائه می‌ کندکه تصویری از آنها بر روی صفحه نمایش، نشان داده می‌ شود. " با این حرکت، ما بیش از 250 فیلم را در iTunes ارائه می‌ کنیم ".

9:23 - " همانطور که گفتم ما خط تولید بسیار قوی در فصل تعطیلات داشتیم. ما یک رقیب جدید نیز در این فصل داریم، Microsoft Zune. آنها چگونه عمل کردند ؟ تنها توانستند 2 درصد از سهام بازار را به خود اختصاص دهد که این میزان در ماه نوامبر یعنی‌ اولین ماه ارائه Zune بود... ما اطلاعاتی‌ برای ماه دسامبر در اختیار نداشتیم. نظر شما چیست ؟ "

9:26 - تبلیغات جدید iPod به نمایش در می‌ آید که طبق همیشه افرادی با حالت لرزان در پس زمینه مشکی‌ حرکت می‌ کنند و نشان دهنده جشنی‌ هستند. " فقط برای توضیحات کمی‌ باید بگویم که این افراد به طور باور نکردنی‌ انتخاب شده و نمی‌ توانند بایستند. آنها این افراد شبیه به هم را در کنار هم آورند تا شما مشاهده کنید... " تبلیغی‌ دیگر به نمایش در می‌ آید که زمینه های گرافیکی‌ دارد و همان افراد در آن حرکت می‌ کنند. " حال می‌ خواهم در مورد محصول جدیدی صحبت کنم که در ماه سپتامبر گذشته با نام رمزی iTV ارائه شد و ما نام جدید Apple TV را برای آن انتخاب کردیم ".

9:27 - " شما باید نام انتخابی خود را به کار ببرید و ممکن است من این را در حرف های خود iTV معرفی کنم اما این دستگاه Apple TV می باشد که به همین خاطر من از شما معذرت می خواهم. شما محتوای بزرگی را از طریق iTunes خریداری می کنید و حال شما می توانید تلویزیونی با صفحه گسترده خریداری کنید و Apple TV را به آن اتصال دهید تا این دستگاه با اتصال بی سیم خود با مک شما، محتوا را بر روی تلویزیون نمایش دهد. بسیار ساده است. حال نگاهی‌ به پشت این دستگاه بندازیم : محل اتصال برق، USB2، Ethernet، WiFi و خروجی‌ های HDMI، Component، Audio و Optical را مشاهده می‌ کنیم ". دقیقا همانند iTV که در ماه سپتامبر ارائه شد و بدون هیچ تغییری می‌ باشد.

9:29 - " حال اجازه بدهد تا بیشتر در مورد عملکرد این جعبه به شما توضیح دهم. می‌ توانید فایل های تصویری با کیفیت بالای 720p را مشاهده کنید، با استفاده از هارددیسک 40 گیگابایتی‌ می‌ توانید 50 ساعت فیلم و فایل تصویری را ذخیره کنید که این در نمونه ای که من به شما نشان خواهم داد می‌ تواند کارآمد باشد... و با استاندارد شبکه های بی‌ سیم 802.11b/g/n و همچنین پردازنده اینتل ارائه می‌ شود. بسیار جعبه جالبی‌ است. این با فیلم، موسیقی‌ و تصاویر کار می‌ کند و می‌ توانید به صورت خودکار محتوای آن را با یک کامپیوتر هماهنگ کنید و یا محتوا را از طریق Apple TV و حداکثر 5 کامپیوتر بر روی تلویزیون نمایش دهید که این اطلاعات بر روی هارددیسک ذخیره نخواهند شد ".

9:30 - " حال اجازه بدید تا توضیحات بیشتری در این مورد ارائه کنم. درست مثل iTunes شما می‌ توانید Apple TV را نیز تنظیم کنید تا 10 فیلم آخری‌ که هنوز ندیده اید را انتخاب کرده و Apple TV آنها را در پس زمینه بر روی هارددیسک خود ذخیره کند و هر موقع من بخواهم چیزی را ببینم، آنها بر روی دستگاه هستند. همچنین می‌ توانم از طریق 5 کامپیوتر محتوا را بر روی تلویزیون نمایش دهم. همچنین می‌ توانم بدون ذخیره شدن بر روی هارددیسک این فیلم ها را بر روی کامپیوتر دیگری در خانه مشاهده کنم. کامپیوتر یا مک، من فقط کامپیوتر زندگی‌ خودم را انتخاب می‌ کنم ".

9:31 - نمایش تصاویر شما بر روی تلویزیون و این چیزی است که من به شما معرفی‌ کردم. منوی اصلی‌ دارای فیلم، برنامه های تلویزیونی‌، موسیقی‌، پادکست می‌ باشد. حال نگاهی‌ به بخش فیلم می‌ اندازیم که در آن فیلم های من بر روی Apple TV قرار دارد. همچنین می‌ توانید به تبلیغات فیلم ها نیز نگاه کنید که به صورت مستقیم از سایت Apple.com بر روی Apple TV دریافت و بر روی تلویزیون قابل مشاهده می‌ باشد. بیایید نگاهی‌ به تبلیغ فیلم Good Shepherd داشته باشیم... " با توجه به صفحه نمایش 12 متری، دچار شک می‌ شویم که این دستگاه با پشتیبانی‌ از 720p برای فیلم های با کیفیت بالا چگونه این تصاویر بسیار جذاب و با کیفیت را ارائه می‌ کند. " شما می‌ توانید بر روی مبل خود نشسته و تبلیغات فیلم ها را به وسیله Apple TV مشاهده کنید. اجازه بدید تا نگاهی‌ به تبلیغ مربوط به فیلم Zoolander داشته باشیم... "

9:33 - " پس این در مورد فیلم ها می‌ باشد، حال نگاهی‌ به برنامه های تلویزیونی‌ می‌ اندازیم. مجددا این بسیار جالب و جذاب می‌ باشد، اجازه بدید نگاهی‌ به Heroes بیاندازیم ".

9:36 - " خوب این برنامه های تلویزیونی‌ بود. حال اجازه بدید در مورد موسیقی‌ صحبت کنیم. iTV -- با خنده -- Apple TV... به شما امکان پخش کردن موسیقی‌ را به صورت بسیار جذابی‌ ارائه می‌ کند. یک لیست از فایل ها را در اینجا انتخاب می‌ کنم و من لیست دلخواه خودم را آماده کردم و یک آهنگ را برای شما پخش می‌ کنم ". همانند iPod ، کاور آلبوم ها نمایش داده می‌ شود که می‌ توان انتخاب راحتی‌ داشت '".

9:37 - " حال نگاهی‌ به بخش تصاویر می‌ اندازیم، اینها تصاویر با کیفیتی‌ هستند که می‌ توانید بر روی صفحه تلویزیون خود مشاهده کنید. و این نمونه ای از آلبوم تصویری است که من آماده کردم... "

9:38 - " تمام اینهایی‌ که من در اینجا نمایش دادم به وسیله ارتباط با کامپیوتر من بر روی Apple TV ارائه شد. حال اجازه بدید تا به کامپیوتر شخص دیگری متصل شوم... Phil Shiller با Macbook خود به اینجا آمده ". Phil به همراه Macbook مشکی‌ رنگ وارد صحنه می‌ شود و نحوه ارتباط به وسیله Apple TV با Macbook نمایش داده می‌ شود.

9:39 - " ممنون Phil ! این Apple TV بود".

9:40 - " ما فکر می‌ کنیم که این بسیار جالب می‌ باشد. فیلم ، برنامه های تلویزیونی‌، موسیقی‌، تصاویر همگی‌ بر روی تلویزیون صفحه گسترده شما ارائه شود. Apple TV به قیمت 299 دلار ارائه می‌ شود و ما آن را در ماه فوریه عرضه خواهیم کرد و از امروز سفارش ها را می‌ گیریم ". " از فایل های خود بر روی تلویزیون های بزرگ لذت ببرید، ما فکر می‌ کنیم که این چیزی بسیار ویژه خواهد بود ". استیو مقداری آب می‌ خورد و لوگوی اپل به نمایش در می‌ آید.

9:41 - " این روزی است که من 2 سال و نیم منتظر آن بودم ". " هر بار محصول انقلابی‌ ارائه می‌ شد که همه چیز را تغییر می داد. شانس خوبی‌ هستش اگر یکی‌ از این ها را در طول زندگی‌ خود به کار بگیرید و اپل بسیار خوشبخت است که توانست تعدادی از آنها را به جهان معرفی‌ و ارائه کند. در سال 1984 ما مکینتاش را معرفی‌ کردیم. آن چیزی نبود که فقط اپل را تغییر دهد، تمام صنعت متحول شد. در سال 2001 ما اولین iPod را معرفی‌ کردیم و این دستگاه تنها روش گوش دادن به موسیقی‌ را تغییر نداد، بلکه تمام هنر موسیقی‌ را تغییر داد ".

9:42 - " خوب امروز ما سه محصول انقلابی‌ را معرفی‌ خواهیم کرد. اولین آن iPod با صفحه گسترده و قابلیت کنترل به وسیله صفحه نمایش لمسی‌ است " جمعیت حاضر در سالن به شدت تشویق می‌ کنند. " دومین محصول انقلابی‌ یک گوشی‌ موبایل است ".

9:43 - " سومین محصول انقلابی‌، دستگاه ارتباطات اینترنتی‌ می‌ باشد ". 3 تصویر مربوطه پشت سر جابز به حرکت در می‌ آید...

" یک iPod، یک تلفن و یک دستگاه ارتباطات اینترنتی‌. یک iPod، یک تلفن و یک دستگاه ارتباطات اینترنتی‌... اینها 3 دستگاه جدای از یکدیگر نیستند ! ".

" و ما اسم آن را iPhone می‌ گذاریم ! "

" امروز اپل، تلفن را مجددا اختراع کرد. و این تصویر آن است " یک تصویر از نمونه های اولیه iPhone به نمایش در می‌ آید که حاضرین به آن می‌ خندند.

9:44 - قبل از آنکه ما به آن بپردازیم ،بهتر است شاخه دیگری را بررسی‌ کنیم... گوشی‌ های پیشرفته که Smartphone یا گوشی‌ های هوشمند نامیده می‌ شوند. آنها عمدتا ایمیل، اینترنت را با تلفن درگیر می کنند؛ دارای صفحه کلید کوچکی‌ هستند، مشکل این است که آنها هوشمند نبوده و برای استفاده راحت نیستند. اگر بر روی یک نمودار مدرسه ای، میزان هوشمندی گوشی‌ های فعلی‌ را رسم کنیم، گوشی‌ های معمولی‌ در پائین ترین بخش قرار دارند و گوشی‌ های هوشمند امروزی در بخش میانی‌ هستند... اما کارکرد نسبتا مشکلی‌ دارند ".

9:45 - " ما هیچکدام از اینها را نمی‌ خواهیم -- ما می‌ خواهیم محصولی‌ با خیزش بالا نسبت به آنها، هوشمند و راحت ارائه کنیم. این جایی‌ است که iPhone حضور دارد ". آنها چگونه این را iPhone نامیدند ؟ سیسکو هم پیشتر از این مدلی‌ از گوشی‌ خود را با نام iPhone ارائه کرده بود !

9:46 - ظاهر و رابط کاربری که مدت زیادی در حال ارتقا و توسعه آن بودند و این نتیجه آن می‌ باشد که iPhone در بالاترین قسمت این نمودار قرار گیرد. تصاویری از 4 گوشی‌ Moto Q، BlackBerry، Treo و E62 نمایش داده می‌ شود.

9:47 - " مشکل اصلی‌ در بخش پایین این گوشی‌ ها می‌ باشد. 40 درصد از فضای گوشی‌ را صفحه کلیدهای آنها تشکیل می‌ دهد که چه نیاز داشته باشید و یا نداشته باشید در آنجا قرار دارند. دکمه های کنترل کننده که در جای خود قرار دارند و غیر قابل حرکت می‌ باشد. هر برنامه نیاز به کلیدهای مربوط به خود را دارد .شما نمی‌ توانید دکمه جدیدی اضافه کنی‌. چگونه می‌ خواهید این مشکل را رفع کنید ؟ ما این مشکل را رفع کردیم -- ما آن را 20 سال پیش برای کامپیوتر ها پاسخ دادیم. یک صفحه نمایشی‌ که امکان نمایش دادن هرچیزی را فراهم می‌ کند -- و با ارائه ماوس نیز آن را پاسخ دادیم ".

" حال چگونه می‌ توانیم این مشکل را برای گوشی‌ های موبایل رفع کنیم ؟ از دست این کلیدها خلاص شویم و یک صفحه نمایش بزرگ داشته باشیم. پس چگونه ارتباط را ایجاد کنیم ؟ به وسیله یک قلم مخصوص ! نه ! چه کسی‌ به قلم احتیاج دارد !؟ آن را کنار می‌ گذارید، گم می‌ کنید و ... "

9:48 - پس از قلم استفاده نمی‌ کنیم و می‌ خواهیم از بهترین وسیله اشاره گر در دنیا بهره بگیریم، انگشتان دست. ما تکنولوژی جدیدی را اختراع و ارائه کردیم که Multi-Touch ( تماس لمسی‌ چندگانه) نام دارد. این به صورت یک جادو عمل می‌ کند، به قلم احتیاج ندارید، دقیقتر از هر ابزار و قلمی‌ عمل می‌ کند، تماس های غیر لازم را نادیده می‌ گیرد، امکان استفاده از چند انگشت را دارد و از همه مهمتر ما حق امتیاز آن را انحصاری کردیم ! "

9:49 - ما بسیار خوش شانس هستیم که می‌ توانیم چند رابط کاربری انقلابی‌ را معرفی‌ کنیم -- اولین آن ماوس، دومین Click Wheel و حالا سومین مورد تماس لمسی چندگانه می‌ باشد و هرکدام از این رابط های انقلابی‌ یک محصول انقلابی‌ را ارائه کردند، مک، iPod و iPhone. ما بالاتر از آن را به وسیله نرم افزار ایجاد می‌ کنیم. نرم افزار بر روی گوشی‌ های موبایل مانند یک بچه-نرم افزار می‌ باشد. امروز می‌ خواهیم نرم افزار انقلابی‌ را نمایش دهیم که 5 سال از تمامی‌ گوشی‌ ها جلوتر می‌ باشد ".

" iPhone از سیستم عامل Mac OS X استفاده می‌ کند ".

صدای تشویق فراوان " اما چرا ما می‌ خواهیم از این سیستم عامل پیچیده بر روی این گوشی‌ استفاده کنیم ؟ برای اینکه آن همه نیازهای مورد نیاز ما را دارد. کارهای چند منظوره، شبکه، مدیریت برق، گرافیک، امنیت، ویدئو، صدا و هسته انمیشن... "

9:51 - " این به ما امکان ارائه نرم افزارها و امکانات کاملی‌ را می‌ دهد تا اینکه بخواهیم نرم افزارهای دارای نقصی‌ را همانند بسیاری از گوشی‌ ها ارائه کنیم، اینها نرم افزارهای واقعی‌ در محیط دسکتاپ هستند " . وی جمله ای از Alan Kay را نقل می‌ کند : " مردمی‌ که درباره نرم افزار ها جدی هستند می‌ بایست سخت افزار خود را تولید کنند ".

" دومین مورد آن چیزی است که ما از iPod یاد گرفتیم، این دستگاه با نرم افزار iTunes هماهنگ می‌ شود. افراد می‌ دانند که چگونه اطلاعات خود را با iPod هماهنگ و به روز کنند. iTunes از این پس امکان هماهنگ کردن تمامی‌ محتوای موجود بر روی iPhone را فراهم می‌ کند. اما امکانات جدیدی به این نرم افزار اضافه می‌ شود تا اطلاعاتی‌ مانند : دفترچه تلفن، تقویم، تصاویر، یادداشت، آدرس های اینترنتی‌ نشان گذاری شده و مشخصات حساب های ایمیل را با دستگاه شما هماهنگ کند ".

9:52 - " ما آنرا به وسیله iTunes انجام می‌ دهیم ". تصویری از مدل 8 گیگابایتی‌ iPhone نمایش داده می‌ شود.

" سومین بخشی‌ که می‌ خواهم در مورد آن صحبت کنم، طراحی‌ iPhone می‌ باشد. ما یک چیز بسیار شگفت انگیز را طراحی‌ کردیم ". صفحه نمایش 3.5 اینچی‌ که دارای دقت تصویر 160 پیکسل در هر اینچ می‌ باشد و تنها دارای یک کلید بر روی آن است که به منوی اصلی‌ یا Home در iPhone مرتبط می‌ شود. " این بسیار باریک است؛ باریکتر از هر گوشی‌ هوشمند دیگر که تنها 11.6 میلیمتر است و حتی‌ از Q و BlackJack باریکتر است. دکمه مربوط به با صدا و بی‌ صدا کردن، و دکمه مربوط به تغییر صدا ".

9:53 - " در پشت گوشی‌ ما یک دوربین 2 مگاپیکسلی‌ داریم. حال نگاهی‌ به بالای آن می‌ اندازیم : یک جک هدست 3.5 میلی‌ متر، محل قرار گیری سیم کارت و کلید مربوط به خوابیدن و بیدارشدن (sleep-wake) گوشی‌. اما بیایید نگاهی‌ به زیر گوشی‌ داشته باشیم : بلندگو، میکروفون و رابط iPod را مشاهده می‌ کنید ".

9:54 - " ما همچنین چیزهایی‌ را در این گوشی‌ داریم که شما قادر به دیدن آن نیسیتد -- 3 سنسور پیشرفته. سنسور مجاورتی‌ که زمانی‌ گوشی‌ را به صورت خود نزدیک می‌ کنید، صفحه نمایش خاموش می‌ شود. سنسور نور محیطی‌ که با توجه به نور محیط میزان روشنایی‌ صفحه نمایش را برای صرفه جویی‌ در میزان باطری ذخیره می‌ کند و سومین مورد سنسور سرعت سنج است که می‌ تواند حالت افقی‌ یا عمودی بودن گوشی‌ را تشخیص دهد. حال اجازه بدید تا گوشی‌ را روشن کنیم ".

9:55 - " از iPod شروع می‌ کنیم. شما می‌ توانید آهنگ های خود را لمس کنید. از نمایش فایل های تصویری به صورت گسترده در صفحه لذت ببرید، موسیقی‌ های دلخواه خود را سریع تر از قبل پیدا کنید، از هنر نمایش آلبوم استفاده کنید، دارای بلندگوی داخلی‌ می‌ باشد و علاوه بر آن ها چرا ویژگی‌ CoverFlow را نداشته باشیم ؟" " اجازه بدید تا آن را به شما نمایش دهم... "

9:56 - iPhone به دوربین دیجیتالی‌ متصل می‌ شود تا نحوه عملکرد جابز و تصاویر مربوطه برای حاضرین بر روی صفحه نمایش مربوطه ارائه شود. وی گوشی‌ را روشن می‌ کند و پس از آن با اشاره انگشت خود و حرکت آن بر روی صفحه نمایش، قفل صفحه کلید باز می‌ شود که این چیزی نیست که تصادفی‌ در جیب شما اتفاق بیافتد.

9:57 - این صفحه اصلی‌ iPhone می‌ باشد. آیکون های بسیار ساده. اینجا آیکون را فشار می‌ دهم و الان در iPod هستم. چگونه باید در لیست هنرمندان حرکت داشته باشم ؟ تنها کافیست انگشت خود را مانند مرورگر حرکت دهم ". -- صدای تشویق فراوان -- وی Beatles را انتخاب می‌ کند و یک آهنگ از آنها را پخش می‌ کند.

9:58 - همه چیز تنها با لمس صفحه کلید به صورت هوشمندانه ای صورت می‌ گیرد. " من گوشی‌ خودم را به حالت افقی‌ بر می‌ گردانم و دقت کنید چه اتفاقی‌ افتاد ! گوشی‌ CoverFlow را نمایش می‌ دهد.. به راحتی‌ می‌ توانید در میان آلبوم ها حرکت داشته باشید ".

9:59 - " من آهنگ دیگری را انتخاب و پخش می‌ کنم -- به همین سادگی " جابز آهنگ های دیگری را انتخاب و پخش می‌ کند. " به همین سادگی‌، این جالب نیست ؟ "

" خوب، دیگر کافیست چون من می‌ توانم مدت زیادی این آهنگ ها را پخش کنم ".

من همچنین فایل های تصویری، برنامه های تلویزیونی‌ و فیلم ها را دارم، این فایل را ببینید... "

10:01 - " با لمس کردن صفحه نمایش می‌ توانید کنترلی‌ در داخل محیط فیلم را مشاهده کنید، صدا را کم یا زیاد کنید و یا به جلو و عقب بروید. این زیبا نیست ؟ "

10:02 - " پس این iPhone بود، جالب است ؟! ما تازه شروع کردیم ! پس دوباره : موسیقی‌ خود را لمس کنید، از پخش تصاویر و فایل های تصویری در صفحه گسترده لذت ببرید، در بین آلبوم ها جا به جا شوید ".

10:03 - " این باورنکردنی‌ است ! این نمونه ای از هنر آلبوم ها در گوشی‌ است که شما مشاهده می‌ کنید و همچنین CoverFlow و پخش تصاویر با قابلیت کنترل روی صفحه. من نمونه نمایشی‌ این را مدتی‌ قبل به شخصی‌ نشان دادم و زمانی‌ که به پایان رسید از او پرسیدم که نظرت در این مورد چیست ؟! او پاسخ داد : تو من را با حرکت خودت گرفتی‌ ".

10:04 - " ما می‌ خواهیم تلفن را مجددا اختراع کنیم. مشکل اصلی‌ چیست ؟ تماس گرفتن ! خود شما می‌ دانید که چقدر تماس گرفتن با اکثر گوشی‌ ها مشکل است. ما می‌ خواهیم دفترچه تلفنی‌ را به شما نمایش دهیم که نمونه آن را تا پیش از این ندیده بودید -- هماهنگ ساختن اطلاعات iPhone با مک و یا کامپیوتر شخصی‌. پست صوتی‌ قابل مشاهده و انتخابی‌ -- که اگر بخواهید به پیغام خاصی‌ گوش دهید مورد استفاده می‌ باشد و نیازی نیست که 5 پیغام صوتی‌ را گوش کنید تا به ششمین پیغام برسید. همانند ایمیل شما می‌ توانید به صورت مستقیم به پست صوتی‌ مورد نظر بروید و آن چیزی را که می خواهید باز کنید. iPhone یک گوشی‌ چهار بانده GSM به همراه EDGE می‌ باشد. " فاقد 3G است ! " ما شبکه Wi-Fi و بلوتوث 2.0 را نیز داریم ".

10:05 - " من می‌ خواهم به شما نحوه برقراری ارتباط، برنامه های تلفن، تصاویر، تقویم و سرویس پیغام کوتاه را نشان دهم. چیزهایی‌ که شما می‌ توانید در انواع گوشی‌ ها پیدا کنید. پس ابتدا اجازه بدید تا تلفن کردن را نشان دهم، آیکون مربوطه در سمت چپ و پائین مشخص است و من آن را انتخاب می‌ کنیم. من وارد شدم و در اینجا آدرس های انتخابی‌، آخرین تماس ها، دفترچه تلفن، صفحه کلید و پست صوتی‌ را مشاهده می‌ کنید... حالا من در دفترچه تلفن را پیدا می‌ کنم و با انتخاب اسم او، تمامی‌ مشخصات به نمایش در می‌ آید و با انتخاب شماره تلفن تماس برقرار می‌ شود... "

10:06 - " من نمی‌ توانم هیجان خود را در این لحظه که اولین تماس عمومی‌ خود با استفاده از iPhone می‌ گیرم را بیان کنم ". گوشی‌ در حالت بلندگو است و صدای هر دو طرف شنیده می‌ شود.

10:07 - " لحظه ای که ما می‌ خواستیم بر روی این کار کنیم را به خاطر دارم... " در همین هنگام Phil Schiller تماس می‌ گیرد : " استیو، من می‌ خواهم اولین تماس باشم ! "

10:08 - " گوش کنید، Phil تماس گرفت، اجازه ایجاد یک کنفرانس را به من می‌ دهید ؟ من فقط اینجا را انتخاب می‌ کنم و به همین سادگی‌ یک کنفرانس ایجاد می‌ شود. پس ما اینجا هستیم، گوش کنید من باید به ادامه سخنرانی‌ خودم برگردم... جانی‌ چیزی می‌ خواهی‌ بگی‌ ؟ " " این خیلی‌ قدیمی‌ نیست ؟ هست "

10:10 - " Phil بسیار ممنونم و من باید مجدد به سخنرانی‌ خودم برگردم ". پس از آن جابز نمایشی‌ از نحوه انتخاب و اضافه کردن یک آدرس به لیست انتخابی‌ ها را نمایش می‌ دهد که بی‌ شک بسیار ساده و آسان است. " به همین سادگی‌ می‌ توانید ویرایش کنید ،می‌ توانم آخرین شماره های که داشتم را انتخاب کنم و از میان آنها شماره هایی‌ که تماس برقرار کرده و من بر نداشتم و یا تمامی‌ آن ها را انتخاب کنم، همچنین اگر خواستید می‌ توانید با انتخاب صفحه کلید، شماره تماس را وارد کنید" شماره ها وارد می‌ شود و با توجه به زیاد شدن آنها، شماره ها کوچیک می‌ شوند. " حال اجازه بدید تا پست صوتی‌ را نشان دهم که حاصل همکاری ما می‌ باشد که بعدا در مورد آن توضیح خواهم داد. این ویژگی‌ به ما کمک می‌ کند تا بتوانیم به صورت تصادفی‌ پیغام های صوتی‌ را گوش کنیم. اوه یک پیغام از طرف Al Gore اینجا هستش ".

10:11 - " حال اگر بخواهم با کلیک کردن بر روی گزینه Call می‌ توانم با او تماس بگیرم، اما می‌ خواهیم پیغام دیگری که از طرف Tim Cook است را گوش کنم... " " می‌ دونی‌ که این در مورد نتایج سهام هستش و می‌ تونم بعدا تماس بگیرم... " -- خنده حاضرین

10:12 - " من می‌ تونم پیام های فوری چندگانه داشته باشم. دقت کنید که من الان با صفحه کلیدی که در پائین وجود دارد شروع به تایپ می‌ کنم که از هرگونه مشکل و اشتباهی‌ جلوگیری می‌ کند. کار کردن با این صفحه کلید بسیار سریع و راحت تر از هر صفحه کلید پلاستیکی‌ که بر روی هر گوشی‌ هوشمندی به کار رفته است می‌ باشد ". وی با سرعت تایپ می‌ کند و نحوه استفاده از این صفحه کلید را نمایش می‌ دهد. " من همچنین می‌ توانم پیغام هایی‌ که قبلا داشتم را از همان جایی‌ که بودند ادامه دهم ".

10:13 - سومین برنامه ای که می‌ خواهم به شما نمایش دهم، تصاویر می‌ باشد که به عنوان بخشی‌ از برنامه های موجود در iPhone ارائه می‌ شود. ما بهترین برنامه برنامه مدیریت تصاویر بر روی گوشی‌ ها را داریم که مشخصا کاملترین می‌ باشد، اما مطمئن هستم که خواهد بود. اجازه دهید من به بخش تصاویر بروم، عکس ها را با حرکت انگشت خود جا به جا کنم... من همچنین می‌ توانم با حرکت مخالف به هنگامی‌ که دارم تصویری را می‌ بینم ، تصویر بعدی یا قبلی‌ را نیز مشاهده کنم و اگر تصویری بود که نیاز به چرخش داشته باشد، کافیست گوشی‌ را از حالت افقی‌ به عمودی و یا بلعکس بچرخانم. " یکی‌ از حاضرین فریاد می‌ زنند : " عالی‌ است ! " استیو : " آیا این عالی‌ نیست ؟! "

10:14 - " من همچنین می‌ توانم انگشتان خودم را برای بزرگ کردن تصویر از یکدیگر دور کنم و یا بلعکس برای کوچک کردن ، به یکدیگر نزدیک کنم." -- در این لحظه صدای تشویق بلندی سالن را فرا می‌ گیرد. " من همچنین می‌ توانم پس از بزرگ کردن تصویر را جا به جا و یا آن را به عنوان تصویر پس زمینه خودم انتخاب کنم ".

10:15 - " پس تصاویر و سرویس پیام کوتاه جزو برنامه های ارائه شده بر روی iPhone می‌ باشد. مدیریت بسیار جالب تماس ها، جا به جایی‌ در میان آدرس ها به وسیله انگشت شما، استفاده از صفحه کلید، اضافه کردن به لیست انتخابی‌ ها ، تقویم، سرویس پیام کوتاه متنی‌، نرم افزار باورنکردنی‌ برای مدیریت تصاویر که امکان انتخاب هر تصویری برای پس زمینه را به شما می‌ دهد. من فکر می‌ کنم شما هم موافق هستید... ما تلفن را مجددا اختراع کردیم ".

Parham

Well-Known Member

10:16 - " حال اجازه بدید تا نگاهی‌ به بخش ارتباطات اینترنتی‌ داشته باشیم. ما چندین بخش بسیار مهم را داریم. سرویس ایمیل با بهره گیری از Rich HTML را داریم که با هر سرویس POP3 یا IMAP سازگار است. ما می‌ خواهیم تا بهترین مرورگر را بر روی گوشی‌ استفاده کنیم -- پس آن را به همراه بهترین در جهان ارائه می‌ کنیم، سافاری. شاهد ارائه سافاری بر روی iPhone خواهید بود که به عنوان اولین مرورگر با پشتیبانی‌ کامل از HTML می‌ باشد که بر روی گوشی‌ های هوشمند ارائه می‌ شود. ما سرویس نقشه های گوگل (Google Maps) را داریم که نقشه ها، تصاویر ماهواره ای، امکان مسیریابی‌ و مشخص کردن ترافیک را ارائه می‌ کنند ". -- صدای تشویق بلند حاضرین

10:17 - " Widgets ها را داریم که با آب و هوا و سهام شروع می‌ شوند ؛ iPhone به وسیله ارتباطات Wi-Fi و EDGE با اینترنت ارتباط برقرار می‌ کند -- شما نیاز به انجام هیچ کاری ندارید و iPhone خودکار نوع شبکه Wi-Fi را تشخیص داده و با آن ارتباط برقرار می‌ کند ".

10:18 - " می‌ توانید با هر ایمیل POP3 یا IMAP ارتباط برقرار کنید؛ مانند Yahoo Mail، MS Exchange و Mac Mail ... و یا POP3 ها مانند : Gmail، AOL و اکثر سرویس های ارائه شده دیگر. اجازه بدید یکی‌ از اینها را پررنگ کنیم، Yahoo Mail. امروز ما اعلام می‌ کنیم که یاهو سرویس رایگان را به کاربران iPhone ارائه می‌ کند که ایمیل ها را به وسیله پروتوکل IMAP به درون iPhone تزریق می‌ کند. این تنها یک IMAP معمولی‌ نیست بلکه تزریق ایمیل ها است که مانند BlackBerry می‌ باشد ".

10:19 - " من علاقه دارم که ایمیل، مرورگر سافاری، نقشه های گوگل و Widgets ها را برای شما نمایش بدهم. ابتدا ایمیل را بررسی‌ می‌ کنیم که آیکون دوم از سمت چپ می‌ باشد. من صندوق ورودی خود را در اینجا دارم که به صورت زنده از طریق سرویس ارائه شده توسط یاهو بر روی گوشی‌ من قابل مشاهده و استفاده است. در اینجا من تصاویر ارسال شده و متن های موجود در ایمیل را در قالب HTML دارم... مجدد من تصاویر، متن ها، لیست خرید را به صورت زیبایی‌ می‌ بینم. iPhone می‌ تواند شماره تلفن ها را از داخل متن تجزیه کند و با کلیک کردن بر روی آن می‌ توان تماس برقرار کرد ".

10:20 - " همچنین اگر بخواهم، می‌ توانم فضا را تقسیم کنم و همانند کامپیوتر ایمیل و عناوین را یکجا داشته باشم. اما من علاقه به نمایش کامل دارم -- البته ما صندوق پستی‌، ایمیل های آماده، ایمیل های ارسال شده ، سطل آشغال و سایر بخش های استاندارد را نیز در محیط ایمیل داریم. مجددا باید بگویم که این سرویس IMAP رایگان از طرف یاهو می‌ باشد. اجازه بدید یک ایمیل ایجاد و ارسال کنم تا به شما نشان بدهم که این بخش چگونه کار می‌ کند... من ایمیلی به Phil می‌ خواهم ارسال کنم و کافی‌ است PH را تایپ کنم تا بتوانم آدرس ایمیل وی را به راحتی‌ داشته باشم ... با یک پیغام و سپس ارسال می‌ کنم... ".

10:22 - " حال من چیزی باور نکردنی‌ رابه شما نشان خواهم داد، می‌ خواهم عملکرد مرورگر سافاری را بر روی گوشی‌ مشاهده کنید. سایت خبری New York Times را انتخاب می‌کنم و به خاطر تصاویر، مقداری بارگزاری این سایت طول می‌ کشد. به جای مشاهده نسخه WAP ، من به صورت کامل این سایت را می‌ بینم و می توانم با چرخش گوشی‌ دید بهتری داشته باشم. با حرکت انگشت خود بر روی صفحه نمایش هم می‌ توان جا به جایی‌ انجام داد... "

10:23 - " اگر بخواهم بخشی‌ از این سایت را بزرگ کنم ، کافیست دو بار بر روی صفحه نمایش ضربه بزنم تا آن بخش بزرگتر شود، جالب نیست ؟ این کل سایت New York Times می‌ باشد... باور نکردنی‌ است. شما می‌ توانید از چندین صفحه نیز استفاده کنید؛ برای اینکار کافیست دکمه گوشه پائین را انتخاب کنید تا صفحه فعلی‌ جمع شود و بتوانید صفحه جدیدی را اضافه کنید. اجازه بدید تا سایت آمازون را باز کنیم و به دنبال DVD های در حال فروش بگردیم -- من خودم وقتی‌ DVD های دیسنی‌ بالای همه باشند، بسیار خوشحال هستم ".

10:24 - صفحه به آرامی‌ بارگزاری می‌ شود. " و در سایت آمازون هستیم و در اینجا بخشی‌ قرار دارد که پرفروشترین فیلم ها را نمایش می‌ دهد. نگاه کنید، فیلم Inconvenient Truth در جایگاه اول قرار دارد ! حال مجدد به سایت New York Times بر می‌ گردم و در صورت نیاز با کلیک کردن بر روی آیکون X در گوشه صفحات می‌ توانم آن ها را ببندم ". 10:25 - " حال من میزان سهام را از روی وب می‌ خواهم ببینم و بخش Stocks را انتخاب می‌ کنم... نگاه کنید، سهام اپل بالا رفته است ".

10:26 - " همچنین می‌ توانم آب و هوا را نگاه کنم و ببینم هوای بیرون چه وضعیتی دارد... 49 درجه، اما امروز باید هوا 61 درجه باشد ! پس همینجا خواهیم بود تا هوا گرم شود " جابز محل های دیگری که قبلا تعریف شده است را به راحتی‌ و با حرکت انگشت خود بر روی صفحه انتخاب می‌ کند. " حال در پایان بخش اینترنت می‌ خواهم به شما نقشه های گوگل را بر روی iPhone نمایش دهم -- من به Moscone می‌ روم. و ما الان اینجا هستیم... من می‌ خواهم پس از اینجا یک فنجان قهوه داشته باشم. پس در بخش بالا StarBucks را وارد می‌ کنم و در این منطقه تمامی‌ فروشگاه های StarBucks نمایش داده می‌ شود " بر روی نقشه، تمامی‌ فروشگاه های StarBucks به همراه اطلاعات و آدرس نمایش داده می‌ شود و جابز با انتخاب یکی‌ از آنها، تماس را برقرار می‌ کند.

" بله، من می‌ خواهم 4000 قهوه سفارش دهم. ببخشید ،شماره اشتباه بود، ممنونم ". -- حاضرین با خنده، تشویق بلندی می‌ کنند.

10:29 - " مجدد به نقشه بر می‌ گردیم. اگر من بخواهم صفحه را بزرگ کنم، کافیست دو بار ضربه بزنم. اجازه بدید به جای دیگری برویم... " تمامی‌ حاضرین مجذوب شده اند و اکثر آنها بر روی لبه صندلی خود نشسته اند. تا به امروز اینچنین سخنرانی‌ توسط جابز ارائه نشده بود ! " این باور نکردنی‌ نیست ؟ حالا من می‌ خواهم تصاویر ماهواره ای را ببینم و به راحتی‌ وقتی‌ محل مورد نظر را انتخاب کردم، با انتخاب گزینه Satellite می‌ توانم تصاویر ماهواره ای را بر روی گوشی‌ خود ببینم ! نگاه کنید برج ایفل -- این باور نکردنی‌ است ! برای آخرین محل، نگاهی‌ به استادیوم روم می‌ اندازیم. "

10:30 - " تمامی‌ اینها شگفت انگیز هستند -- این ارتباطات انقلابی‌ اینترنتی‌ می‌ باشد که در گوشی‌ iPhone شما قرار دارد. " جابز دوباره امکانات بخش ارتباطات اینترنتی‌ را معرفی‌ می‌ کند... "سرویس ایمیل یاهو تکنولوژی غیر قابل باور برای وارد کردن متن ها، مرورگر واقعی‌ بر روی گوشی‌ با امکان بزرگنمایی‌ و چرخش صفحات، نقشه های گوگل و Widgets ... این اینترنتی‌ در جیب شما می‌ باشد که برای اولین بار ارائه شده است. شما به طور حتم نمی‌ توانید بدون در نظر گرفتن گوگل به اینترنت فکر کنید ".

10:31 - " آن چیزی که ما از گوگل بر روی گوشی‌ ارائه می‌ کنیم، موتور جستجوی آن می‌ باشد که در مرورگر قرار دارد و همچنین نقشه های گوگل را داریم که مشاهده کردید. ما بسیار نزدیک با آنها کار کردیم... این باعث خوشحالی‌ من می‌ باشد که دکتر اریک اشمیت، رئیس هیات مدیره گوگل را معرفی‌ کنم ".

1:32 - اریک اشمیت وارد شده و می‌ گوید : " من این امتیاز را داشتم تا به هیات مدیره بپیوندم و همچنین روابط بسیاری در این میان است... اگر ما روزی بخواهیم این دو کمپانی‌ را با یکدیگر ادغام کنیم، می‌ توانیم اسم آن را Applegoo انتخاب کنیم -- اما من آدم بازاریابی‌ نیستم. شما می‌ توانید این دو را بدون ادغام واقعی‌ ،با یکدیگر حساب کنید. طبق گفته استیو، هر کمپانی‌ باید هربار بهترین ها را ارائه کند و این چیزی بود که امروز نشان داد ". -- تشویق حاضرین.

10:33 - " معماری اینترنت این امکان را به شما می‌ دهد تا اعتماد بزرگی‌ داشته باشیم و این چیزی است که تیم توسعه دهندگان اپل طراحی‌ کردند و آن را با پروتوکل های باز و سرویس های اطلاعاتی‌ کمپانی‌ مانند گوگل و سایر کمپانی‌ هایی‌ که معرفی‌ خواهند شد، ادغام کردند تا آن را در این محیط برای مصرف کنندگان ارائه کند. آن چیزی که من دوست دارم از آن صحبت کنم، برای اولین باری است که همه ما در یک چیز در کنار یکدیگر هستیم. از چشم انداز گوگل، ما برای همکاری با اپل بر روی سرویس های اطلاعاتی‌ بسیار زیادی کار کردیم -- استیو بخشی‌ از آن را امروز نمایش داد و این به عنوان نسل جدیدی می‌ باشد... " " استیو من بهت تبریک می‌ گویم، این محصولی‌ بسیار جالب خواهد بود ".

10:34 - " به عنوان یکی‌ از اعضای هیات مدیره، می‌ توانی‌ یکی‌ از اولین ها باشی‌ ! " " شما همچنین نمی‌ توانید بدون در نظر گرفتن یاهو در مورد اینترنت فکر کنید. دوباره ما موتور جستجوی یاهو را نیز در iPhone داریم که می‌ توانید بین آنها انتخاب داشته باشید و همچنین سرویس ایمیل IMAP یاهو را داریم. پس این باعث خوشحالی‌ من است تا Jerry Yangبنیانگذار و مدیر یاهو را معرفی‌ کنم".

10:35 - جری وارد صحنه می‌ شود، " ممنون استیو. من یکی‌ از اعضای هیات مدیره اپل نیستم، اما خیلی‌ دوست دارم تا یکی‌ از اینها را داشته باشم. ما به همکاری یاهو با اپل افتخار می‌ کنیم. یکی‌ از مواردی که ما می‌ خواهیم ارائه کنیم سرویس جدید Yahoo Go و موتور جستجوی One Search می‌ باشد که دیگر به حالت قدیمی‌ و سنتی‌ جستجو عمل نمی‌ کند و شیوه جدیدی را در آن خواهید دید. به فرض اگر شما اطلاعاتی‌ در مورد سان فرانسیسکو را جستجو کنید، می‌ توانید اطلاعات محلی‌، آب و هوا، نقشه ها را در آن داشته باشید. استیو عنوان کرد یاهو سرویس ایمیل را برای راحتی‌ کار ارائه کرده است و ما سعی‌ کردیم تا این سرویس را مجدد برای گوشی‌ ها طراحی‌ کنیم. درست مانند هنگامی‌ که در یاهو هستید، محافظت در برابر ایمیل های ناخواسته، دفترچه آدرس و تقویم را دارید -- این مانند BlackBerry بدون Exchange Server می‌ باشد ".

10:36 - " ما می‌ خواستیم تمام چیزهایی‌ که اپل برای اختراع مجدد تلفن ارائه کرد را برای بخش اینترنت ادامه دهیم -- قالب جالب، محیط کاربری باور نکردنی‌ که اگر آنها را تبدیل به محیط اینترنت کنیم، ما محیط وب 2.0 را وارد این دستگاه کردیم تا بتوانید از این امکانات نیز در این دستگاه بهره بگیرید. استیو آدرس من را که داری ؟ پس برای من بفرست ".

10:37 - " این بسیار جالب می‌ باشد که ما دو کمپانی‌ بزرگ را در این دستگاه داریم. بسیار از شما ممنونم. شما کمک بسیاری برای قرار دادن اینترنت در گوشی‌ به ما کردید ".

10:38 - " پس ارتباطات اینترنتی‌، iPod و تلفن. اجازه بدید تا همه آنها را کنار یکدیگر قرار بدیم و ببید که چگونه در یک صحنه واقعی‌ از زندگی‌ می‌ توانید آنها را به کار بگیرید... "

10:39 - " حال ببینیم اگر در حال گوش دادن به موسیقی‌ باشید و تلفن زنگ بزند چه اتفاقی‌ می‌ افتد -- صدای آهنگ به آرامی‌ قطع خواهد شد و زنگ نشان دهنده تماس پخش می‌ شود و پس زمینه نیز تغییر خواهد کرد ".

10:40 - " Phil می‌ خواهد که یکی‌ از تصاویر را برای پس زمینه خود استفاده کند، پس من دکمه Home را انتخاب می‌ کنم و می‌ توانید ببینید که آیکون تلفن به حالت چشمک زن در می‌ آید. وارد بخش تصاویر می‌ شوم و همانطور که می‌ بینید در این لحظه با انتخاب بخش بالا می‌ توانم به تماس تلفنی‌ خودم برگردم. خوب Phil یک تصویر برای پس زمینه می‌ خواهد که من آلبوم هاوایی‌ را باز می‌ کنم و با انتخاب دکمه کناری این منو باز می‌ شود که می‌ توانم آن را به عنوان پس زمینه انتخاب کنم و یا آن را ایمیل و یا برای یک آدرس استفاده کنم. ایمیل را برای ارسال تصویر انتخاب می‌ کنم. حال تصویر کوچک شده و وارد محیط ایمیل می‌ شود و من با انتخاب آدرس Phil، آن را ارسال می‌ کنم. Phil ایمیل در راه است، آیا چیز دیگری نیاز داری ؟ " " امشب بعد از کار اگر دوست داشته باشی‌ بریم یک فیلم ببینیم " " خوب من سایت را باز می‌ کنم و بعد از بررسی‌ آن می‌ توانم فیلم و برنامه آن را انتخاب کنم -- حال برای خاتمه دادن به تماس کافی‌ است من نوار سبز رنگ در بالا را انتخاب کرده و End Call را بزنم ". تماس تلفنی‌ قطع می‌ شود و موسیقی‌ مجدد از ادامه آهنگ و بدون هیچ مشکل و قطعی‌‌ پخش می‌ شود. در این لحظه حاضرین به شدت تشویق می‌ کنند.

10:41 - امروز اپل تلفن را دوباره اختراع کرد. این را چگونه باید مقایسه کرد ؟ اجازه بدید تا به رقابت برگردیم... " Treo، BlackBerry، E62 و Q به نمایش در می‌ آیاند و استیو بخش هایی‌ مانند ایمیل، دفترچه تلفن، تقویم، اینترنت و ... را در این گوشی‌ ها و iPhone مقایسه می‌ کند. " از امروز فکر نمی‌ کنم هیچ کس به این گوشی‌ ها به صورت قبلی‌ نگاه کند ".

10:42 - جابز در مورد وسایل جانبی‌ صحبت می‌ کند و هدفون استریو مخصوص iPhone به نمایش در می‌ آید که دارای یک قفل کوچک می‌ باشد که همان میکروفون و کلیدی است که با فشار دادن آن می‌ توان تماس برقرار کرد و یا تلفن را قطع نمود.

همچنین اپل هدست مشکی‌ رنگ بلوتوثی را ارائه می‌ کند که بسیار ظریف و کوچک است و در قسمت بالای آن یک دکمه قرار دارد که برای وصل کردن تماس و یا قطع آن مورد استفاده قرار می‌ گیرد. جابز در معرفی‌ این هدست می‌ گوید : " این جالبترین مدلی‌ است که تا به امروز مشاهده کردید ". وی در ادامه در مورد طول عمر باطری iPhone صحبت می‌ کند. " تعداد زیادی از این گوشی‌ های هوشمند دارای طول عمر باطری کمی‌ هستند. ما 5 ساعت طول عمر باطری را برای صحبت کردن، دیدن تصاویر و یا استفاده از اینترنت ارائه می‌ کنیم و همچنین 16 ساعت پخش مداوم موسیقی‌ را می‌ توانید داشته باشید ".

10:44 - " ما جدیدترین تکنولوژی ها را در هر بخشی‌ از طراحی‌ آن به کار بردیم. ما تماس های لمسی‌ چندگانه بر روی صفحه نمایش، کوچک سازی، طراحی‌ سیلیکونی‌، مدیریت انرژی، استفاده از سیستم عامل OS X بر روی گوشی‌، اندازه گیری های دقیق بر اساس ضربه های وارد شده، 3 سنسور پیشرفته، نرم افزارهای دسکتاپ و iPod با قابلیت نمایش فایل های تصویری به صورت صفحه گسترده را داریم. ما در این سال ها بسیار بر روی اینها کار کردیم و بیش از 200 حق انحصاری برای اختراعات به کار رفته بر روی iPhone و به منظور محافظت از آن به ثبت کردیم ". " ما پیشرفته ترین تکنولوژی ها را در هر بخش از طراحی‌ آن به کار بردیم تا نهایت یک دستگاه دیجیتالی‌ را داشته باشیم. پس قیمت این دستگاه چقدر باید باشد ؟ "

10:46 - " این چیزها معمولا چه قیمتی‌ دارند ؟ یک iPod پر طرفدار 199 دلار قیمت دارد -- یک گوشی‌ هوشمند چه قیمتی‌ دارد ؟ در حدود 299 دلار با قرارداد 2 ساله -- مردم برای این ترکیب 499 دلار هزینه می‌ کنند، ما چه هزینه ای را باید برای iPhone اعلام کنیم ؟ ما امکانات بسیاری را در این گوشی‌ ارائه کردیم که تمام آنها می‌ بایست صدها دلار هزینه داشته باشند ".

" چه قیمتی‌ را باید برای آن تعین کنیم ؟ برای مدل 4 گیگابایتی‌ ما همان قیمت 499 دلار به همراه قرارداد 2ساله را تعین کردیم که فاقد مزایا ویژه می‌ باشد -- و مدل 8 گیگابایتی‌ را با قیمت 599 دلار به همراه قرار داد 2 ساله ارائه می‌ کنیم ".

10:48 - " چه موقع در دسترس خواهد بود ؟ ما آن را از ماه ژوئن عرضه می‌ کنیم -- این دستگاه را ما امروز معرفی‌ کردیم چون تائید و موافقت FCC طول می‌ کشد... و فکر کردیم که بهتر است آن را امروز خودمان معرفی‌ کنیم تا پس از تائید توسط FCC معرفی‌ شود. پس ما آن را از ماه ژوئن در آمریکا ارائه می‌ کنیم. در سه ماهه چهارم در اروپا و در سال 2008 در آسیا. پس ماه ژوئن در آمریکا عرضه می‌ شود و زمانی‌ که ما اینکار را بخواهیم انجام دهیم، Cingular را به عنوان شریک خود انتخاب می‌ کنیم ". " آنها به عنوان نماینده انحصاری و شریک ما در آمریکا خواهند بود -- بی‌ شک همکاری منحصر به فردی‌ می‌ باشد. ما نوآوری های خاصی‌ را با یکدیگر ارائه می‌ کنیم. در بخش صندوق پستی‌ قابل مشاهده شاهد اولین محصول این همکاری هستیم. ما iPhone را از طریق فروشگاه های خودمان و Cingular به فروش می‌ رسانیم ".

10:49 - " این باعث خوشحالی‌ من می‌ باشد که Stan Sigman رئیس هیات مدیره Cingular را به شما معرفی‌ کنم ". " ما این قرارداد همکاری را بدون دیدن این گوشی‌ در 2 سال پیش امضا کردیم -- و این فقط به خاطر اطمینان به دیدگاه استیو در نزد من بود ".

10:50 - " این امتیاز بسیار مهمی‌ برای ما در جهت همکاری با اپل می‌ باشد -- این AT&T جدید است. 11 روز پیش Cingular به عنوان بخش کاملی‌ از AT&T درآمد ". لوگوی AT&T بر روی صفحه، نمایش داده می‌ شود.

10:51 - " ما این همکاری که به وسیله آن محیط موبایل با استفاده از بهترین شبکه و بهترین دستگاه ارائه به یک مرحله جدید وارد می‌ شود را اعلام می‌ کنیم. شبکه ها به عنوان پایه اصلی‌ می‌ باشد که Cingular و AT&T آن را ارائه می‌ کنند ". " زمانی‌ که این موضوع برای شبکه ها مطرح می‌ شود، AT&T دارای کیفیت افسانه ای می‌ باشد. استفاده از این امکانات بر روی محصول اپل چه چیز را به ارمغان می‌ آورد ؟ شما بهترین کیفیت صدا و اطلاعات را خواهید داشت... "

10:52 - " ما از همکاری با اپل در جهت ارائه یکی‌ از بهترین محصولات یعنی‌ iPhone راضی‌ هستیم ".

10:53 - " ما نحوه همکاری کمپانی‌ ها با یکدیگر را تغییر دادیم. اپل و Cingular از همکاری چندساله برخوردارند. این همکاری منحصر به فرد اجازه می‌ دهد تا اپل همان اپل باشد و Cingular همان Cingular ".

10:54 - " استفاده کنندگان iPhone از مشتریان Cingular و AT&T خواهند بود -- آنها از بهترین شبکه و سرویس ها بهره خواهند گرفت. اپل... Cingular ... و AT&T راه درازی را بیش رو دارند ".

" امیدوارام شما هم مانند ما پرهیجان باشید ". وی صحنه را ترک می‌ کند و استیو وارد می‌ شود...

10:56 - " همانطور که Stan گفت، ما از حدود 2 سال پیش در مورد این با یکدیگر همکاری داشتیم و این در حالی‌ بود که هرکدام از دو دنیای مختلف بودیم. ما اینها را دوست داریم و سعی‌ می‌ کنیم سال خوبی‌ را با یکدیگر داشته باشیم. اجازه بدید تا به این بازار نگاه کنیم و ببینیم که چقدر بزرگ است... " در این لحظه دستگاه کلیک کننده استیو از کار می‌ افتاد و حتی‌ به هنگام جایگزین کردن آن نیز عمل نمی‌ کند. " در پشت صحنه الان دارند تلاش می‌ کنند تا این مشکل هرچه زودتر رفع شود ! " -- خنده حاضرین

10:56 - " می‌ دانید، وقتی‌ من در دبیرستان بودم، Steve Woz و من دستگاه کوچکی‌ ساختیم که TV Jammer نام داشت -- با استفاده از این نوسانگر می‌ توانستیم فرکانسی‌ ایجاد کنیم تا تلویزیون از کار بیوفتد... ما ارد خوابگاه در Berkeley می‌ شدیم تلویزیون ها را هنگامی‌ که مردم در حال دیدن مجموعه Star Trek بودند، از کار می‌ انداختیم... خوب امیدوارم که درست شده باشد وگرنه آنها باید برای من تغییر دهند ".

10:57 - بر روی نمودار، 26 میلیون کنسول، 94 میلیون دوربین دیجیتالی‌، 135 میلیون دستگاه پخش موسیقی‌ قابل حمل، 209 میلیون کامپیوتر و 957 میلیون گوشی‌ در سال 2006 به فروش رفت. این نمودار اعلام می‌ کند که 1 درصد از سهم بازار برابر با 10 میلیون واحد می‌ باشد. " این دقیقا همان چیزی است که ما می‌ خواهیم، 1 درصد از سهم بازار در سال 2008 یعنی 10 میلیون دستگاه و ما برای آن تلاش می‌ کنیم ".

10:58 - " پس امروز ما به مک و iPod، Apple TV و iPhone را اضافه کردیم و شما می‌ دانید که مک تنها چیزی است که از آن به عنوان کامپیوتر در ذهن خود دارید. ما در این مورد فکر کردیم و همانطور که شما هم می‌ دانید، فکر می‌ کنیم اسم ما باید بازتابی‌ بهتر از آنچه هست داشته باشد ".

" از امروز به بعد ما اعلام می‌ کنیم که با حذف Computer، نام ما Apple Inc خواهد بود ".

10:59 - " می‌ دانید، من دیشب حتی‌ یک لحظه هم نخوابیدم و به خاطر امروز بسیار هیجان زده بودم. ما در اپل بسیار خوشبخت هستیم، محصولات انقلابی‌ داریم. مک در سال 84، iPod در سال 2001 و این را در سال 2007 با iPhone تکرار خواهیم کرد -- ما از این بابت بسیار خوشحال و هیجان زده هستیم ". " جمله قدیمی‌ از Wayne Gretzky وجود دارد که من آن را بسیار دوست دارم -- ' من به سمتی‌ حمله می‌ کنم که توپ هاکی‌ به آنجا خواهد رفت، نه جایی‌ که در آنجا قرار دارد. ' و این همان چیزی است که ما در اپل آن را انجام می‌ دهیم، از همه شما بسیار زیاد ممنونم ". در این لحظه حاضرین بلند می‌ شوند و تشویق بسیاری می‌ کنند.

11:00 - "از همه شما ممنونم. من می‌ خواهم تمام کسانی‌ که در این پروژه کار کردند را مشخص کنم...از شما می‌ خواهم که بر روی صندلی‌ های خود بنشینید و آیا امکان دارد همه کسانی‌ که در این پروژه کار کردند بخواهم که بایستند ؟ اجازه بدید تا همه با هم آنها را یک تشویق کنیم".

11:01 - " من همچنین نمی‌ توانم بدون تشکر از خانواده هایمان اینجا را ترک کنم -- آنها ما را در 6 ماه گذشته کمتر دیدند. بدون پشتیبانی‌ آنها ما نمی‌ توانستیم آن کاری که می‌ خواستیم را انجام دهیم. نمی‌ دانید که ما چقدر به شما نیاز داریم و از شماها تشکر می‌ کنم، بسیار ممنونم ".

11:02 - " باعث خوشحالی‌ من است که در پایان جان مایر را معرفی‌ کنم که موسیقی‌ پایان سخنرانی‌ را ارائه می‌ کند... ".

در پایان امیدوارم که شما عزیزان از مجموعه گزارش مراسم سخنرانی‌ نمایشگاه و همایش
Macworld2007 استفاده لازم را برده باشید... این پست و تاپیک تنها برای اطلاع رسانی‌ و آشنایی‌ شما با این سخنرانی‌ بود و می‌ خواهم که اگر در سایت دیگری نقل کردید حتما لینک منابع را سایت دنیای آی تی‌ قرار بدید...

جدیدترین ارسال ها

بالا