پشتیبانی (گرگ)Wolf

shervin55

Member
سلام ، اینم کار جدیدم من قراره این مدل رو کامل کنم و باهاش یه رندرم بگیرم ولی اول میخوام خیالم از مدل راحت شه بعدش یه مشکل دیگه ام هست اونم اینه که من زیاد کار کردن با Hiar رو بلد نیستم.خوشحال میشم کمک کنید.

• :-?

خوش حال میشم نظرتون رو بدونم

• :oops:

پیوست ها

• Model_2.jpg
    Model_2.jpg
    297.8 کیلوبایت · بازدیدها: 50

madmaster_3d

Well-Known Member
والا این بیشتر به اون شخصیت گرگی که تو اهرام مصر هستش که سرش گرگ هستش بدنش آدم. شبیه اون هستش یا یک گرگ :) باید خشن تر باشه

member99

Member
:) خسته نباشید ولی این گرگه یا خیلی پیر و بی حاله... یا اینکه تریزومی داره... پیشنهاد من اینه که روی فک و پوزه اش بیشتر کار کنید

shervin55

Member
ادیت

اینم از مدل با یک سری تغییرات فکر کنم بهترشده باشه البته یادم رفت بگم مدل هنوز کامل نشده و کلی کار داره کاش موضوع رو تو wip قرار می دادم.
  • :oops:

پیوست ها

• Model_3.jpg
    Model_3.jpg
    436.3 کیلوبایت · بازدیدها: 33

homayoon_fattah

Well-Known Member
خوبه و لی اینهمه جزعیات به نظر من لازم نیست چون بیشتر جزعیات رو موهاش نمایان هست . باید روی موهاش وقت بزارین . گرگ خیلی برامدگی ابرو نداره و قاعده گوشش هم جمع شدگی نداره بلکه بازه و پهنه . پیشنهاد میکنم محتویات دهنشم مدل کنین

h-a-n-s

Member
این کار یه چیزی بین فانتزی و رئال ، اول باید مشخص کنید که هدفتون چی هست رئال یا فانتزی
رئال که مشخص ولی مدل های فانتزی در عین سادگی جذاب هستند و توشون غلو میشه مثلا تو چشم ها که معولا بزرگتر میسازن - گوش - پوزه و ...

اگه قرار این یه گرگ واقعی (رئال) باشه فک پایینی باید کوچکتر از بالایی باشه قسمت بالایی چشم که شبیه ابرو درست بشه - قسمت های که تو عکس مشخص شده

در کل خوبه ولی بهتر از این هم میتونه باشه روش کار کنید از رفرنس ها بیشتر استفاده کنید

http://www.aparat.com/v/7OjP5

Model_3.jpg WolfHeadWip.jpg LoboZBrushCompoGrisB.jpg

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خوبه ولی پوزش بیشتر شبیه دَم باریک شده.
مگر اینکه باریکی پوزش رو با Hair پوشش بدید.

سلام.....
خوبه ولی بیشتر به روباه شبیه تا گرگ.....گرگ پوزه ی پهن تر و یکم کوتاه تر داره و گوش هاش بهم نزدیک تر هست.....البته در reference های مختلف ممکن نزاد های مختلفی از گرگ باشن که متفات باشن و خیلی خوب میشد reference رو که انتخاب کردید هم می گذاشتید...
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
سلام پیشنهاد می کنم به نگاه به جمجمه ی گرگ بندازید بعد شروع به مدل سازیش کنید این پوزش بیشتر شبیه دست آدمه که جمع بشه به طرف داخل و نوک دار باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا