(گرمای روح) Oly OldMan

این تنها کار organic منه ، یک کاری که به صورت پیوسته انجام نشده و خیلی اتفاقی و خوش خوشک بدون هیچ طرح قبلی انجام دادم. lowpoly سر و دستا رو زمان خدمت سربازی تو اتاقم زدم (خدمت سربازی خوبی بود همش تو یه اتاق با یک سیستم تنها بودم). بعد سر فرصت بقیه کارو تو خونه انجام دادم و جزئیات مودل رو با zbrush انجام دادم. در هر صورت خروجی اون طوری که فک میکردم نشد.
lowpoly modeling: 3dsmax2009
detail shadering: zbrush
render: photoshop
در ضمن من همون تصویر رندر شده zbrush رو بردم تو photoshop و خروجی گرفتم. دیگه حوصله بردن تو مکس و نورپردازی متریال دهی و رندرو نداشتم اون طوری خیلی سرعت کارم پایین میومد و دیگه حوصله کار کردن رو این پروژه رو نداشتم فقط خواستم تمومش کنم.

اینم wip کارمه http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=54056

2wn3h55.jpg

ممنون

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام و خسته نباشی بنیامین جان.
کار قشنگی شده مثل همیشه . من که ازش خوشم اومد :) حسش رو خوب میرسونه.
فقط نمیدونم چرا بعضی جاهاش اذیت میکنه. مثلا شصت دست راستش غیر طبیعی چرخیده.
فکر کنم حالا که دیگه از شر سربازی خلاص شدی باید منتظر کارای خفنت هم باشیم. :D منتظریم.
موفق باشی. :wink:

alionline1366

Active Member
فوق العاده زیبا شده فقط بخاراش یکم میتونست بهتر کار بشه البته من زیاد وارد نیستم فقط به چشم بیننده گفتم

hamed1star

Member
واقعا خسته نباشی رفیق

کارت خیلی عالی شده

بازم از این کارای خوب خوب بزار

موفق باشی

فقط نمیدونم چرا بعضی جاهاش اذیت میکنه. مثلا شصت دست راستش غیر طبیعی چرخیده.
موفق باشی. :wink:

آره علی جان موافقم آخه باره اولم بود که تو zbrush از transpose master استفاده میکردم. میگم دیگه زود می خواستم تمومش کنم که از شرش خلاص بشم.

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
خییییییلی قشنگه
تبریک می گم
یه پیشنهاد
اگه سرش خم بشه جوری که زیر گردنش به سمت بیننده باشه وچش راشتشو ببنده انگار که داره آتیش می گیره خیلی جالب تر می شه

راستی وایر فریم نمیذارید ازش؟

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا