گرد کردن گوشه در poly

red_shark

New Member
سلام. یک باکس را به editable poly تبدیل کردم و میخوام تغییراتی اعمال کنم.

هنگام تغییرات برخی قسمت ها لازمه گوشه گرد داشته باشه. از چه تکنیکی باید استفاده کنم ؟

madmaster_3d

Well-Known Member
با گزینه edge اون گوشه رو انتخاب کن بعد با گزینه champfer گردش کن.هرچی سگمنت ها هم بیشتر بدی تو همین چمفر بهتر میشه. ولی 3 4 تا سگمنت کافیه. به همین سادگی

red_shark

New Member
اولش با همین چمفر انجام میدادم. ولی چندتا مشکل دارم

وقتی یدونه نقطه انتخاب میکنم تغییری نمیشه. چندتا که انجام میکنم برای گوشه های خیلی تیز و مخصوص لایه سطحی طرح ( آخرین لایه از بالا ) اون تیزی را نمیتونم از بین ببرم. اطراف کمی سیاه میشه

red_shark

New Member
منظورم اینه اون چیزی که از کردن کردن مد نظرم هست رخ نمیده. بیشتر وقتا هم یک سایه مشکلی میوفته کنار اون قسمتا که میخواستم گرد کنم.

نمونه عکس را ضمیمه کردم

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    271.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22

red_shark

New Member
آهان بله بهتر شد تنظییم اون بخش

فقط یک مشکلی که با edge لاین انتخاب میشه. نمیشه تنظیم کرد مثل ورتکس نقطه انتخاب کنه ؟

freshgun70

Member
خوب edge واسه اینه که همو خط ها رو انتخاب کنی! اصلا اسم اونا edge هست نه line!!و vertex هم به اون نقطه ها میگن!
بهتره اینارو یاد بگیری !!:cool:

red_shark

New Member
سلام مجدد

ممنون از همتون که اینقدر کمک میکنید. یک مشکل دیگه دارم.

وقتی با edge دارم گوشه را تنظیم میکنم ناهمواری زیاد بوجود میاد. حتی برخی از سگمنت هارا که انتخاب میکنم گرد نمیکنه ( هنگامی که چند سگمنت را همزمان انتخاب میکنم ).

تصویری که گذاشتم واضح تره ممنون میشم چک کنید.

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    256.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب اولا که سیگمنت هایی که وسط هستن نباید گرد بشن. اون هایی هم که بالا و پایین boxet هستن همه سگمنت هاش رو انتخاب کن نه فقط یک سگمنت رو. بعد چمفر کن. بعدش هم یک توربو اسموت 1 یا 2 بهش بده. همین. البته خود مکس هم باکس داره که چمفر باشه از اون استفاده کن

به نظرم اگر می خوای حسابی راه بیفتی این کار رو که میگم بکن
آموزش های
lynda 3d max 2010 essential training استیو نیل ساخته
3d max digital tutors 2009 که 8 دی وی دی هستش و بگردی 6 تومان هم پیدا می کنی.
این 2تا رو بگیر حسابی راه میفتی به اینکه حالا حالا باید بیخودی وقت حروم کنی
البته دومی رو گرفتی هم کافیه. اولی رو دانلودش کن

آخرین ویرایش:

red_shark

New Member
برای دانلود فیلم lynda 3d max 2011 essential training را دانلود کنم که جدیدتر هست یا همون 2010 بهتره ؟

اینکارایی که گفتین برای گرد کردن انجام بدم را کردم ولی درست نشد ( احتمال زیاد دست نفهمیدم چیکار کنم. )

madmaster_3d

Well-Known Member
Lynda Autodesk 3ds Max 2010 Essential Training DVD
این عالیه. همین رو بگیر. من اون های دیگه رو دیدم.
والا شاید منظور من رو نگرفتی
الان یک عکس گزاشتم که منظورم رو بهتر بفهمی .

جدیدترین ارسال ها

بالا