ممنون شما هم پرتوفیق باشی برادر
آخ جون بلاخره یه فرصتی شد ما هم چندتا ایراد بگیریم عقده هامونو رو سرت خالی کنیم

خوب شروع میکنیم
صورتش شبیه مانیتور های LCD شده . شاید هم کفگیر خورده وسط صورتش

دست و پا نداره این بنده خدا ؟
حات بدنش یه جوریه انگار احساس خطر کرده ولی خودت گفتی داره تبسم میکنه
دیگه

...
آهان . رنگ آمیزیش خیلی خوب شده
همین
شما همیشه فرصت داری از ما کوچولوها ایراد بگیری...

صورتش تخت هست اما اشکالی نداره که. ممکنه مادرزادی باشه یا همه این جور گربه ها تو این غضای کارتونی این شکلی باشن. اونوقت میشه مشخصه سبکی و شاید حسن هم محسوب بشه!
دست و پا هم که داره برادر دو تا دست که بهش تکیه داده و دو تا پا که روش نشسته. فکر کنم اینجارو حواست با همون ال سی دی یا کفگیر بوده
در حالت بدنش هم شاید برداشتمون متفاوت باشه. البته یه خنده متبسم میتونه با انقباض بدن همراه باشه . این با انبساط صورت توی خنده های شدید تضادی نداره. حالت دمش هم نشون میتونه بده که آرومه. فرم پیچکی و سر پایین دم اگه جور خاص دیگه ای بود میتونست تاثیر یه خطر رو نشون بده.
متشکرم از ایرادهای تفکر برانگیزت.
در مورد رنگ که کم آوری ... اشکالی نداره دوستان هستن به جای شما

... دستت درد نکنه مهدی جون
خیلی خوبه
ولی کاش رنگ بندی شو عوض کنی
یه ذره شبیه شیرِ شده تا گربه(نظر شخصی)
در باب رنگ خب نظر شما کاملا محترمه. خوب شد که گربه های سبزم رو زیاد اینجا نذاشتم... حقیقتش توی رنگ دو تا نکته هست که منو محدود میکنه. یکی اینه که یه رنگ به یه فرم نمیاد یا برعکسش غیرمنتظر بهش میخوره و دیگری این که حس بدی رو القا میکنه یا تغییر رنگ به اون حالت ارزش های پایین تری میده.
این تست تغییر رو اتفاقا زدم. نتیجش یکمی حرکت برای زرد بهتر وصورتی گرم تر شد... گربه سرخ وآبی هم شد اما بهش نیومد...
و اینکه شبیه شیر بشه هم به نظرم بد نیست... مگه بده؟ ... اگه شیر بشه دیگه گربه نیست اما اگه باهاشون فامیل بشه خوبم هست. خب شیر جزو سگسانان هست (از لحاظ جانورشناسی!) اون حالت قاب دور سر هم میتونه اغراق در مو و تفاوت رنگ باشه ...
به هر حال از دید متفاوتتون استفاده کردم ...
مثل بقیه ی کار هات توی این سبک ، این کار هم قشنگ شده
این کارت من رو یاده بازی های فول اسکچ میندازه (بازی کامل بر مبنای نقاشی و فلش)
بهر حال ایده خیلی خوبیه
خسته نباشی
منو هم یاد ایده های جدید انداختی استاد. دستت درد نکنه
عجب تبسمی هم کرده
آره البته نیشش پیدا نیست. مهربانی رو شاید بشه با تبسم یک گربه هم هدیه گرفت ...
_________
ممنون از تمامی بازدیدگران ارجمند

یا علی