گرادیانت در مسیر منحنی؟

++Hadi++

Active Member
سلام بر دوستان گرافیست خودم
خسته نباشین
درسته یخده گذشته ولی سال نو مبارک ....
یه سوال چند وقته ذهنمو گرفته .
نمیدونم شاید این هنوز یکی از مشکلات و کمبود های فتوشاپ باشه .
میشه تو فتو شاپ یه گرادیانت خطی رو مثل رنگین کمان با حالت reflect تو یه مسیر منحنی وار اعمال کرد.؟
stroke هم که ابزار گرادیانتو اعمال نمی کنه ؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید .
:neutral:بای ...:neutral:

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالاتتون رو در بخش سوالات و درخواستها مطرح کنید.

انتقال

++Hadi++

Active Member
کسی نمی تونه کمک کنه ؟
خوب شاید این از ضعف های فتو شاپه ؟!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نمونه ای چیزی از گرادیانتی که میخواید ندارید؟

من که متوجه نشدم دقیقا منظورتون چیه.

++Hadi++

Active Member
شما تو ذهنتون فرض کنین یه گرادیانتی رو درست کردین.
با این گرادیانت می خواهین یه رنگین کمون تو یه منحنی بکشین به این صورت که رنگها تو نوارهای منحنی بصورت موازی هم قرار می گرفتند.
یا این منحنی رو با استفاده از ابزار pen path رسم کردین یا محدوده نوار منحنی وار با ابزار select انتخاب کردین.
این رنگین کمون رو چطوری تو این منحنی به صورت خطی رنگین کمونی با خطوط منحنی موازی قرار می دین.
اگه ابزار gradient یه حالتی مثل منحنی داشت که بجای کشیدن خط راست و اعمال گرادیانت ، شما یه منحنی رسم می کردین تا این طیف ها رو تو حالت reflect به صورت خطوط موازی قرار می گرفتن مشکل من حل حل بود.

MEGA WAVE

Active Member
عزیز من این موضوع انقدرا هم پیچیده نیست.

1 - شما اول شکلت رو بصورت افقی بکش. ( مثل یه مستطیل )

2 - با یه گرادینت افقی رنگهایی رو که میخوای به صورت موازی توی شکلت پر کن.

3 - Ctrl+T ( ترنسفورم ) رو بزن ، حالت Warp رو انتخاب کن .

4 - حالا مستطیل رو با بازوهایی که ایجاد شده به راحتی به یه کمان تبدیل کن .

5 - رنگینکمان شما آمادست.

شاد زی

MEGA WAVE

Active Member
یه راه دیگه

میتونی بعد از اینکه یه مستطیل رو کشیدی و با گرادینت پرش کردی، با استفاده از Liquify و بعد ابزار Forward Warp Tool رو انتخاب کنی .

Filter --> Liquify

حالا سایز قطر براش این ابزار رو به اندازه طول مستطیل بزرگ کن .

حالا از وسط به سمت بالا به اندازه ای کافی بکش ( بسته به قوس کمان ، هرچی بیشتر بکشی بالا کمانت دایره تر میشه)

شاد زی

++Hadi++

Active Member
استاد گرانقدر mega wawe دستتون درد نکنه .
این هم می تونه چاره ساز باشه و مشکل منو حل کنه.
ولی به نظر شما کمبود ابزار گرادیانت منحنی وار تو فتوشاپ حس نمی شه ؟
منظورم اینه اگه یه همچین ابزاری بود خیلی بهتر و راحت تر یه همچین کارایی رو می شد کرد.
در هر صورت ممنون از راهنماییتون ...
بای ...

MEGA WAVE

Active Member
ولی به نظر شما کمبود ابزار گرادیانت منحنی وار تو فتوشاپ حس نمی شه ؟

ببین الان شما کارت با منحنی هست و نیاز به گرادینت منحنی داری.

بیا زمانیو در نظر بگیریم که شما میخوای گرادینت زیک زاک یا 90 درجه یا اشکال مختلف داشته باشی ...

آیا بازم باید این انتظار رو داشت که محصول ادوبی ( فتوشاپ ) این امکانات رو فراهم کنه ؟

قاعدتاً پاسخ من خیر هست. چون شما با ابزاری که هست خیلی راحت میتونی تمام اینهارو درست کنی.

شاد زی

++Hadi++

Active Member
البته می شه این کارو با ابزار گرادیانتم کرد. شما از ابزارش نوع radial رو انتخاب می کنین و از بیرون ناحیه منتخب منحنی جوری به بیرون می کشین که نوارهای موازی تو در توی radial بصورت مناسب قرار بگیره.ولی یه خورده تنظیمش سخته.
در هر صورت ازتون ممنونم mega wawe عزیز..
بای...

++Hadi++

Active Member
آیا می تونی با اون چیزایی که گفتی گرادیانت رنگین کمان با رنگهای موازی رو تو این منحنی اعمال کنی ؟
من که نتونستم.

پیوست ها

• Curve.rar
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

MEGA WAVE

Active Member
Curve.jpg

البته این رو من باب بحث خودمون انقدر ساده درست کردم . چون برای درست کردن یه رنگین کمان کارهای خیلی جالبی میشه انجام داد.

شاد زی

++Hadi++

Active Member
من فتوشاپم متوسط نزدیک به خوبه ولی این یه مورد رو واقعا نتونستم.
از ابزار wrap استفاده کردم ولی هر چقدر خواستم با دسته ها و چیزای دیگه ور برم انقدر مستطیل صافم ، کج و معوج و اینور اونور شد که نتونستم اونطوری که شما درست کردین رو درست کنم.
یعنی یه جورایی کار سمبل شد.
از ابزار دستی هم که تو فیلتر یاد شده گفتین برای کشیدن مستطیل استفاده کردم ولی باز این شکل در نیومد. یعنی واقعا نتونستم از ابزار فتو شاپ و از rectangle select که گرادیانت توش اعمال شده اینو کجش کنم و اینطوری در بیارم.
شما چطوری و با چه ابزاری گرادیانت رو اینطوری و راحت تو همون چیزی که بهتون دادم رسم کردی؟
فکر نکنم رو یه مستطیل رسم کرده باشین و بعد کجش کرده باشین.
فکر کنم از ابزار gradiand و حالت radial استفاده کردین و از درون کمان به بالا سمت چپ کشیدین .
ببین دوست من ، من این روش رو حتما لازم دارم فقط لطفا یخده بیشتر و بهتر توضیح بده.
اتفاقا این یکی از نقاط ضعف بزرگ من تو فتو شاپه .
ازت بی نهایت سپاسگزارم...
بای ...

MEGA WAVE

Active Member
همون مستطیلی که گفتم بکش.

گرادینت رنگینکمانت رو به صورت افقی توش پر کن .

Filter --> Distort --> Twirl رو انتخاب کن .

تنظیماتش رو طوری انجام بده که توی مارپیچها یه کمان کامل بدست بیاد.

ok کن ، حالا قسمت های زیادی رو حذف کن و اگه نیازی هست که زاویه کمان رو بچرخونی با ابزار فری ترنسفورم این کار رو انجام بده .

یه نکته :

برای انجام همچین کارهایی ، مستطیل رو بزرگتر از حد معمول بگیر تا کمانت هم بزرگتر از حدی بشه که میخوای و در آخر کوچیکش کن تا کار تمیزتر در بیاد.

شاد زی

++Hadi++

Active Member
خیلی ممنون . لطف کردین . ایشالا تو فتوشاپ و هر علمی که دوست داشتین به جاهایی برسین که نمی تونستین حتی بهشون فکر کنین .
این گل نثار شما:rose: حیف که دنیای مجازیه وگرنه راستکیشو بهتون می فرستادم ها ها .
کار داشتین تو انجمن فلش با الباقی دوستان در خدمتیم...:wink:
بای ...
:evil::neutral: Hadi Metal:neutral::evil:

جدیدترین ارسال ها

بالا