گذشت ایام و MMB

hadiofogh

New Member
سلام که نام خداست
هی خدا
می دونین وقتی امروز اینجا رو دیدم کلی کیفیدم اما حسرت خوردنام .......
من 2 سال پیش توی تابستون با اینکخ کلی کار داشتم و فقط شبا بعد از ساعت 9 میرسیدم خونه اما رسیدنم با نشتنم پای پی سی یکی بود. بعد از 3 ماه کار یه پلیر ساختم, نه یه پلیر معمولی یه پلیر عالی. سعی کردم برتر از جت آودیو باشه که شد چون کلی کارای نو داشت و اینکه هر اشکالی واسه جت آودیو داشت و برطرف کردم. خوب توی جشنواره ی دانشجوئی استانمون...آ.غ اول شدم بعدش اومد واسه کشوری و دیگه ندیدمش. از اون موقع تا حالا حتی به مالتی فکرم نکرده بودم اما اینجا و این فضا آدم و به شوق میاره.
امیدوارم ان شا الله شما عزیزان تلاش کنید و به جایی که باید برسید.
موفق باشید
:oops:

Little-Demon

Well-Known Member
خوب حضور شما رو خوش آمد میگم .......

درسته یکی از خاصیت های انجمن همینه ....بجز فضای آموزشی حتی یک جو دوستی خاص رو پدید میاره که یکی مثل بنده که به دلایل آشکار میخواد بره نمی تونه دیگه ترک کنه اینجا رو ...

انجمن مغز انسان رو باز می کنه و استعدادهاش رو شکوفا می کنه ...البته بسته به خود فرد داره ...

حالا ما بدمون نمیاد اگه دارید اون نمونه کار رو ببینیم ......بالاخره ...شما و امثال شما باید انگیزه ساز تفکرات دیگران بشن دیگه ...!!!!

silvercover

کاربر متخصص
بله احساس خیلی خوشایندی هست. آدم بعد از یه مدت طولانی بر میگرده و به کارایی که کرده نگاه میکنه و یادی از گذشته ها میکنه و چند دقیقه ای تو خاطرات گذشتش غرق میشه. بنده هم مثل سایر دوستان مشتاق هستم تا کار شما رو ببینم.

تشکر از حضورتون.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
بنده هم مشتاق فعاليت شما و ديدن كاراي شما هستم...

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا