Fa گذاشتن صدا در مولتی مدیا بیلدر

mj3a

Active Member
سلام. من درحال طراحی پروژه ای برای مسابقه ی محتوای الکترونیک هستم. همون طور که میدونید یکی از چیزایی که خیلی توی انتخاب شدن تاثیر داره گذاشتن موزیک و دکمه ی ایست و پلی شدن موزیک هست.
من توی اینترنت یه سرچی کردم ولی به نتیجه مطلوبی نرسیدم.من میخوام که یک آهنگ وقتی که پروژه باز میشه خودش پلی بشه و خود بیننده بتونه با کلیک کردن روی دوتا دکمه به موزیک استوپ بده و دوباره پلی کنه. در ضمن میخوام که دکمه ها توی تمام صفحات کار کنن و آهنگ توی تمام صفحات باشه و خودش بخونه.چیزی که توی اینترنت پیداش نکردم اینه که وقتی من آهنگ رو توی تنظیمات یک صفحه میزارم و با یک کد که باعث میشه موزیک توی صفحات دیگه ادامه پیدا کنه،چه کدی رو بزارم برای دکمه ی استوپ که وقتی دکمه ی استوپ رو میزنم و بعد پلی رو میزنم از اول پلی نشه؟؟ اصلا این طوری که من میخوام میشه توی مولتی مدیا بیلدر انجام داد؟
کدی که باعث میشه موزیک توی صفحات مختلف ادامه پیدا کنه:
HTML:
If (P<>1) Then
  PlaySound("C:\Users\Public\Music\Sample Music\Kalimba.mp3")
  P=1
End
کدی که روی دکمه ی استوپ میزارم اینه:
HTML:
StopSound()

اگه میشه خودتون کارهایی رو که من کردم انجام بدید و بگید کدی براش هست یا نه. خیلی خیلی ممنون

mj3a

Active Member
من با مراجعه به تاپیک های قدیمی مشکلم تا حدودی حل شد.کد زیر رو اول حذف کردم:
If (P<>1) Then
P=1
End

و توی دکمه ها از کدهای زیر استفاده کردم:
Pause=1
BackgroundPause()

و

If (Pause=1) Then
BackgroundPause()
Else
BackgroundPlay("C:\Users\Public\Music\Sample Music\Kalimba.mp3","LOOP")
End

حالا توی همه ی صفحه ها همه چی کار میکنه ولی وقتی دوباره بر میگردم به صفحه ی اول ، موزیک از اول پلی میشه. به نظر شما مشکل از کدوم کد هست؟؟

booyebaran

Well-Known Member
شما باید یه صفحه مخصوص اجرای موزیک بذارین که موقع بازگشتتون به اون صفحه دیگه بر نگردین و بعدش هم دستور رفتن به صفحه بعد رو بدین.

به این صورت که شما مثلا 3 تا صفحه ایجاد میکنید و توی صفحه اول این دستور رو میدین :

[PHPS]If (P<>1) Then
P=1
End
NextPage()

[/PHPS]

حالا کل پروژه توی صفحه 2 هستش و شما وقتی از صفحات دیگر مث 3 یا 4 یا ... وقتی بازگشت رو میزنید دستور بدین که بیاد صفحه 2 و نره صفحه 1

mj3a

Active Member
ممنون از شما. ولی نمیشه.چون اینطوری نمیشه موزیک رو قطع کرد. من میخوام هم آهنگ پخش بشه و هم بشه آهنگ رو استوپ زد. نمی دونم چرا ولی وقتی کاری که شما گفتید رو انجام دادم دیگه دکمه های استوپ و پلی موسیقی که توی همه ی صفحه ها گذاشتم کار نمیکنه
یه موضوع دیگه ای هم هست اگه میشه کمکم کنید:
من یه مشکل دیگه هم دارم. مشکلم اینه که وقتی به یه صفحه از چندجا لینک میدم،چجوری براش دکمه ی برگشت بزارم؟
اگه منظورم رو نفهمیدید با توضیحی که الآن میدم می فهمید.من دارم یک نرم افزار آموزشی میسازم که هر فصلش،دسته بندی داره به شکل عکس زیر:
http://up.galaxy-tools.ir/up/galaxy-tools/Music/hhhh.png
سمت چپ این منو متن قرار میگیره. روی هر دکمه که کلیک کنن موضوع دلخواهشون میاد. مثلا از دکمه ی "بازی های آموزشی" میتونن یکسره وارد منوی "مقدمه آموزش" بشن. و این یعنی 3تا لینک بهش داده میشه. من هم نمیدونم از کدوم منو وارد صفحه اول آموزش(مقدمه) میشن.پس نمیتونم به دکمه ی برگشت لینک بدم که کجا بره. به نظرتون چیکار کنم؟؟

آخرین ویرایش:

booyebaran

Well-Known Member
نیازی نیست توی تموم صفحه ها یه دکمه قرار بدین شما بیاین یه دکمه رو توی Master Page یا Master Layer بذارین جواب میده.

page-mmb.jpg

راجع به سوال دوم هم شما میتونین برای هر صفحه یه متغیر تعریف کنین که من سورسشو قرار میدم.

پیوست ها

• Page.zip
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

mj3a

Active Member
ممنون. ولی من کار با مستر کد رو بلد نیستم.اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
در مورد اون سورس من نمیتونم انجام بدم. چونکه پروژه ی من بالای 100 صفحه هست و اگه برای هر 10 فصل آموزشم این کار رو بکنم باید کلی وقت بزارم. به نظرتون راه دیگه ای وجود نداره؟؟

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
شما بهتره از BackgroundPlay برای اینکار استفاده کنید این تابع قابلیت Stop و Pause هم داره

درضمن پروژه ای رو که 100 صفحه داشته باشه خروجی نهایی به مشکل بر میخورید و نمیتونه پروزه موفقی برای جشنواره باشه

من تو این زمینه تجربه دارم که میگم رتبه 3 کشور جشنواره رو داشتم تو پنجمین دوره

mj3a

Active Member
اگه دقت کرده باشید همون اول من نوشتم که از BackgroundPlay استفاده کردم.اگه شما میتونید مشکلی که داشت رو راهنمایی کنید تا حل بشه من هم دوباره از همون تابع استفاده میکنم.
در ضمن میتونید بگید به چه جور مشکلی بر میخورم؟ یعنی کامپایل نمیشه؟ میتونم بپرسم شما دقیقا در چه مسابقه و چه سالی رتبه آوردید؟ آخه من نرم افزاری که پارسال ساختم رو از طرف مدرسه دادم و از شهرستان رفت بالا و چون سایت مدرسمون خرابه هنوز نفهمیدم که توی استانی رتبه آورد یا نه. اون نرم افزارم 43 صفحه داشت و تقریبا 100 مگابایت حجم.البته سورسش 68 مگ حجم داشت. ولی این نرم افزارم رو خیلی دارم روش کار میکنم.
میشه دقیق بگید حجم سورس و تعداد صفحات براش چقدر باید باشه؟؟ و اینکه اون جشنواره ای که شما توش شرکت کردید،موضوعاتش میتونه درسی باشه و محدودیت سنی داره یا نه؟ آخه من تازه اسفند امسال،14 ساله میشم و دارم میرم به کلاس هشتم. سطح نرم افزارم خیلی بالاتر از بچه های دیگست. ولی این مولتی مدیا بیلدر خیلی کدنویسی هاش مسخرست. هرکاری میکنی از یه جا دیگه ایراد پیدا میکنه!

MahmoodM30

گه دقت کرده باشید همون اول من نوشتم که از BackgroundPlay استفاده کردم.

بله استفاده کردید ولی درست نتونستید کد نویسی کنید دیگه

در ضمن میتونید بگید به چه جور مشکلی بر میخورم؟ یعنی کامپایل نمیشه؟

منکه دقیقا نمیدونم پروژه شما چی هست و چیکار میخوایید بکنید تا دقیق تر راهنمایی کنم ولی اصول کار این هست که فایل کامپایل شده بیشتر از 5 یا 4 مگ نباشه تا توی اجرا به مشکل بر نخورید

حتی ممکنه پروزتون موقع save کردن دچار مشکل بشه و دیگه نشه بازش کرد و همه این ها به خاطر حجم بالا هست

ممکنه کاری که شما میخوایید تو 100 صفحه بکنید رو بشه تو 1 صفحه هم انجام داد پس اینجا مطرح کنید دقیقا چیکار میخوایید بکنید تا راهنمایی کنیم

میتونم بپرسم شما دقیقا در چه مسابقه و چه سالی رتبه آوردید؟

همون محتوای الکترونیکی بود برای من دوره پنجم بود اواخر 90 بود فکر کنم دقیق یادم نمونده والا

برای اینکه اطلاعات بیشتری داشته باشید از نحوه برگزاری و ... بهتره با مسولیت مدارستون هماهنگ کنید یا به سایت ثبت نامش برید

ولی این مولتی مدیا بیلدر خیلی کدنویسی هاش مسخرست. هرکاری میکنی از یه جا دیگه ایراد پیدا میکنه!

کد هاش مسخره نیست و ایراد هم نداره . چون شما سطح آشناییتون با بیلدر خیل پایینه واسه این به اینجور مشکلات بر میخورید اینا ساده ترین کارهایی هست که میشه با بیلدر انجام داد

بهتره کتاب جامع بیلدر رو مطالعه کنید. موفق باشید

MahmoodM30

اینم یه نمونه برای کنترل موزیک زمینه

پیوست ها

• Media1.rar
    8.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30

mj3a

Active Member
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و دونه دونه جواب دادید. راستش من قبلا یه فایل 100 مگابایتی رو کامپایل کردم ولی شما میگی 4یا 5 مگابایت. ولی من میخوام آموزشم کامل باشه.
میخوام کل ریاضی سال هشتم رو توش بزارم.یعنی هر فصل دو نوع آموزش ساده و پیشرفته داشته باشه و برای هر کدومشون یه آزمون چهارگزینه ای درست کنم.از اینترنت هم فایل های فلش گیر اوردم واسه آموزش دادن با بازی. نرم افزارم یه بخش سرگرمی داره.یعنی چندتا بازی بی ربط به ریاضی میزارم واسه ی سرگرم کردن.(یکی از پر طرفدار ترین بخش توی مدرسمون شده بود:green:
یه صفحه برای معرفی طراح گذاشتم.یه صفحه هم برای سیستم های مورد نیاز.مثل فلش پلیر و ...
برای اینکه خوب متوجه بشید دوست دارم سورسش رو براتون بزارم ولی هم از وبسایتتون و هم توی این انجمن نمیدونم چجوری ارسال کنم که کسی غیر از شما بدستش نرسه

MahmoodM30

من نمیگم که فایل 100 مگی کامپایل نمیشه من حرفم سر سرعت و .... هست و مطمئن باشید فایل که حجمش 100 مگ باشه با فایل 4 مگی توی اجرا و سرعت خیلی فرق میکنه

همه این کار هایی رو که شما میگید میشه توی چند صفحه هم انجام داد براحتی و نیاز به 100 صفحه نیست حتی میشه جدا از هم ساختشون

در مورد سورس هم میتونید از طریق پیغام خصوصی لینک کنید

mj3a

Active Member
من با این انجمن خیلی آشنایی ندارم. اگه میشه لینک صفحه ای که پیام خصوصی میدن رو بدید

MahmoodM30

رو نام کاربری من کلیک بکنید و بعد گزینه پیغام خصوصی رو بزنید

mj3a

Active Member
وقتی میزنم اصلا گزینه پیام خصوصی نمیاد. فکر کنم محدودیت ارسال داره.یعنی باید یه تعداد پست ارسال کنم تا بتونم پیام خصوصی بدم.
ایمیلتون رو بدید تا براتون ایمیل کنم. یا اینکه از طریق منوی تماس با ما در سایتتون براتون بفرستم

mj3a

Active Member
براتون فرستادم. یهه مشکل دیگه هم توی پروژه پیش اومده. من برای هر دکمه ای که به صفحه ی دیگه لینک میده go to page گذاشتم ولی بعضی از اونها کار نمیکنن. شما میتونی توی صفحه چهارم سورس ببینید که بعضی از دکمه های کناری صفحه های دیگه رو باز نمیکنن

MahmoodM30

من دیدم پروژه شما رو دلیل همه این مشکلاتی که دارید بر میگرده اینکه با بیلدر خیلی کم کار کردید و این هم عادی هست ولی بهتره قبل از اینکه استارت بخش های پروژه رو بزنید یه نگاهی به کتاب جامع بیلدر بکنید تا کار با توابع اشیا و .... رو یاد بگیرید

الان همون بخشی که میگید به صفحات نمیره اگه به بخش Action دکمه هاتون نگاه کنید متوجه میشید که کلا اشتباه نوشتین مثلا نام صفحه Page 5 هست که شما انتخاب کردید 5 که این عملیات ساده ترین و پیشو پا افتاده ترین کار ها با بیلدر هست

واسه این هست که میگم یک روز رو کلا زمان بزارید و کتاب جامع بیلدر رو دانلود کنید و بخونید تا کارتون راحتر بره جلو

و اینکه شما بخوایید برای همه بخش هاتون اینطوری صفحه درست کنید و از این همه تصاویر استفاده کنید که خیلی هاشم تکراری هست پروژتون به مشکل بر میخوره

در حالی که میشه به راحتی از Master Page استفاده کرد و کار ها رو راحتر جلو برد همه اینها رو میتونید از طریق آموزش های موجود تو انجمن و خود راهنمای بیلدر ببینید و یاد بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا