این cms گالری ؛ به زودی منتشر میشه :دال .. به سفارش دوست پایینی عکس پیوست شد ..
kiarash.M Active Member Sep 21, 2009 #1 این cms گالری ؛ به زودی منتشر میشه :دال .. به سفارش دوست پایینی عکس پیوست شد .. پیوست ها 000107_abpyu_9.zip 492.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Sep 21, 2009 #2 دوست عزیز اگه ضمیمه کنی، خیلی بهتره و ما راحت تر تصویر رو میبینم. کارت هم قشنگ شده.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 21, 2009 #5 کار قشنگی شده کیارش جان. فقط اون متن انگلیسی اگر جمع تر بشه و کامل بیاد پایین متن فارسی (از 2 طرف بیرون نزنه) قشنگتر هم میشه. موفق باشی.
کار قشنگی شده کیارش جان. فقط اون متن انگلیسی اگر جمع تر بشه و کامل بیاد پایین متن فارسی (از 2 طرف بیرون نزنه) قشنگتر هم میشه. موفق باشی.
kiarash.M Active Member Sep 21, 2009 #6 sara_is_nice_girl گفت: کار قشنگی شده کیارش جان. فقط اون متن انگلیسی اگر جمع تر بشه و کامل بیاد پایین متن فارسی (از 2 طرف بیرون نزنه) قشنگتر هم میشه. موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... مرسی .. ؛ آره حق با تو ائه ! راستی وب سایت گارفیکی جدیدتون مبارک .. amin_a_y گفت: سلام دوست عزیز جالب شده ولی هرم چشمو میزنه (با مشت و لقد) کلیک کنید تا باز شود... :دال ؛ نه خوبه که .. .. مرسی بازم .
sara_is_nice_girl گفت: کار قشنگی شده کیارش جان. فقط اون متن انگلیسی اگر جمع تر بشه و کامل بیاد پایین متن فارسی (از 2 طرف بیرون نزنه) قشنگتر هم میشه. موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... مرسی .. ؛ آره حق با تو ائه ! راستی وب سایت گارفیکی جدیدتون مبارک .. amin_a_y گفت: سلام دوست عزیز جالب شده ولی هرم چشمو میزنه (با مشت و لقد) کلیک کنید تا باز شود... :دال ؛ نه خوبه که .. .. مرسی بازم .
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Sep 22, 2009 #8 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . زیباست . البته هنوز میشه روش کار کرد . ولی همین الآن هم خوبه . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . زیباست . البته هنوز میشه روش کار کرد . ولی همین الآن هم خوبه . موفق باشید .
neolone Member Sep 22, 2009 #10 سلام کیارش جان واییییی من عاشق کارای اینجوری ام خیلی توپ شده اما یه چیزی: کاش به جای اون استافای پشت کار، می شد از گل های اسلیمی و اینا استفاده کرد ولی قشنگ شده قشنگ و ساده در کل خجالت بکش با این کارت.....شوخی کردم ....(به سبک شاهرخ خان!)
سلام کیارش جان واییییی من عاشق کارای اینجوری ام خیلی توپ شده اما یه چیزی: کاش به جای اون استافای پشت کار، می شد از گل های اسلیمی و اینا استفاده کرد ولی قشنگ شده قشنگ و ساده در کل خجالت بکش با این کارت.....شوخی کردم ....(به سبک شاهرخ خان!)
<3pehr> Active Member Sep 22, 2009 #11 سلام کیارش جان خیلی خوب شده،خسته نباشی،منتظریم تا تا بزودی منتشر بشه و استفاده کنیم سپهر
alionline1366 Active Member Sep 23, 2009 #13 خيلي خوب شده كيارش جان منتظر گالري هستيم ببينيم چي از كار در مياد در ضمن توضيحات در مورد cms گالري هم بدي با مشخصاتش ممنون ميشم
خيلي خوب شده كيارش جان منتظر گالري هستيم ببينيم چي از كار در مياد در ضمن توضيحات در مورد cms گالري هم بدي با مشخصاتش ممنون ميشم