گالری دو بعدی من

mehrdadsml

Member
سلام . این تاپیک رو زدم تا یک سری از طرح هایی که با فتوشاپ طراحی کردم رو اینجا قرار بدم و مهم تر اینکه نظرات شما رو هم ببینم...
طرح های خودرویی که من زدم تمامی ایده ها و طراحیش از خودم بوده . بخشی از کارهام که سه بعدی بودند رو در بخش 3Dstudio max قرار دادم و دو بعدی ها رو هم اینجا قرار میدم....

mehrdadsml

Member
layers2.jpg

formajid2.jpg

twister

New Member
دوست عزيز طرح هاي جالبي هستن و به خصوص چون ابتكاري هستن بايد به شما تبريك گفت .

اميدواريم ايرانخودرو به زودي اين محصول رو روانه بازار كنه ! :eek: :D

البته اصل كار به قول خودت 3d مدل هستش كه در بخش سه بعدي هست ولي ميشه باز هم رو حجم سازي كار دو بعديتون كار كنين .

خيلي ساده با سايه گذاري توسط براش ها . :)

موفق و پيروز باشين . ( منتظر كارهاي بعديتون هستيم :) )

mehrdadsml

Member
این طرح رو مستقیما برای شرکت مرسدس بنز ارسال کردم و نامه ای هم برام ارسال کردند که هر چه زودتر طرحمو کامل کنم و با جزئیات کامل براشون بفرستم...
تنها یک طرح که در بخش سه بعدی هستش رو برای ایران خودرو ارسال کردم که تو مسابقه رتبه چهارم رو گرفت ولی هیچ جایزه ای ندادند........

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح جالبي شده البته بيشتر به درد ايده گرفتن ميخوره و همينطوري هم كه خودتون گفتيد اصل اينكار بايد بصورت 3بعدي كار بشه.

Mandana

Active Member
به نظر منکه طرح سه بعدی اش ملوس تره.البته اینهم قشنگ شده مخصوصا ایده ی رفلکت دادنتون که بر خلاف همه کار رو ساده انجام ندادین قابل تحسینه
104.gif

موفق باشید

NAKOOT

Well-Known Member
من کارهای سه بعدیت رو قبلا دیده بودم ...
این ها هم مثل اونها قشنگن ...
یاد یکی از رفیقام می ندازیم ... اونم عشق طراحی ماشین هستش ... کاراش هم تو مجله
ماشین ها چاپ می کنن ...
پیشنهادم اینه طراحی صنعتی بخونی ...
SPONGE%20Bob.gif

mehrdadsml

Member
ممنون از همگی... من رشته ام کامپیوتر - سخت افزار هستش و هیچ ربطی هم به طراحی صنعتی نداره و چون به طراحی خودرو علاقه دارم این طرح هارو می زنم و کار اصلیم طراحی سایت هستش و نرم افزار تخصصی که کار می کنم فتوشاپ و فلش هستش و خلاصه اینکه هیچ کدومشون به هم ربط ندارند.... از نظرات همگی ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا