کی میاد انیمیشن یکی از کتاب های تن تن رو درست کنیم ؟

کی میاد انیمیشن یکی از کتاب های تن تن رو درست کنیم ؟
اگر بخواهیم در cg challenge بعدی با موفقیت شرکت کنیم باید چنین کارایی رو انجام بدیم.آخه نمی تونیم که تا cg challenge بعدی صبر کنیم تا کارهای گروهی خودمونو پرورش بدیم . ما همین الآن باید با هم کار گروهی انجام بدیم تا در زمان مسابقه قوی باشیم و نشون بدیم ایرانی ها هم حرف هایی برای زدن دارند . پروژه ی ساخت این انیمیشن هر چقدر طول بکشد ایرادی ندارد . مهم اینه که ما بتونیم با کار گروهی بتونیم یه کار عالی از آب در بیاریم . من قصدم اینه که در این پروژه ما کاملا با مراحل مختلف انیمیشن 3 بعدی سازی (لای اوت , کارگردانی , مدل سازی و ... ) روبرو بشیم و در اونها تجربه به دست بیاریم .
وقتی من به قسمت "نمونه کارهای خود را اینجا ار..." می رم می بینم که بعضی ها مدل سازی شون خوبه بعضی ها متریالینگشون بعضی ها هم شاید کارگردانی شون خوب باشه و بعضی ها ... خوب معلومه که در 3d هر کدوم از شما از یه قسمت بیش تر خوشتون میاد از یه قسمت کمتر اما همیشه اگر بخواهید کاری درست کنید باید از مراحلی که کمتر خوشتون میاد بگذرین . مثلا من از مدل سازی خیلی خوشم میاد اما تو نورپردازی اصلا قوی نیستم برای همین هر چقدر رو مدلم دقت به خرج می دم با نورپردازی و ماده دهی غلط همه ی زحماتم از بین میره . خوب پس چه خوبه که "من" مدل سازی کنم . "تو" ماده دهی کنی . "او" نورپردازی کند و در آخر "ما" کاری گروهی داشته باشیم . اینجوری نیرومون رو یه چیز خاص متمرکز می شه .
پر حرفی نمی کنم فقط می گویم که هر هنری نیاز به تمرین و کسب تجربه دارد . انیمیشن سازی هم یک هنر است پس نیاز به تمرین دارد .
در ضمن می تونیم این انیمیشن رو در مسابقات مختلف هم شرکتش بدیم . اگر کار خوبی هم از آب دراومد می تونیم به عنوان یه فیلم انیمیشنی ...

خوب هر حرفی بود زدم . اگر موافقید فقط یک کلمه بنویسید که "موافقم" اما اگر مخالفید لطفا دلیل مخالفتتون رو هم بنویسید . فقط چه مخالفید و چه موافق , یه نظری بدید . همین جوری این رو نگاه نکنید و رد شید .

ممنون که این رو خوندید.

آخرین ویرایش:

e.k

Member
ali jon shoma khob migi ama be in sadegiha va az tarigh internet faghat ke nemisheh aziz
vali dar har sorat man komak mikonam

خوب من که نگفتم از طریق اینترنت کارها مون رو کامل کنیم . من گفتم هر چقدر هم پروژه طول بکشه طوری نیست . خوب می تونیم به وسیله ی پست کارها رو برای هم بفرستیم

hatefghahroodi

New Member
فکر خوبیه ، این اولین بازدید من از سایت شما بود . خوشحال می شم با سایر اعضا آشنا بشم . بعد از آشنایی با Vray که واقعا کار با مکس رو از این رو به اون رو می کنه . افتخار آشنایی با این سایت نسیبم شد .

بابا خیلی با حالید ! من این همه روضه خوندم ... بعد از 68 نفری که این تاپیکو خوندن , فقط 3-4 نفر نظر دادن .
خود دانید . بعدا بگید چرا ایرانی ها اِله اند , چرا ایرانی ها بله اند , چرا ایرانی ها ...

e.k

Member
علی جون ناراحت نشو
بچه های این سایت یه
کمی تنبلی می کنن
ولی من که گفتم که هستم

armiiin

Member
bayad peighaamamo zoodtar midaadam,,
fekre jaalebie ali agha, vali badish ine ke ma dore ham jam nistim, in yeki dovom inke hamamoon moshkelaaye mokhtalef darim: ham mikhan animator ya modeler bashan, vaht nadaran, sorate internet paeene, computeram zaeefe, maxam bug dare va va va...
moteasefam ,,ghasde dadane moje manfi nadaram, vali ma az pase ye akse sebodi bar nayoomadim, va haalaa mikhaym yek animation dorost konim, oonam ye animatione nesbatan toolaani!
vali dar morede modeling va animating agar komaki az dastam bar biaad darigh nemikonam e-mailamam ke khedmatet hast

من قصدم اینه که ما برای مسابقات بعدی آماده بشیم . خوب اگه نمیشه انیمیشن درست کرد , میشه که صحنه هاشو درست کرد . هان ؟ من می گم بیایید چند صحنه ی منتخب از کتاب تن تن انتخاب کنیم و به صورت 3d درستش کنیم .

ToFaN

Well-Known Member
اگه با هم متحد بشید و این کار رو انجام بدین واقعا جالب میشه
فکر نکنم کسی تو ایران این نمونه کار گروهی ( البته هست نه بصورت حرفه ای ) انجام داده باشه
موفق و پیروز باشید :)

ماجراهای تن تن و میلو .... نویسنده : هرژه
این یک کتاب مصور (البته نقاشی های 2D ) هست که تا حالا انیمیشنش هم (البته 2d ) درست شده .
اگه ما سعی کنیم چند تا از صحنه های این کتاب رو 3d درست کنیم تو کارمون خیلی پیشرفت می کنیم .

البته من منظورم این بود که انیمیشن های تن تن رو درست کنیم اما حالا که شده فقط یه عکس ثابت من میگم بهتره تو اینترنت سرچ کنیم و کارهای 3d جالب رو پیدا کنیم و اون ها رو بازسازی کنیم .

جدیدترین ارسال ها

بالا