سلام؛
نه نمیشه
یعنی به همین راحتی نمیشه.
شما گفتی مبتدی هستی
پس بهتره از اینجا شروع نکنید که بالای حرفه ایه چه برسه به مبتدی.
کل ماجرا اینطوریه که با استفاده از توابع ارتباطات میتونید میکروفون شخص رو بگیرید و صداش رو بافر کنید. اما این صدا همون لحظه پخش میشه. و شما فقط میتونید این صدا رو به یه سرور یا جای دیگه ارسال کنید. به طور مستقیم هیچ قابلیتی وجود نداره که بشه صدا رو ضبط کرد. (حداقل من تا حالا ندیدم...)
برای اینکه صدا رو ضبط کنید باید اول بتونید با صدا کار کنید...!
برای اینکار فلش شما با استفاده از توابع میکروفن صدای کاربر رو میگیره. بعد این صدا رو با استفاده از توابع ارتباط برای هاست شما ارسال میکنه. هاستتون باید از یک برنامه FMS به نام فلش مدیا سرور استفاده کنه. برنامه Red5 یه برنامه رایگان در این زمینه است.
با استفاده از فلش مدیا سرور میتونید صدای دریافتی رو به صورت لحظه ای بافر کنید.
من تا حالا سعی نکردم که فایل رو ذخیره کنم. فکر هم نمیکنم FMS امکان ذخیره رو به شما بده. برای ذخیره کردن صدا باید یه برنامه جانبی بنویسید (مثلاً به کمک جاوا) تا اون صدای بافر شده رو جایی ضبط کنه.
به طور خلاصه...
امکان ذخیره مستقیم صدا وجود نداره.
برای ذخیره صدا باید از یه برنامه جانبی استفاده کرد که صدا رو دریافت کنه و ذخیره کنه.
فلش امکان بافر داخلی صدا رو نداره. یعنی شما نمیتونید مثلاً صدای کاربر رو بگیرید و توی یه آرایه یا (شی) بریزید بعد اون صدا رو یکدفعه ارسال کنید برای یه برنامه خارجی ...!
برای کار کردن با توابع صدا باید از توابعی به نام میکروفن و توابع ارتباط شبکه (که استریم هم جزو اصلیشه) استفاده کنید.
در نهایت هم یه سر به سایت 123flachchat.com بزنید.
توی یکی از نمونه کارهاش امکان ضبط صدا وجود داشت...
شاید به دردتون بخوره.