کی اطلاعاتی در مورد اینجا داره شvrtservers.net

آره پشتیبانیش در حد 0 هستش.

اما کیفیت سرویساشون حرف نداره ،اصلاً داون تام نداره.

خیلی کارشون درسته من یه سرور ازش گرفتم بعد از پرداخت اینکوبایسم ،حدود 6ساعت بعد سرور آماده بود.

خودمم باورم نمیشد.

اگر پشتیبانی نیاز نداری ،از وی آر تی بگیر.

اما اگر پشتیبانی بالا میخوای Dedicatednow خیلی خوبه، اما با ایرانیا مشکل دارن. (متاسفانه)
___________________________​

آخرین ویرایش:

Pishtazweb

New Member
دوستان
قیمت وی ار تی مناسبه اما کارشون حساب کتاب نداره من یادمه دو ماه پیش یکی از دوستان ازشون سرور گرفته بود بعد از 10 روز به دفغه همه چی پاک کردن بدون بک اپ
با تشکر

دوستان
قیمت وی ار تی مناسبه اما کارشون حساب کتاب نداره من یادمه دو ماه پیش یکی از دوستان ازشون سرور گرفته بود بعد از 10 روز به دفغه همه چی پاک کردن بدون بک اپ
با تشکر

خیلی ممنون از دوستان فقط کسی هست که باهاشون مدت طولانی کار کرده باشه مثلا 5-6 ماه و اطلاعات دقیق بده؟؟

BankSat

Banned
دوستان
با تشکر
خود ما یک بار همین طوری شدیم.

NovinServer

Active Member
با سلام و دورد ، پس که این طور پشتیبانی درستی نداره !!!! :shock:

می گوییم ، دوستان سرعتش لودش چطوره :sad: ؟

احتمالاً قوانین شرکت را رعایت نکردین که این اتفاق افتاده.

آخرین ویرایش:

webmaster

Member
شرکت فوق العاده مزخرف و غیر قابل اعتمادی است.
یکسال پیش از اینها سرور داشتیم. نابودمون کردند. کلاً 3 تا پرسنل اونجا هست. یکی به نام Angie که یک خانم بد دهن است. یک خانم دیگه که منشی اونجاست و مادر Angie است و مسول احمق فنی اونها به نام Jimmy Hossein که خیلی کودن هست.
درکل اطلاعات فنی ندارند، وضعیت Uplink اینها فوق العاده افتضاح است. شنبه و یکشنبه کلاً تعطیل هستند. ساعت کاری از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر به وقت آمریکا است.
و خیلی هم گیج و منگ هستند. یکی از سرورهای من را اشتباهاً format کردند و هیچ مسئولیتی به عهده نگرفتند. از الآن به فکر نابودی خودت باش.
سرور ارزون با کیفیت بالا جاهای دیگه هم پیدا میشه!

NovinServer

Active Member
شرکت فوق العاده مزخرف و غیر قابل اعتمادی است.
یکسال پیش از اینها سرور داشتیم. نابودمون کردند. کلاً 3 تا پرسنل اونجا هست. یکی به نام Angie که یک خانم بد دهن است. یک خانم دیگه که منشی اونجاست و مادر Angie است و مسول احمق فنی اونها به نام Jimmy Hossein که خیلی کودن هست.
درکل اطلاعات فنی ندارند، وضعیت Uplink اینها فوق العاده افتضاح است. شنبه و یکشنبه کلاً تعطیل هستند. ساعت کاری از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر به وقت آمریکا است.
و خیلی هم گیج و منگ هستند. یکی از سرورهای من را اشتباهاً format کردند و هیچ مسئولیتی به عهده نگرفتند. از الآن به فکر نابودی خودت باش.
سرور ارزون با کیفیت بالا جاهای دیگه هم پیدا میشه!

:lol::lol: از من می پرسی حرف اقا مسعود قبول کن چون ایشون خودش قبلا اون جا بوده ... به نظر من هم نگیر :lol::lol:

آخرین ویرایش:

BankSat

Banned
سلام ممنون از اطلاعاتی که دادید غیر از iweb xlhost theplanet
جایی سراغ دارید قیمت مناسب داشته باشند و کیفیت خوب با ایرانی ها هم مشکل نداشته باشند

سلام من الان 7 تا سرور اختصتصی تو xlhost.com دارم از کیفیت راضی هستم اما میخوام سرور هاستینگمو ببرم یه جایی که ارزون در بیاد برام مهم نیست کدوم کشور باشه کیفیت مهمه با ایرانی ها مشکل نداشته باشه با پی پال بشه خرید

جدیدترین ارسال ها

بالا