کیفیت gif

asal2

New Member
با سلام
من يك swf با فلش درست كرده ام ولي وقتي مي خواهم آن را به gif تبديل كنم كيفيت بسيار پايين مي آيد .(بعضي اوقات عكس متحرك كه به شكل gif شده اصلا حركتي هم ندارد ) لطفا مرا راهنمايي كنيد
ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش من هم كه اين كارو ميكردم همين مشكلو داشت :cry:
اما يه راه ديگه رو شما امتحان كن ولي حجمش زياد ميشه ها !! بيا اون فيلم فلش رو به AVI تبديل كن و بعدش توي GifAnimator اونو Import كن و انجا به GIF ذخيرش كن ببين كارت راه ميفته؟!

مجيد

ahmadahmad

New Member
سلام
قبل از اينكه export كنين ...
بايد در قسمت file بعد ... publish settings در همون قسمت formats كنار gif چك كنين .
بعد يك قسمت gif در tab ها اضافه ميشه ...

تمام تنظيمهاي كيفيت اونجا هست ...
آخرش يا publish كنين يا export

يا علي ....
خدافظ

tical

New Member
bit

به نظر من اگر اصلا اين كار را نكنيد بهتر است
زيرا اصولا شركت ماكرومديا به خاطر اين كه آرزويه كيفيت بالا و حجم كم را تحقق ببخشد
دست به اين تحول زد و تكنولوژيه shockwave را بوجود آورد كه دراين تكنولوژي ديگر از عكسهاي
bitmap خبري نيست و شما با اين كار مي خواهيد فالهايي با سيستم vector را به فايلهايي
با سيستم raster تبديل كنيد كه مسلما دچار افت كيفيت مي شويد
پس اگر هدف از كار خود را بگوييد شما را بهتر راهنمايي مي كنم

nasser

Member
سلام
راستش من تازه اين نامه رو خوندم

منظور من همان Gif هايي است كه مثلا به عنوان تبليغ ايجاد مي شود و در اندازه هاي كوچك
(در ضمن من همان asal2 هستم )
ممنون

pak

New Member
كسي نميداند چگونه مي توان فايل gif صدادار توليد كرد
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
pak

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش تا اونجايي كه من ميدونم اين غير ممكنه...

مجيد

tishtar

New Member
دوست عزيز - فايل gif يك فايل صرفا تصويري است با توجه به اينكه قابليت anime شدن را دارد. ولي ابدا امكان صدا گذاري را ندارد . براي ديدن نمونه هاي خوب اين فرمت ميتوانيد به فستيوال هاي انيميشن كه بخشي از خود را به gif animations اختصاص دادند مراجعه كنيد. در هيچكدام از انها از صدا استفاده نشده. چون در فستيوال هاي تخصصي ( در هر زمينه اي ) هر مديا را فقط و فقط با توجه به قابليت هايي كه خود دارد بررسي ميكنند - در مورد gif ها هم همينطور است و حتي از صدا گذاري زمينه ( به هر صورت - يعني چه در صفحه html يا پخش جداگانه ) استفاده نشده.

جدیدترین ارسال ها

بالا