کیفیت در فایل Swf

***UNIQUE***

Active Member
سلام
من یه فایل SWF با ابعاد 550x400 پیکسل ساختم وقتی این فایل رو اجا میکنیم با همون سایز کیفیتش خوب اما وقتی Maximize میکنم کیفیت تصاویر و متنام و همه چی میاد پایین ؟؟
چیکار کنم به این صورت نشه و با Maximize شدن کیفیت پایین نیاد؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

Security9776

Active Member
دوست عزیز ،
این مشخصه که با Scale شدن کیفیت کارهات می یاد بایین . شما یا باید اون رو در سایزی که می خوای نشون بدی بسازی یا وقتی که Maximize کردی با fscommand به فلش بفهمونی که کل کار رو بزرگ نکنه و دور کارت رو یک رنگ بندازه .

***UNIQUE***

Active Member
من منظور شمارو درست متوجه نشدم تو همون سایز منظورتون چیه؟ من میخوام وقتی اجرا میشه تو هر سایزی کیفیت تغیر نکنه .
من یه سری فایل فلش دیدم که وقتی فایل FLA رو باز کردم دیدم متنها توی اندازه های کوچیک اومدم و با همو Size 500x400 اما وقتی هم بزرگ میشه کیفیت Text ها پایین نمیاد (میتونم براتون Email بزنم این Sample رو جو حجمش 600 کیلو اینجا Upload نمیشه)اما برای من اینجوری نیست چرا؟
کد:
با fscommand به فلش بفهمونی که کل کار رو بزرگ نکنه و دور کارت رو یک رنگ بندازه .
نمیدونم چه جوری اینکار رو کنم میشه کدش رو بگید؟
(راه اینکه فایل تو هر سایزی باز بشه اما کیفیت پایین نیاد رو هم ممنون میشم بگید )
با تشکر

Security9776

Active Member
شما اون فایل رو برام به آدرس [email protected] بفرست تا ببینمش . بعدش هم اگه امکان داره و حجم فایل خودت هم پایینه اون رو هم ضمیمه کن تا ببینم چی کارش میشه کرد .

قبلش این دستور رو امتحان بکن : fscommand("allowscale", "false");

بزار رو فریم اول .

***UNIQUE***

Active Member
ممنون
تست میکنم اگر نتیجه نداد فایل رو براتون میفرستم
باز هم از توجهتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا