اقا قربون دستت 1 orkutبذار کف دست ما .mer30
S Saeid Bagheri Member Oct 21, 2004 #2 اسم خودتو بده با ايميل ترجيحا جيميل باشه اونوقت خودم دعوتت مي كنم
Ahmadra Member Oct 21, 2004 #3 سلامسعيدجان.اگه ميشه براي من هم تو اوركات يه دعوت نامه بده.ممنون ميشم. [email protected]
R Ramin2 Member Oct 21, 2004 #4 Ramin Jabbariاین اسمم بود اینم ایمیلم:[email protected].راستی زحمت این gmail رو هم خودت کشیده بودیا.ما خیلی مخلصیم
Ramin Jabbariاین اسمم بود اینم ایمیلم:[email protected].راستی زحمت این gmail رو هم خودت کشیده بودیا.ما خیلی مخلصیم
Hosein.NET Member Oct 29, 2004 #10 سلام اگه ممكنه منم دعوت كنيد [email protected] hosein esmailpour merci rasty har ki gmail mikhad bege dawatesh konam ولی من رو هم به اورکات دعوت کنید لطفا
سلام اگه ممكنه منم دعوت كنيد [email protected] hosein esmailpour merci rasty har ki gmail mikhad bege dawatesh konam ولی من رو هم به اورکات دعوت کنید لطفا
Dj_ Member Oct 30, 2004 #11 selda گفت: ايمان و شهراد عزيز به اركات دعوت شديد ... کلیک کنید تا باز شود... آقا دمت گرم. خيلي ممنون.
selda گفت: ايمان و شهراد عزيز به اركات دعوت شديد ... کلیک کنید تا باز شود... آقا دمت گرم. خيلي ممنون.
J jalad New Member Nov 6, 2004 #14 يكي منو هم دعوت كنه چشم در امد تو گوگل سرچ كردم [email protected] ايميلم هم بايد يه چيزي تو همين مايع ها بشه
يكي منو هم دعوت كنه چشم در امد تو گوگل سرچ كردم [email protected] ايميلم هم بايد يه چيزي تو همين مايع ها بشه
R Ramin2 Member Nov 8, 2004 #15 بابا خوب من این تاپیک رو زدم همه اورکات دار شدن ب غیر خودم .بابا تو رو خدا یکی بده 1 دونه
O omid30_88 Member Nov 10, 2004 #16 سلام اگه مي شه دوست من هم دعوت كنيد چون من نمي خوام ولي دوستم دنبالشه [email protected] ali nourhani ممنون
سلام اگه مي شه دوست من هم دعوت كنيد چون من نمي خوام ولي دوستم دنبالشه [email protected] ali nourhani ممنون
M miladanimator Active Member Nov 10, 2004 #17 بچه ها هر كي دعوتنامه اوركات هنوز بدستش نرسيده بره به آدرس زير: http://www.forum.majidonline.com/mof23700.html
بچه ها هر كي دعوتنامه اوركات هنوز بدستش نرسيده بره به آدرس زير: http://www.forum.majidonline.com/mof23700.html