کپی پوشه

vahid1352

Active Member
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم انجمن
من می خوام با mmb برنامه ای درست کنم با این مشخصات:
هر روز در کامپیوتر من پوشه ای به تاریخ اون روز با نام مثلا 13900405 ساخته میشه که حاوی اطلاعاتی هست حالا من می خوام بعد از عوض شدن تاریخ این پوشه به محل دیگری کپی بشه مثلا در تاریخ 13900406 پوشه 13900405 از درایو c به درایو d کپی بشه اگه لطف کنید یه مثال بزارید ممنون میشم
با تشکر

msnv

Well-Known Member
سلام عليكم
دستور cmdزير يك فولدر را از يك مكان كپي ميكند:
کد:
Src$ = '<SrcDir>\directory'
Dest$ = '<SrcDir>\backups\directory'
param$ = 'HIDE,WAIT /c xcopy "' + Src$ + '" "' + Dest$ + '" /e /y /h /q /i'
Run("cmd","param$")

البته پلاگين PowerDir هم وجود دارد كه تست نكرده ام

موفق باشيد

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام مجدد
هروقت تاریخ سیستم عوض میشه نرم افزار دیگری یک پوشه به نام اون تاریخ می سازه مثلا 13900405
من با این نرم افزار کاری ندارم فقط می خوام وقتی که تاریخ عوض میشه برنامه ای که ما می سازیم از پوشه دیروزی روی درایو دیگه کپی کنه یعنی با عوض شدن تاریخ سیستم از پوشه ساخته شده روز قبل کپی بردارم
ممنون
خوب حالا شد. شما باید تاریخ رو از سیستم بگیری و با تابع SaveVariable اون رو تو رجیستری ذخیره کنی و هردفعه بیای تاریخ رو مجددا بگیری و با تاریخی که ذخیره کردی مقایسه کنی اگه اختلاف داشت اطلاعات رو از پوشه ای که نامش همون تاریخی هست که ذخیره کردی کپی کنی و تو پوشه جدید بریزی

loo30fer

ببخشید ولی سوال شما یکم گنگه آخه یکجا میگین هروز یک پوشه با نام تاریخ امروز ایجاد میشه بعد میگین اگه کسی نام پوشه رو تغییر داد میخوام اطلاعاتم کپی بشه اگه میشه واضح و به ترتیب مجددا توضیح بدین تا جوابتون رو بگیرین. با تشکر

vahid1352

Active Member
با سلام مجدد
هروقت تاریخ سیستم عوض میشه نرم افزار دیگری یک پوشه به نام اون تاریخ می سازه مثلا 13900405
من با این نرم افزار کاری ندارم فقط می خوام وقتی که تاریخ عوض میشه برنامه ای که ما می سازیم از پوشه دیروزی روی درایو دیگه کپی کنه یعنی با عوض شدن تاریخ سیستم از پوشه ساخته شده روز قبل کپی بردارم
ممنون

loo30fer

یک نگاهی به پست 3 بندازین جوابتون رو دادم ولی چون انجمن دچار مشکل شده بود پست جدید رو قبل از پستها قدیمی قرار داده..

vahid1352

Active Member
ممنون استاد عزیز میشه با مثال راهنمایی بفرمایین ممنون میشم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون استاد عزیز میشه با مثال راهنمایی بفرمایین ممنون میشم

با اجازه جناب loo30fer

دوست عزيز
پاسخ ايشون كاملا واضح بود. شما هر روز با تاريخي كه از سيستم مي‌گيريد يك پوشه با همين نام مي‌سازيد. خب كافيه دفعه اول اين نام رو تو يك متغير رشته‌اي بريزيد و با دستور SaveVariable تو رجيستري ذخيره كنيد.

دفعات بعدي مقداري رو كه تو رجيستري ذخيره كرديد رو با LoadVaribale بدست بياريد و بعد نام پوشه امروز كه برگرفته از تاريخ امروز هست رو با اون مقايسه كنيد.

اگه مقداري ثبت شده در رجيستري كمتر از مقدار امروز بود به اين معني هست كه شما يك روز به جلو رفتيد پس دستور كپي رو اجرا كنيد و مجددا مقدار جديد رو جايگزين مقدار قبلي تو رجيستري كنيد

و اگه اين دو مقدار مساوي بود يعني شما هنوز تو همون روز قرار داريد و نيازي به كپي فايلها نيست

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا