Fa کپی فایلهای موجود در پوشه به پوشه مورد نظر

با سلام

با چه دستوری میشه محتویات یک پوشه رو به پوشه مورد نظر کپی کرد؟

ممنون میشم کمکم کنید؟

behjati mohamma

کاربر VIP
البته با دستور هم ميشه ولي به درد سرش نمي ارزه
ولي راحت ترين كار استفاده از پلاگين foldy مي باشد

من از کارکرد پلاگین اطلاعاتی ندارم. از کجا میتونم اطلاعات بیشتری پیداکنم
لینکی بدید ممنون میشم

behjati mohamma

کاربر VIP
پلاگین رو دانلود کن خیلی راحت باهاش میتونی کار کنی تو خود پلاگین مثال کاملی داره

ممنون حل شد

آیا راهی هست که آدرس یک پوشه رو که برنامه مورد نظر رو تو اون نصب کنیم پیدا کنیم؟

یا مثلا بشه دنباله یک شرد کات رو که تو دسکتاپ گرفت و آدرس پوشه نصب شده رو پیدا کرد؟

مثلا میدونیم که یک فایل با نام خاص یا حجم خاص توی اون پوشه هست و یا هر دو

ممنون میشم کمک کنید.

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون حل شد

آیا راهی هست که آدرس یک پوشه رو که برنامه مورد نظر رو تو اون نصب کنیم پیدا کنیم؟

یا مثلا بشه دنباله یک شرد کات رو که تو دسکتاپ گرفت و آدرس پوشه نصب شده رو پیدا کرد؟

مثلا میدونیم که یک فایل با نام خاص یا حجم خاص توی اون پوشه هست و یا هر دو

ممنون میشم کمک کنید.

دوست عزيز

اگه از پلاگين Foldy براي كپي كردن فايلها استفاده مي‌كنيد. قاعدتا بايد يك مسير مبدا و يك مسير مقصد داشته باشيد.

توصيه مي‌كنم مسير مقصدتون رو به صورت يك رشته جايي ذخيره كنيد (مثلا يك فايل متني يا در رجيستري) بعد هر زماني كه به فايلهاي برنامه احتياج داشتيد با فراخواني اين آدرس ميتونيد پوشه اصلي و به همين ترتيب ساير پوشه‌هاي زيرمجموعه رو بازيابي كنيد.

بزارید جور دیگه ای بپرسم

من اگه بخوام آدرس پوشه ای رو که فایل setup.exe که حجمش 200 کیلوبایت و در همون پوشه فایل text.txt هست با حجم 39 بایت هست رو پیدا کنم چه باید بکنم؟
توجه کنید که من قصدم از این کار پیدا کردن مسیر پوشه نصب. چون نمیدونم کاربر برنامه رو به کجا و با نام چه پوشه ای نصب کرده ولی میدونم توی پوشه چه فایلهایی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا