Fa کپي کردن

edvama

New Member
با عرض سلام و خسته نباشيد به دوستان
2 سوال داشتم
اول ااينو بگم که من دارم با برنامه مولتي مديا بيلدر کار ميکنم و هنورز مبتدي مبتدي هستم
اين اصطلاحات که دوستان به کار ميبرن رو زياد سر در نميارم
اينو گفتم که اگه کسي خواست جوابمو بده بدونه چجور بايد بگه که منم بفهمم
سوال اولم اينه که اگه بخوام از يه پروژه اي يه چيزي يا تمام موارد در يک صفحه از يه پروژه اي رو بيارم توي يه پروژه ديگه و کپي کنم آيا اين امکان وجود داره؟ممنون ميشم جواب بدين؟
سوال دومم اينه که من يه پروژه اي درست کردم تمام مراحل رو پيش رفتم و روي سي دي رايت کردم وقتي سي دي رو ميزارم تو دستگاه قبل از اينکه برنامه شروع بکار بکنه يه پيغام ميده
پيغامش اينه:
uncompress failed
وقتي ok رو ميزنم ايندفعه برنامه اجرا ميشه
اين پغام چيه؟
ممنون از دوستان خوب
(خواهشن اينو فراموش نکنين که من مبتدي هستما)
بازم ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سوال اولم اينه که اگه بخوام از يه پروژه اي يه چيزي يا تمام موارد در يک صفحه از يه پروژه اي رو بيارم توي يه پروژه ديگه و کپي کنم آيا اين امکان وجود داره؟ممنون ميشم جواب بدين؟
برنامه ی Multimedia Builder رو اجرا کنید، هر دو پروژه (فایل های MBD) رو Open کنید، از منوی Window میتونید بین پروژه ها جابجا بشید. در این حالت (وقتی فایل ها در یک Instance از MMB باز شده باشن)، میتونید اشیاء رو کپی کنید و در پروژه ی دیگه Paste کنید.
همچنین میتونید اشیاء رو انتخاب کنید و از منوی File گزینه ی Export Objects رو انتخاب کنید، همه ی اشیاء تحت یک فایل ذخیره میشن و میتونید در هر پروژه ای Import شون کنید (File --> Import Objects).

در مورد سوال دومتون نظری ندارم، ضمن اینکه بر طبق قوانین لطفاً سوالاتتون رو در مباحث جداگانه مطرح کنید.

m javad

کاربر متخصص
در مورد سوال دومتون باید بیشتر اطلاعات بدید
1-ویندوزتون چی هست؟
2-آیا از پلاگین توی پروژتون استفاده کردید؟ - میدونم مبتدی هستید ولی پرسیدنش ضرر نداره
3-هنگام ساخت فایل exe نهايي تو صفحه آخر( Check Project and Compile output file ) تو قسمت تنظیمات فایل نهایی مثلا تو قسمت Compression Method یا قسمت های دیگه مورد خاصی رو انتخاب کردید؟
4-پیغام از طرف ویندوز داده میشه یا برنامتون - منظورم اینه که دستور ارسال اون از کجاست؟ بهتره بگید که متن تایتل اون پنجره چی هست یا تصویر ازش بزارید
5-آیا همون فایل exe رو اگر از روی cd کپی کنید روی سیستم و اجراش کنید دیگه اون پیغام ظاهر نمیشه؟ (دقیقا همون فایلی که رایت شده مد نظرم هست نه اون فایلی که روی سیستم بوده و از روش رایت کردید)
6-برنامتون رو (بعد از ساخت فایل exe) با برنامه دیگه ای توش تغییرات دادید؟ با مثلا برنامه های pach كننده و يا برنامه هایی كه تغيير آیکون و دیگر اطلاعات رو انجام میدن؟
7-با چه نرم افزاری رایت رو انجام دادید؟
و ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا