ali_118
کاربر VIP
سلام
نمیدونم از کجا اینقدر علاقه مند شدم به مدلینگ کول دیسک ! ، این هم سومین کول دیسکمه که مدل کردم
خب این کار یه چند تا اشکال داره که دیدم و رفعش نکردم ! ، بقیش رو هم دوستان لطف کنن بگن تا ببینیم برای نزدیکتر شدن به کار ایده آل چی کم داره .
تکسچر چوب خیلی ریزه نسبت به سایز فلش
نوشته های روی بدنه نسبت به مدل واقعی پررنگ تر دیده میشه
متریال بدنه هم کمی روشن تر باشه بد نیست !
یک مقدار نویز هم روی فیش USB دیده میشه که بهتره دیده نشه !
(در مجموع رندر قابل قبولی در نیومد )
روی مدلینگ سعی کردم کار رو با جزئیات اجرا کنم
تکسچرینگ بدنه خیلی منو اذیت کرد به طوری مجبور شدم مدل رو تقریبا دوباره بسازم ، درست شد اما آخرش هم نفهمیدم اشکال از کجاست !
اگه مکس 9 اونقدر ارور نمیداد کل کار رو با 9 میساختم اما مجبور شدم ادامشو توی 2009 انجام بدم
رندر هم با VRay 1.5 SP2 انجام شده و در ضمن از Solidrocks هم استفاده کردم برای تنظیمات رندر ، زمان رندر دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم حدود 7-8 دقیقه طول کشید ، در کل برای تسریع کار ابزار خوبیه .
3DsMax2009+Vray 1.5SP2+Photoshop
نمیدونم از کجا اینقدر علاقه مند شدم به مدلینگ کول دیسک ! ، این هم سومین کول دیسکمه که مدل کردم
خب این کار یه چند تا اشکال داره که دیدم و رفعش نکردم ! ، بقیش رو هم دوستان لطف کنن بگن تا ببینیم برای نزدیکتر شدن به کار ایده آل چی کم داره .
تکسچر چوب خیلی ریزه نسبت به سایز فلش
نوشته های روی بدنه نسبت به مدل واقعی پررنگ تر دیده میشه
متریال بدنه هم کمی روشن تر باشه بد نیست !
یک مقدار نویز هم روی فیش USB دیده میشه که بهتره دیده نشه !
(در مجموع رندر قابل قبولی در نیومد )
روی مدلینگ سعی کردم کار رو با جزئیات اجرا کنم
تکسچرینگ بدنه خیلی منو اذیت کرد به طوری مجبور شدم مدل رو تقریبا دوباره بسازم ، درست شد اما آخرش هم نفهمیدم اشکال از کجاست !
اگه مکس 9 اونقدر ارور نمیداد کل کار رو با 9 میساختم اما مجبور شدم ادامشو توی 2009 انجام بدم
رندر هم با VRay 1.5 SP2 انجام شده و در ضمن از Solidrocks هم استفاده کردم برای تنظیمات رندر ، زمان رندر دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم حدود 7-8 دقیقه طول کشید ، در کل برای تسریع کار ابزار خوبیه .
3DsMax2009+Vray 1.5SP2+Photoshop