کورل کارا کمک کنند لطفا

sorena_hi

Member
مشکل من در زمینه fill color , outline color در کورل هست که در بخشی که در پایین و گوشه راست میبینید من دائم هر دو اونها رو تغیبر میدم به اونهایی که میخوام ولی از حالت پیش فرضشون تکون نمیخورند یعنی دوباره میپرند روی دیفالت خودشون و نمیدونم باید چه کار کنم الان به جای خط دور مشکلی یه آبجکتو با خط دور آبی برام میکشه و هی باید رنگشو دستی عوض کنم داخل هرچی که بکشم هم گریدینت مشکی میریزه و هی باید دونه دونه عوض کنم دایما تنظیمات این دوتارو از جاهای مختلف چه کلیک راست روی خودش و چه نوار ابزار عوض میکنم ولی دوباره میپره روی همون دیفالت خودش :cry: اینم عکس

1263383944.gif

ضمنا همانطور که میدانید از اسکرول موس میشه برای بزرگ و کوچک کردن صفحه در کورل بهره برد آیا راهی برای فعال کردن این قابلیت در برنامه فوتوشاپ و ادوب ایلیستریتور هست؟

آخرین ویرایش:

davoodonline

New Member
مشکل من در زمینه fill color , outline color در کورل هست که در بخشی که در پایین و گوشه راست میبینید من دائم هر دو اونها رو تغیبر میدم به اونهایی که میخوام ولی از حالت پیش فرضشون تکون نمیخورند یعنی دوباره میپرند روی دیفالت خودشون و نمیدونم باید چه کار کنم الان به جای خط دور مشکلی یه آبجکتو با خط دور آبی برام میکشه و هی باید رنگشو دستی عوض کنم داخل هرچی که بکشم هم گریدینت مشکی میریزه و هی باید دونه دونه عوض کنم دایما تنظیمات این دوتارو از جاهای مختلف چه کلیک راست روی خودش و چه نوار ابزار عوض میکنم ولی دوباره میپره روی همون دیفالت خودش :cry: اینم عکس

1263383944.gif

ضمنا همانطور که میدانید از اسکرول موس میشه برای بزرگ و کوچک کردن صفحه در کورل بهره برد آیا راهی برای فعال کردن این قابلیت در برنامه فوتوشاپ و ادوب ایلیستریتور هست؟
با سلام
شماباید زمانی که هیچ آبجکتی رو انتخاب نکردین یعنی هیچ چیز انتخاب نیست با راست کلیلک کردن روی پالت رنگ سمت راست کرل outline color و کلیک کردن روی رنگها fill color رو دیفالت کنین
این قضیه برای سایر آبجکتهای کرل مثل فونت و اندازه متن هم صدق می کنه

davoodonline

New Member
امیر جان راه شما درست هست
ولی برای اینکه روی هر کار دیفالتی رو تعریف کنی یک مقدار وقت گیر هست
به هر حال از شما متشکرم

خواهش ميكنم davoodonline عزيز
درست مي فرماييد. راه شما خيلي عالي هست. من به واژه ي ديفالت دقت نكرده بودم و الان كه با دقت بيشتري مي بينم يه چيز جديد ازتون ياد گرفتم ممنون :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا