کورل مگه به درد هم می خوره

ghodrat

Member
همه از فتوشاپ میگن ما کلی سی دی و کتاب ناقوسو گرفتیم واسه ما صفر کیلومترها تعریف نداره
بیشتر کار عملی در مورد بسته بندی و طراحی کاتالوگ این چیزها را لازم داریم بدونیم
در ضمن فارسی نوشتن هم که تو کورل قوز بالا قوز شده
حالا اونایی که آگاهن به ما بگن اینا را از چه کتابی یاد بگیریم
ما که دیگه از نفس افتادیم از بس گشتیم
اگه سارا خانم یه سر اینجا زد ممنون میشم ما رو هم به فیض برسونه

Parham

Well-Known Member
ببین دوست عزیز برای فارسی‌ نویسی‌ تو کرل شما باید از فارسی‌ ساز هایی‌ مثل مریم یا شتاب استفاده کنی‌ ، برنامه کرل یک برنامه برداری هستش که اصلا قابل مقایسه با فتوشاپ که یک برنامه پیکسلی‌ هستش نیست ... در هر حال اگر دنبال یک کتاب که به عنوان بهترین مرجع برات باشه میگردی من بهت کتاب Corel Draw 11 نوشته مسعود شباهنگ را معرفی‌ می‌کنم که از انتشارات روزنه هستش و مرحله به مرحله و با زبان بسیار ساده و قابل فهم آموزش میده ...

ghodrat

Member
سلام
فارسی نویس نه
اوایل توسیستم من نصب کرده بودند می نوشت بی هیچ مشکلی به اسم کورل با امکانات فارسی
کتابها خیلی می نویسن ولی معلوم نیست این همه کار میشه انجام داد همه 10 فصل ابزارهارو توضییح میدن انگاری این کورل وفری هند هیچکی نباید به دیگران یاد بده یعنی همه آموزشها همینطوریه
باز هم از لطفتون ممنون
یا علی

Parham

Well-Known Member
من هم همینطور فکر می‌ کردم اما زمانی‌ که به پیشنهاد یکی‌ از دوستان با اینکه مدت 1،2 سال بود با این برنامه کار می‌ کردم ، این کتاب را گرفتم نظر و دیدم نسبت به کتاب های آموزشی‌ در مورد این برنامه عوض شد ... پیشنهاد می‌ کنم که حتما بگیری ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
پرهام کامل و خوب توضیح داد. در مورد کتاب آموزشی هم موافقم این کتاب کرل دراو 11 نوشته مسعود شباهنگ کتاب خوب و جامعی هست. در مورد فصلهای کتاب هم که گفته بودی که بیشتر مخصوص ابزارهای برنامه ها هست باید بگم که پایه و اساس هر برنامه ای ابزارهای اون برنامه هست و شما تا زمانی که استفاده درست و اساسی ابزارها رو یاد نگیری هیچوقت نمیتونی امیدوار باشی که میتونی براحتی با اون برنامه کار کنی. شما هر چقدر هم که از لحاظ فکر و ایده و سلیقه کامل و مطمئن باشی تا زمانی که نحوه استفاده از ابزار رو ندونی نمیتونی از فکر و سلیقت استفاده کنی. پس به نظر من آموزش دادن یه نرم افزار یعنی یاد دادن نحوه درست استفاده و بکارگیری ابزار اون برنامه و بقیه چیزا به عهده خود کاربره.

در مورد طراحی کاتالوگ و بسته بندی و ... هم باید بگم که کرل یکی از بهترینهای این زمینه بحساب میاد و انقدر ابزار قدرتمندی در این زمینه داره که میتونی باهاشون طرحهای فوق العاده ای رو ایجاد کنی. البته این رو هم بگم که تا وقتی که نحوه استفاده از ابزار رو خوب بلد نباشی واقعا کرل بنظرت بدرد نخور و خسته کننده بحساب میاد.

موفق باشی

ghodrat

Member
بدی من اینه تا یه کار عملی نبینم هرچقدر هم زور بزنم فقط انرژی هدر میدم
انقدر هم این کورل ناقوسو خوندم دیگه از هر چی کتابه بدم میاد سی دی آموزشم همینطور
خوب اگه واقعا کسی میخواد برنامه گرافیکی یاد بده از اولش شروع کنه به طرحهای ساده وسط کار هم نقش ابزارو بگه
حتما کتابهای مظاهر علیپور رو دیدین هموم همراه کامپیوتر و در مسیر اشتغال .
منظورم اینه که من بااین جور کتابها خیلی می حالم
خانم سارا از لطفتون ممنون اقا پرهام وبقیه هم تشکر

mojtaba1339

Active Member
سلام .
ببین عزیز ، من 5 ساله که کورل کار می کنم و از کورل 9 شروع کردم . کتاب آموزش کورل نشر علوم روز رو بگیر ،

یه عمر بخون و استفاده کن!!!!!!!!!!!!!
دیگه هم از کورل بد نگی که ناراحت میشم.

ACTIVE

Active Member
Parham گفت:
ببین دوست عزیز برای فارسی‌ نویسی‌ تو کرل شما باید از فارسی‌ ساز هایی‌ مثل مریم یا شتاب استفاده کنی‌ ، ... با زبان بسیار ساده و قابل فهم آموزش میده ...

پرهام عزیز:
برای بار 1000 ام کورل (علی الخصوص ورژن 11) کاملا فارسی و ساپورت میکنه و نیازی به فارسی ساز نداره.
- منبع: همین فارم

ghodrat

Member
نشر علو منظورتون همون کتاب سیاهاست دیگه نه . درضمن آقای صداقی کورل منم که نصب کردم 11 ولی میگه باید یه چیزی را دانلود کنم تا بتونم خاور میانهای بنویسم حالا نمیشه 12 نصب کرد دیگه تو بازار هیشکی 11 را نداره
ممنونم از کمکتون
موفق باشین

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من با کرل 12 هم خیلی راحت فارسی تایپ میکنم. التبه تو ویندوز Xp باید فونتهای با پیشوند B رو داشته باشین تا بتونین تو کرل براحتی فارسی تایپ کنین (بدون فارسی ساز)

ghodrat

Member
اهانه
من میگم این قلمهای پارسل بدرد میخوره نگو اینجاست .ولی تعداشون خیلی کمه بیشترشون از کجا میشه گرفت
ممنون

ACTIVE

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
من با کرل 12 هم خیلی راحت فارسی تایپ میکنم. التبه تو ویندوز Xp باید فونتهای با پیشوند B رو داشته باشین تا بتونین تو کرل براحتی فارسی تایپ کنین (بدون فارسی ساز)

با سلام
درسته فونتهای B تو فارسی مشکلی نداره ولی با اینحال باز کورل 12 گیج میزنه تو تایپش علی الخصوص بعد از نوشتن یه مطلب و ویرایش مجدد آن.!
کورل11 فقط مشکل رنگ داره ولی از لحاظ ثبات و پشتیبانی فارسی هیچ مشکلی نداره. در ضمن با هر فونت فارسی هم سازگاره نه فقط با سری B

موفق باشین

ADV

Member
البته برای فارسی نوشتن باید زبان رو تو ویندوز روی arabi(suiidian) ,کی برد رو فارسی انتخاب کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا