کند شدن وحشتناک تری دی مکس بعد از عوض کردن ویندوز

پرواز

Member
سلام :rose:

دوستان بلاخره بعد از مدتها توی مکس به مشکلی برخوردم لاینحل !!!!!!!!

ویندوز من سون التیمات 64 مکس هم ورژن 9 و 64 بیتی بود و هیچ مشکلی نداشتم
به دلایلی ویندوز رو عوض کردم همون ویندوز و همون مکس
اما هر فایلی رو باز میکنم به طرز وحشناکی ویپورت مکس کند شده اینی که میگم وحشتناک واقعا وحشتناک!!!
یه چرخش تو ویپدرت جیگرمو در میاره:sad:
همون فایلهایی رو هم که با ویندو و مکس قبلی باز کردم رو باز میکنم اصلا هم سنگین نبودند ولی حالا اینجوری شده
مجبور شدم دو بار ویندوز عوض کنم و دو مکس عوض کنم باز نشد :sad:

همون سی دی ویندوزه قبلیه و همون سی دی مکس قبلی:cry:

کارت گرافیک مادر بورد همه و همه نصبند اساسی 4گیگ رم هم داره خیر سرش

کسی از دوستان میتوته کمک کنه:rose:

ahoorass

Member
دوست عزیز سلام

این مشکل برای یکی از شاگردام ÷یش اومد . جالبه فقط با اجرای ماکس مشکل داشت . آخر سر مشخص شد هارد مشکل داره تو هم هاردتو بررسی کن .

پرواز

Member
دوست عزیز سلام

این مشکل برای یکی از شاگردام ÷یش اومد . جالبه فقط با اجرای ماکس مشکل داشت . آخر سر مشخص شد هارد مشکل داره تو هم هاردتو بررسی کن .
ممنون اما چجوری
نرم افزار خاصی برای اینکاره یا نه

hsib2

Member
احتمالا در تنظیمات کارت گرافیکی برنامه دچار مشکل شدی - خود نرم افزار dirct3d را به عنوان پیش فرض معرفی میکنه ولی شما اونو به open gl تغییر بده ومجددا برنامه را اجرا کن یک فابل بازکن تفاوت را میبینی

mhmmd_gh

Member
سلام
نظر من اینه که نرم افزار های Directx نسخه جدیدش رو به اضافه نرم افزار های مرتبط مثل .net و Runtime C++ رو نصب کنی بهتر میشه
برای چک کردن هارد دیسک و تعمیر بد سکتوری های خیلی وحشتناک اون از نرم افزار Hireon 13 که به صورت ایمیج است و باید بعد از رایت به وسیله بوت اونو اجرا کنی ...

پرواز

Member
سلام به همه دوستان:rose:

هارد مشکل نداشت
opengl هم اثری نکرد
دایرکست رو هم به روز کردم نشد

مشکل جایه دیگری بود

ناامید شدم و ویندوز رو عوض کرم سون بیسیک 64
مکس رو نصب کردم خوب بود تمام نرم افزارهای لازممو نصب کردم باز هم خوب بود

اما چون ویندوز سون 64 بیت بود و برای اجرای مکس تو حالت دابل کلیک مشکل داشتم میبایست run adminstrator میکردم
برای همین باست رویه ایکون مکس راست کلیک میکردم و از قسمت compotilibity گزینه run this program as adminstrator
تیک بزنم تا مشکل حل شه تا اینجاز درست
اما در همین قسمت گزینه ای دیگر در بالای صفحه هست به اسم run this program in compatibility mod for
که من به خاطر شباهتش به گزینه قبلی تیک میزدم . وقتی که تیکو میزارم گرنه ویندوز سون زیرش فعال میشه

بعد که مکس رو اجرا کردم بالا امد به شدت کند بود اما وقتی تیک دوم رو برداشتم مشکل حل شد

تمام اینها نوشتم تا اگه کسی به مشکل مشابه من بر خورد رهنمایی بشه :paint:

با تشکر از دوستانی که جواب سئوالمو دادن و کمکم کردند:rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا